Color Minded sulfaatiton – Shampoo värjätyille hiuksille

Hiusten värjäämisessä on aina omat riskinsä, riippumatta siitä kuinka hyvä hiusväri on, ja kuinka paljon ravitsevia ainesosia käytät värjäämisen jälkeen. Ajan myötä hiuksista tulee mattapintaiset ja ne menettävät raikkaan värinsä luonnollisessa prosessissa kun pigmentit haalistuvat. Vastatakseen näihin ongelmiin Bumble and Bumble kehitti heidän tuotteensa Color Minded sulfaattivapaan shampoon. Mitä Bumble and Bumble tarjoaa? Mitkä ovat ne ominaisuudet mitä Color Minded sulfaattivapaa Shampoo tarjoaa?

Color Minded Sulfaatiton Shampooon käytännössä katsoen hiustenhoitotuote jossa ei ole sulfaatteja. Sulfaatit kuivattavat hiuksia, ja tätä haluat ehdottomasti välttää. Tästä syystä Bumble and Bumble tuotteissa ei ole vahingollisia ainesosia. Kiitos tämän koostumuksen voit hellävaraisesti pestä värjätyt hiuksesi ja saat päänahallesi sekä hiuksillesi luonnollisen pH-tasapainon.bumble-and-bumble.jpg

Color Minded sulfaattivapaa shampoo Bumble and Bumble merkiltä tukee hiusten värjäämistä ja tukee niiden kuntoa pitkään värjäämisen jälkeen. Kun hiuksia värjätään, etenkin intensiivisillä väreillä, on viisasta investoida tuotteisiin jotka tehokkaasti avustavat värin intensiivisyyttä ja pitävät sen raikkaan näköisenä. Bumble and Bumble on ottanut tämän huomioon kaikissa tuotteissaan tällä Colour Protection valikoimallaan, joka takaa pitkäkestoisen ja hyvän hiusvärin.

Käyttämällä Color Minded sulfaattivapaata shampoota – sekä myös muita tuotteita tästä valikoimasta, esimerkiksi hoitoainetta, muotoilutuotteita ja UV-suojaavaa hoitoaineitta – me takaamme kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset. Kiitos näiden kahden polyymerin, jotka vahvistavat hiusten rakennetta, pystyt välttämään värin haalistumista, kiillottomuutta tai epätasaisuutta. Bumble and Bumble Shampoo luo suojaavan kalvon hiuksille joka estää väriä karkaamasta, ja se samanaikaisesti myös kosteuttaa ja ravitsee kutrejasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *