DIY Lash Extensions Nanolashilta – tutustu näihin klusteriripsiin jo tänään!

ripsienpidennykset

Jokainen nainen unelmoi paksuista ja kauniisti kaartuneista ripsistä. Nyt voit saavuttaa tämän vaikutuksen vain 10 minuutissa poistumatta kotoa. On siis aika tutustua lähemmin Nanolashin klusteriripssin, jotka ovat jo mullistaneet kauneusalan markkinat!

Miksi kotona tehtävät ripsienpidennykset  ovat kokeilemisen arvoisia?

Ripset antavat silmille mitä kauneimman kehyksen. Lähes jokainen nainen voi olla samaa mieltä tästä väitteestä. Luonnolliset ripset voivat kuitenkin joskus olla varsin ongelmalliset. Yleensä ne eivät ole niin pitkät ja paksut kuin haluaisimme ja niistä puuttuu tietynlainen korostus. Lisäksi ripsien elinkaari on vain 2-4 kuukautta, minkä jälkeen ne putoavat pois.

On siis yleensä fyysisesti mahdotonta saada luonnollisia ja paksuja ripsiä. Siksi kannattaa valita ratkaisuksi ripsienpidennykset. Tämän yksinkertaisen hoidon avulla kuka tahansa nainen voi saavuttaa tulokset, joista on aina haaveillut.

Ripsien pidennykset voi hankkia suoraan kosmetologilta tai ripsiteknikolta, mutta se voi kuitenkin olla ongelmallista. Sen lisäksi, että kauneushoitolassa käyminen vie paljon aikaa, se voi myös vaikuttaa negatiivisesti luonnollisiin ripsiin. On käynyt ilmi, että tämä ei ole ainoa tapa saada Kim Kardashianin tyyliset ripset.

Kauneusmarkkinoille on hiljattain ilmestynyt Nanolashin itse applikoitavat klusteriripset. Voit kiinnittää ne kotona vain 10 minuutissa ja nauttia unelmiesi katseesta, ja lisäksi lopputuloksen väitetään kestävän jopa 5 päivää.

Nanolash DIY Lash Extensions -ripsien pidennykset ovat pehmeitä ja joustavia, ja ne jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä. Kiitos sen, että kotona kiinnitettävillä tekoripsillä luotu ilme ei ole pysyvä, voit vapaasti muuttaa ja mukauttaa sitä tarpeidesi mukaan.

ripsienpidennykset

DIY Eyelash Extensions – mitä sinun kannattaa tietää näistä klusteriripsistä?

DIY Eyelash Extensions on saatavilla eri versioina. Voit valita seuraavista:

  • yhden rasiallisen tekoripsiä – sisältää 36 klusteriripsiä 3 eri pituudessa ja 8 tyylissä, joista voit valita;
  • täydellinen lash extensions kit – pakkauksessa on ripsienpidennysten lisäksi bonder, ripsienpidennystyökalu, sealer ja Nanolashin remover.

On syytä huomata, että DIY Lash Extensions on erittäin kustannustehokas tuote. Keskimäärin käytetään 4-5 klusteriripsiä per käyttökerta. Siksi yksi laatikko riittää jopa 4 kiinnityskertaan.

ripsienpidennykset

Miten Nanolashin klusteriripset kiinnitetään?

Miten ripsienpidennykset kiinnitetään? Nanolashin tekoripset on äärimmäisen helppo ja nopea kiinnittää. Sinun tarvitsee vain noudattaa valmistajan ohjeita, jotka löytyvät laatikon sisältä. Nämä kotona käytettävät, valmiit klusteriripset voidaan kiinnittää kolmessa vaiheessa:

  • levitä kerros bonderia ja odota 30-60 sekuntia, kunnes aineen koostumus muuttuu tahmeaksi;
  • kiinnitä ripset noin 1 mm etäisyydelle ripsirajasta applikaattorin avulla;
  • paina ripsiä applikaattorilla ja päällystä ripset sealerilla, jotta tahmea kerros poistuu.

Kiinnityksen ei pitäisi kestää yli 10 minuuttia, ja sen antaman lopputuloksen pitäisi kestää vähintään 5 päivää. Nanolash DIY Lash Extensionsit sopivat silmän muotoon, ja musta nauha peittää taitavasti linjan, jossa ne kohtaavat luonnolliset ripset.

ripsienpidennykset

DIY Lash Extensions – tee-se-itse-ripsiepidennykset ovat tulleet viimeinkin todeksi!

Nanolash DIY Eyelash Extensions ovat laadukas tuote. Nanolashin kevyet, pehmeät ja ylelliset klusteriripset osoittautuvat loistaviksi ripsienpidennyksiin kotona. Niissä on kätevä ja helppo kiinnitys sekä kestävyys, joka kestää jopa 5 päivää.

Eri pituiset tekoripset mahdollistavat muun muassa Russian Volume -tyylisen ilmeen tai luonnollisemman version jokapäiväiseen käyttöön. Voit helposti voit kokeilla erilaisia tyylejä, kunnes löydät itsellesi mieleisen vaihtoehdon.