Kuinka saada hiukset kiiltäviksi? -Kotitekoiset hiushuuhtelut

Kaikki haluavat, että kampauksen näyttävät viimeistellyn ja houkuttelevan hyvältä. Hiusten kunto ja kiilto ovat tärkeä osa ulkonäköä. Oikea hiustenhoidon hoitotapa voi ratkaista paljon ongelmia, ja lisätä hiusten kiiltoa. Mutta joskus haasteet ohjataan paremmin hiuksiin pakottamatta sitä ihonhoitotuotteisiin. Kotitekoiset hiushuuhtelut ovat hyvä vaihtoehto.

Tässä on muutamia erinomaisia kotitekoisia hiushuuhteluja, joita voit käyttää boostedaaksesi hiusten kiillon.

1. Sitruunahappokastike

Sitruunahappo on hyvä homeopaattinen hoito, joka tasapainottaa hiusten kosteutta ja poistaa lian ja rasvan hiuksista helposti. Varasta puoli sitruunaa ja purista mehua tassulliseen. Voitele vähän sitruunamehua hiuksiisi, alkaen juurista ja päättyen latvoihin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele sitten hiukset lämpimällä vedellä. Kosteuta hiuksesi hyvin ja nauti hehkuvan kiillosta hiuksistasi.

2. Apple-etikka huuhtelu

Omena etikka voi poistaa lian ja rasvan hiuksista, ja se on nnettona tehokas hiusmasque. Lisäksi se palauttaa pH -tasapainon, menettää kuivuutta ja antaa hiuksille tervettä kiiltoa. Sekoita puoli tili omena-etikkaa ja litra lämmintä vettä, ja hiero se hiuksiin huolellisesti. Jätä se vaikuttamaan hiuksiin kolme tai neljä minuuttia. Huuhtele sitten hiukset lämpimällä vedellä ja kosteuta hiukset tarvittaessa.

3. Hunaja- ja juustohuuhtelu

Hunaja ja juusto yhdessä tekevät erinomaisen hiuksen paikallispesun, joka palauttaa kiillon ja pehmeyden. Sekoita yksi tl juustoa ja hunajaa samassa astiassa. Levitä seos hiuksiin ja hiero kevyesti. Anna sen vaikuttaa noin 10 – 15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Voit lisätä hiustenkiiltoa kosteuttamalla hiuksesi ja lopuksi voit kiinnittää hiuksesi.

4. Tomaattikastike huuhtelu

Tomaatit sisältävät runsaasti A-vitamiinia, joka auttaa ravitsemaan hiuksia ja antamaan heille loistavan kiillon. Sekoita puoli tl tomaattipyrettä ja ripaus suolaa litraan lämmintä vettä. Käytä seosta suihkuttaaksesi hiukset ja päälaella. Pyörittele taivuttele liikkeet käyttäen sormia kaikkialle hiuksiin ja anna vaikuttaa kolme minuuttia. Kun olet valmis, huuhtele hiuksesi ja kosteuta hiukset tarvittaessa. Toista nämä toimenpiteet viikon sisään ja huomaat nopeasti, kuinka hiuksesi saavat entistä kiiltoa.

5. Sipulihuuhtelu

Sipulihuuhtelu on tehokas hoitotapa, jos haluat antaa hiuksillesi lisää kiiltoa. Sipulissa on runsaasti olennaisia ravintoaineita, joita tarvitaan hiusten kunnon ylläpitämiseen. Kuori ja raasta yksi sipuli ja hiero mehua hiuksiin huolellisesti. Anna mehusta vaikuttaa hiuksiin 5 minuutin ajan. Toista nämä toimenpiteet viisi kertaa viikossa, ja huomaat eron kiillossa.

6. Kasviöljyhuuhtelu

Kasviöljyhuuhtelu voi palauttaa kuiville, vaurioituneille hiuksille terveen kiillon. Lisäksi se on tehokas menetelmä kuivien ja vaurioituneiden hiuksien pehmentämiseen. Ota käsiin turvallinen astia ja lisää lämpimään veteen muutama tippa auringonkukka, kookos tai risiiniöljyä. Sekoita hyvin ja käytä seosta suihkuttaaksesi hiukset. Pyörittele ja hiero hiusten juuriin ja pyyhi ylimääräiset öljyt hiusten varovasti. Huuhtele hiukset lopuksi ja huomaa, kuinka hiukset saavat entistä kiiltoa ja silkkisyyttä.

7. Eteerisiä öljyjähhuhtelu

Monet eteeriset öljyt tarjoavat upeaa kiiltoa ja pehmeyttä hailikoille hiuksille. Yhdistä kasviöljyjen ja eteeristen öljyjen kanssa loppuva eteerinen öljyhuuhtelu. Poista kaikki ne, jotka sopivat hiustyyliisi. Yksi tippa jojobaöljyä, yksi tippa tyrniöljyä ja yksi tippa laventeliöljyä voivat auttaa sinua saamaan terveen kiillon hiuksillesi. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja käytä seosta suihkuttaaksesi hiukset. Anna vaikuttaa kolme tuloa ja huuhtele sitten hiukset lämmintä vettä. Huomaa, kuinka hiukset saavat entistäkin kiiltävämmän ulkonäön.

Kotitekoiset hiushuuhtelut voivat olla tehokas ratkaisu tapauksessa, joissa haluat lisätä hiusten kiiltoa mutta et halua tehdä diy-hoitoja. Hyvä sekoitus luonnon huuhteluja, oikea naamio ja hiustenhuolto voi muuttaa hiuksesi nopeasti. Kokeile näitä kotitekoisia hiushuuhteluja ja nauti kauneudesta hiuksistasi.