Mikä Anti-Redness kasvoseerumi on paras? TOP 5

Hyvä seerumi punoituksen hoitoon on tehokas, vähentää katkenneita verisuonia ja vahvistaa ihoa. Valitettavasti vain muutama tuote markkinoilla onnistuu siinä. Voit lopettaa etsinnät nyt, koska olemme valinneet 5 parasta seerumia punoittavan ihon hoitoon ja esittelemme ne tässä julkaisussa. Kasvoista tulee terveemmät ja kauniimmat.

Miten punoituksesta ja laajentuneista verisuonista kärsivää ihoa hoidetaan?

Punainen iho on erikoinen siitä, että sekä päivittäinen ihonhoito että ulkoiset tekijät vaikuttavat sen kuntoon. Jotta iho pysyisi terveenä ja virheettömänä, sinun tulisi:

  • juoda ainakin kaksi litraa vettä päivässä
  • välttää tupakkaa ja alkoholia
  • syödä enemmän kasviksia ja hedelmiä
  • käyttää punoittavalle iholle tarkoitettuja hellävaraisia pesuaineita
  • kuoria iho maksimissaan kerran viikossa
  • käyttää SPF 30 tai SPF 50 voidetta joka päivä
  • käyttää punoitusta hoitavaa kasvoseerumia säännöllisesti

Seerumi on tuote, joka vaikuttaa ihon terveyteen imeytymällä syvälle ihon pinnan alle vahvistamaan heikkoja verisuonia. Tällä tavalla ihon ärsytys vähenee ja iho rauhoittuu. Mikä on paras punoitusta hoitava kasvoseerumi? Se löytyy alta.

TOP 5 Lista: Anti-Redness kasvoseerumit

Valitessamme tuotteita keskityimme ainesosiin sekä välittömiin että pitkäaikaisiin vaikutuksiin. Hinta, koko ja saatavuus olivat myös tärkeitä. Näin saatiin kokoon kasvoseerumien top 5. Tutustu niihin itse.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum on voittamaton. Loistava koostumus, upeat tulokset ja hyvä hinta toi tuotteen listamme kärkeen. Seerumin paras puoli on punoituksen, hyperpigmentaation ja katkenneiden verisuonien vähentäminen. Kastanjauute mahdollistaa kaiken tämän supistamalla verisuonia. Seerumi voimistaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Luonnollinen antioksidantti Boerhavia Diffusa -juuriuute nuorentaa kasvoja hidastamalla ikääntymisprosesseja. Toiset ainesosat, kuten lehmus- ja sypressiuute, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Seerumia voi käyttää jopa kahdesti päivässä ja se riittää pitkäksi aikaa (50 ml hyvään hintaan). Lisätietoja verkkokaupasta www.nanoil.fi

2. Ole Henriksen Truth Serum

Sopii hyvin punoituksesta kärsiville sekä kuivan tai väsyneen ihon omistajille. Seerumia voi käyttää aamulla tai illalla. Ole Henriksen Truth Serum on hyvä valinta meikin alle, sillä se toimii hehkua ja elinvoimaa tuovana primerina. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, aloe vera mehu rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä. Tuotetta käyttäneet rakastavat sen tuoksua, joka on seerumin sisältämien sitrushedelmien ansiota. Seerumi on aika paksua, eli sitä saa levittää avokätisesti, vaikka pullo on vain 30 ml kokoinen.

3. Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Ihoa lievittävä seerumi Originsilta löytyy listan kolmannelta sijalta. Kuten nimi kertoo, tuotteen pääainesosa on reishisieni, joka vähentää hyperpigmentaation ja tulehduksen merkkejä. Käyttämällä seerumia säännöllisesti kasvoista tulee sileämmät ja vastustuskykyisemmät. Kaikki eivät pidä tuotteen intensiivisestä hajusta mutta toisia se ei haittaa ollenkaan. Hyvä uutinen on se, että kokovaihtoehtoja on monia: 30, 50 ja 100 ml.

4. Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Tämä vaikuttaa olevan loistava valinta ikääntyvälle ja punoittavalle iholle. Huolellisesti valitut ainesosat vahvistavat verisuonia, vähentävät katkenneiden verisuonien näkyvyyttä sekä hidastavat ihon ikääntymistä. Epätasainen ihonsävy tasoittuu ja pienet juovat katoavat. Pullo riittää pitkäksi aikaa, sillä kolme tippaa riittää koko kasvoille ja kaulalle. Valmistaja pitää seerumia hyvänä meikinpohjana mutta moni tuotetta kokeillut on eri mieltä, sillä seerumi imeytyy liian hitaasti ja jättää rasvaisen pinnan iholle. Ainakin tuote on hyvä yöseerumi.

5. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum

Dr. Jart+ kasvoseerumi sopii hyvin herkälle ja punoittavalle iholle. Seerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta. Mitä tulee pitkäaikaisiin vaikutuksiin, seerumi vahvistaa ihon suojakerrosta ja vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa yliherkkyyttä sen sisältämän rohtosammankonputken ansiosta. Pantenoli kosteuttaa ihoa syvästi ja sitoo vettä ihoon. Tämä seerumi ei ole yhtä tehokas katkenneita verisuonia ja punoitusta vastaan kuin muut listan tuotteet. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum on voidemainen ja sen väri on vihertävä – väri kuitenkin katoaa nopeasti. Seerumi on 30 ml kokoinen ja se on yksi listan halvimmista tuotteista.