Nanobrow Shape Mascara – täydellinen kulmameikki

Vaikka kulmamaskarat ovat olleet kauneusalan trendi jo jonkin aikaa, ne ovat edelleen melko uusi aluevaltaus meikkaamisen ystäville. Useimmat heistä yhdistävät maskarat terminä ja tuotteina perinteisiin ripsiväreihin. Jos sinäkään et ole vielä kokeillut kulmamaskaran käyttöä, koska luulet, että se ei sovi sinulle – tutustu tuotteeseen, joka korostaa jopa hennoimpia ja ohuimpia kulmakarvoja. Nanobrow Shape Mascara, ammattimeikkaajien suosima kulmamaskara.

Mikä kulmamaskara tarkalleen ottaen on?

On syytä selittää, mikä ero on kulmamaskaran ja tavallisen ripsivärin välillä. Vaikka ne näyttävät hyvin pitkälti samanlaisilta, niiden välillä on joitakin merkittäviä eroja. Ensinnäkin harja on eri muotoinen ja hieman pienempi, jotta se yltää jokaiseen pienimpäänkin karvaan. Kulmamaskara on vähemmän pigmentoitunut kuin ripsiväri, sillä sen tarkoituksena on saada aikaan hienovaraisempi ja luonnollisempi vaikutus – kulmakarvojen ei pitäisi olla kasvojen ilmeikkäin elementti, toisin kuin esimerkiksi ripsien. Nanobrow Shape Mascara on klassinen esimerkki hyvin suunnitellusta kulmamaskarasta; siinä on upeat, luonnolliset värit, laadukas koostumus, joka lisää pienimpienkin karvojen volyymia, ja siinä on siro ja ergonominen spoolie, jonka avulla on helppo päällystää ja määritellä jokainen yksittäinenkin karva.

Nanobrow Shape Mascara – saatavilla olevat sävyt

Nanobrow Shape Mascaran voi ostaa yhdessä kolmesta saatavilla olevista sävyistä. Ne on valittava huolella, jotta ne sopivat kasvojen värimaailmaan. Vaalein väri on tarkoitettu niille, joilla on vaaleat hiukset: sen avulla voit luoda luonnollisen ja ilmeikkään meikin. Tummempi sävy sopii täydellisesti ruskeat hiukset omaaville meikkifaneille, ja syvin sävy sopii parhaiten niille, joilla on lähes mustat hiukset. Muista, että näitä ohjeita ei tarvitse välttämättä noudattaa – voit sekoittaa ja yhdistellä sävyjä luodaksesi itsellesi sopivan uniikin värin. On myös mahdollista käyttää kahta väriä samanaikaisesti; vaaleampaa kulmakarvojen sisäosiin ja tummempaa kulman häntäpäähän. Näin saat aikaan kauniin ombre-efektin, joka saa kulmakarvat näyttämään kolmiulotteisilta.

Nanobrow Shape Mascara – lopputulos

Mitä vaikutuksia voit odottaa Nanobrow Shape Mascaran käytöstä? Se korostaa kulmia ja kasvoista tulee ilmeikkäämmät. Siinä on samettinen, pitkäkestoinen koostumus, joka kestää useita tunteja virheettömässä kunnossa. Jokainen pieni karva peittyy tasaisella kerroksella tuotetta, joten sen volyymi ja paksuus lisääntyvät. Vaikutusta voi tehostaa entisestään, sillä lisäämällä yksinkertaisesti useampi kerros sen jälkeen, kun ensimmäinen kerros on kuivunut kokonaan. Tämä kikka antaa sinulle entistäkin ilmeikkäämmät kulmakarvat. Maskara ei ainoastaan värjää karvoja, vaan myös kesyttää ja pitää ne paikallaan koko päivän.

Miten Nanobrow Shape Mascara käytetään?

  • Tärkeintä on, että kulmakarvat on muotoiltu oikein. Käytä vahaamisen sijaan pinsettejä tai kulmakarvatrimmeriä. Nanobrow Shape Mascara voi käyttää kahdella tavalla: yksinään, täydelliseen kulmameikkiin – sitä varten kampaa kulmakarvat huolellisesti puhtaalla spooliella ja levitä sitten ripsiväri karvoihin. Levitys on uskomattoman helppoa ja nopeaa. Tämä vaihtoehto sopii täydellisesti niille, joilla on luonnostaan melko paksut ja täyteläiset kulmakarvat. 
  • Nanobrow Shape Mascara voidaan käyttää myös monivaiheisen kulmameikin viimeisenä vaiheena. Tämä menetelmä perustuu siihen, että täytät kulmakarvat ensin toisella tuotteella, esim. kulmapuuterilla tai pomadella (saatavilla Nanobrow’n valikoimassa, tutustu siihen osoitteessa www.nanobrow.fi); sen jälkeen voit siirtyä meikin viimeiseen vaiheeseen, joka on Nanobrow Shape Mascara – se toimii aiemmin käytetyn kosmetiikan kiinnittäjänä. Kulmista tulee korostetut ja meikistä pitkäkestoinen. Tämä parantaa varmasti ulkonäköäsi ja tuo kasvoillesi luonnetta. Tekniikkaa suositellaan niille, jotka kamppailevat kynäohuiden ja herkkien kulmakarvojen kanssa, jotka kaipaavat hieman enemmän määritelmää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *