Nanoil Retinol Face Serum. Ylläty sen vaikutuksista!

Ikääntyykö ihosi? Valitse retinoli! Tämä kosmeettinen ainesosa on kliinisesti testattu ja kosmetologit ovat vakuuttuneita sen kyvystä parantaa ihon vastustuskykyä ja nuorekkuutta. Mikä on paras ihonhoitotuote retinolilla? Tässä vinkki: mielestämme se on ainutlaatuinen Nanoil Retinol Face Serum. Ota selvää, miksi se kannattaa hankkia!

paras retinolikasvoseerumi Nanoil

Retinoli, joka tunnetaan myös nimellä A-vitamiini, liitetään usein anti-age tuotteisiin ja siitä syystä sitä myös suositellaan ikääntyvälle iholle (ikä 50+). Retinolilla on kuitenkin enemmän tarjottavaa ja sitä voi käyttää muihin tarkoituksiin. Ainesosa stimuloi todistetusti ihosolujen uusiutumista ja auttaa siten ihoa pääsemään eroon kuolleista ihosoluista nopeammin. Alta paljastuu uusi ja hehkuva iho. Lisäksi retinoli vähentää aknea ja hoitaa ihon erilaisia tulehduksia. Vitamiini nuorentaa myös ihoa ja tasoittaa ihosävyä. Mitä kauemmin ihoa hoidetaan retinolituotteilla, sitä paremmat tulokset ovat. Ei siis ihme, että kosmetologit suosittelevat kaikkia yli kolmekymppisiä käyttämään retinolia päivittäisessä ihonhoitorutiinissa.

Milloin ja miksi retinolin käyttäminen on hyvä idea

Tartu retinolikasvoseerumiin kun:

  • iho alkaa näyttää vanhemmalta, menettää kimmoisuutensa sekä kuivuu
  • ihoon ilmestyy juovia, pigmenttiläiskiä tai muita jälkiä
  • iho on kaukana siististä kauneusvirheiden takia

Nanoil Retinol Face Serum

Mille ihotyypille Nanoilin retinoliseerumi sopii? Sitä suositellaan ikääntyvälle iholle, joka tarvitsee tukea uusiutumisprosesseihin. Tuote sopii myös hyvin ikääntyvälle iholle, joka menettää kimmoisuutensa ja johon on ilmestynyt juovia.

Miten vanha täytyy olla käyttääkseen retinoliseerumia turvallisesti? Retinoliseerumia suositellaan 35-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Nanoil Retinol Face Serum – tapa saada nuorekas iho

Nanoil ja sen A-vitamiinia sisältävä seerumi tarjoaa erittäin tyydyttäviä vaikutuksia. Koko on suuri, sillä yhdessä tummassa lasipullossa on 50 ml tehokasta retinoliseerumia. Tuote on muita kaltaisiaan tuotteita suurempi ja se sopii myös kaikille ihotyypeille. Tämä nuorentava retinoliseerumi on niin kevyt, että se ei tuki ihohuokosia, vaan imeytyy ihoon nopeasti ja toimii sisältäpäin.

Koska Nanoilin anti-age kasvoseerumiin lisätty retinoli stimuloi ihosolujen uusiutumista, tällä tuotteella hoidettu iho alkaa näyttää nuoremmalta. Säännöllisesti käytettynä seerumi kiinteyttää, vähentää ryppyjä ja poistaa pigmenttiläiskiä. Lisäksi tuote ehkäisee kaikkia tunnettuja ikääntymisen merkkejä ja mikä parasta – kaikista hyödyistä voi nauttia todella edulliseen hintaan. Tutustu tuotteeseen virallisella Nanoil-sivustolla nanoil.fi.

Nanoil Retinol Face Serum – hyödyt

  • Parantaa vastustuskykyä
  • Uusii ihoa
  • Tasoittaa ihonsävyä
  • Poistaa kuolleita ihosoluja
  • Vähentää ryppyjä
  • Vaalentaa pigmenttiläiskiä
  • Ehkäisee aknea

Nanoil paras retinolikasvoseerumi

Nanoil Retinol Face Serum – käyttö

Kuten muita kasvoseerumeja, Nanoiliakin levitetään puhtaalle, kasvovedellä pyyhitylle iholle. Yksi annos seerumia (annostelijan sisältö) riittää yhteen käyttökertaan. Jotta iho tottuisi vähitellen retinoliin, nuorentavaa seerumia tulisi käyttää vain joka toinen päivä ensimmäisen kahden viikon aikana. Iho kannattaa suojata SPF-tuotteilla aamulla aurinkoherkkyyden vähentämiseksi.