Nanoilin keratiinilla rikastettu hoitoaine. Tulet rakastamaan sitä!

nanoil Keratin Hair Conditioner

Sallikaa meidän esitellä teille jännittävä, uusi tulokas – ensimmäinen keratiinilla rikastettu hiustenhoitoaine, joka on saatavilla kaksivaiheisena koostumuksena, joka ei vaadi huuhtelua. Katso, miten se toimii ja miksi siitä tulee seuraava suosikkihiustuotteesi!

Jos hiuksesi ovat kuivat, vaurioituneet ja hauraat, tämä tuote sopii niiille loistavasti. Kaksivaiheinen, ravitseva ja keratiinilla rikastettu suihke Nanoililta. Mitä se tarkalleen ottaen sisältää? Mitkä ovat sen hyödyt? Miten sitä käytetään oikein?

Nanoilin kehittämät kaksivaiheiset hiustenhoitoaineet

Aivan oikein, keratiinihoitoaine ei ole ainoa Nanoilin lanseeraama shampoopesun jälkeen käytettävä tuote. Hiustesi tämänhetkisistä tarpeista riippuen voit valita myös muista hoitoaineista, joissa on arganöljyä, silkkiä ja merilevää. Riippumatta siitä, mikä ainesosa on avainasemassa, niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre – ne ovat osa kaksivaiheisia hiustenhoitokosmetiikkatuotteita. Kaksinkertainen teho sulkeutuu yhteen tuotteeseen, joka ravitsee ja elvyttää hiuksia syvästi, tekee suortuvistasi kauniimmat ja antaa ympärivuorokautisen suojan aggressiivisia haittatekijöitä vastaan. Nanoilin kaksivaiheiset hoitoaineet ovat niin kevyitä, etteivät ne riisu hiuksista volyymia, vaan vain ympäröivät ne hellävaraisesti syvästi hoitavalla sumulla. Niissä on ihastuttava tuoksu, joka säilyy hiuksissa pitkään pesun jälkeen. Tulet rakastumaan paitsi ei-ylirasittuvaan koostumukseen myös ennen kaikkea tuotteen tarjoamiin vaikutuksiin.

Nanoil Keratin Hair Conditioner

Jotta voisit tuntea tämän kaksivaiheisen syvähoitavan hoitoaineen paremmin, sinun on saatava vastaus kahteen tärkeään kysymykseen.

Mitä se sisältää? Nanoilin keratiinihiustenhoitoaineen – kuten nimikin kertoo – koostumus, on kehitetty keratiinin ympärille. Tarkemmin ottaen koostumus sisältää hydrolysoiduitaja keratiinimolekyylejä. Kyseisen välttämättömän proteiinin lisäksi tämä sidoksia korjaava hoitoaine sisältää myös kasvipohjaisia proteiineja, kuten B5-vitamiinia ja risiiniöljyä, joka tunnetaan positiivisesta vaikutuksestaan erityisesti päänahkaan.

Miten se toimii? Kaikkien äsken mainittujen ainesosien ansiosta Nanoilin keratiinihiustenhoitoaine ei ole vain syväkorjaava hoitoaine, vaan myös kosmetiikka, joka:

  • auttaa jälleenrakentamaan hiusten rikkinäisiä sidoksia.
  • estää latvoja haaroittumasta.
  • torjuu pörröisyyttä ja sähköisyyttä.
  • palauttaa sileyden, kiillon ja kauneuden.
  •  suojaa UV-säteiltä.
  • korjaaa mahdollisia vaurioita.
nanoil keratin hair conditioner

Tiesi unelmiesi hiuksiin

Mietitkö, onko keratiinihiustenhoitoaine sinua varten? Jokaisen Nanoilin hoitoaineen suurin etu on sen kyky vaikuttaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Sinun ei tarvitse odottaa kauan, että vaurioituneet ja hauraat hiuksesi lakkaavat näyttämästä kauhealta. Vain yksi kerta kaksivaiheisen sumutteen käyttöä riittää tekemään hiuksistasi näkyvästi paremmat ja helpommin muotoiltavat. Se myös tuo hiuksiin enemmän kiiltoa ja niiden väri säilyy elinvoimaisena. Tärkeintä on kuitenkin se, että Nanoil Hair Conditioner -hoitoaineen sisältämän nestemäisen keratiinin ansiosta hiukset muuttuvat vähitellen päivä päivältä paremman näköisiksi. Hoitoaine rakentaa uudelleen rikkinäisiä sidoksia, jolloin hiuksista tulee vahvemmat, kimmoisammat ja ne kestävät vaurioita paremmin. Lisäksi tämä kaksivaiheinen tuote suojaa hiuksia myös auringon paahteelta, ilman saasteilta ja vapailta radikaaleilta. Tuloksena on upeat ja kauniit hiukset!

Miten hiukset korjataan Nanoilin hoitoaineen avulla?

Toinen tämän kaksivaiheisen Nanoilin hoitoaineen positiivinen ominaisuus on sen käytön helppous. Tuote on kevyt ja ravinteilla kyllästetty, ja ravinteet todella tunkeutuvat hiuksiin lähes heti levityshetkellä. Mikä mielenkiintoisinta, tämä tuote on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka ei latista hiuksia yhtään. Tuotteen käyttö voidaan tiivistää kahteen superhelppoon vaiheeseen:

  1.  Levitä shampoo, huuhtele se pois ja poista ylimääräinen vesi pyyhkeellä.
  2. Suihkuta hiuksiin Nanoilin hoitoainetta ja anna sen tehdä tehtävänsä.

Kannattaa huomioida, että Nanoil Keratin Hair Conditioner antaa parhaat tulokset, kun se yhdistetään muiden Nanoilin keratiinisarjan tuotteiden – keratiini-micellar-shampoon ja syväkorjaavan hiusnaamion – kanssa. Tutustu siis myös niihin!

Tuotteen verkkosivu: nanoil.fi