Paras kulmakarvoille tarkoitettu muotoilusaippua? Tutustu suosituimpiin muotoilusaippuoihin

Etsitkö markkinoiden parasta muotoilusaippuaa? Miten valita oikeasti luotettava tuote? Mitkä ovat suosituimpia muotoilusaippuoita? Tänään paljastamme vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin. Olemme koonneet yhteen suosituimmat muotoilusaippuat, joilla saat aikaan upean meikin. Tutustu niihin nyt paremmin ja valitse oma suosikkisi.

saippua kulmakarvoille

PARHAAT MUOTOILUSAIPPUAT

Mitä muotoilusaippuaa sinä suosittelet? Jos kysyt tätä usein esimerkiksi netin foorumeilla, sosiaalisessa mediassa tai yksinkertaisesti mietit itseksesi, minkä kulmasaippuan valitsisit, me haluamme nyt auttaa sinua päätöksen tekemisessä. Alta löydät parhaat saatavilla olevat muotoilusaippuat. Tutustu niihin kaikkiin, selvitä voittaja ja lähde ostoksille!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap; paras kulmasaippua

nanobrow eyebrow styling soap

Koko 30 g

ARVOSANA 10/10

Tämä on epäilemättä paras markkinoilla oleva muotoilusaippua. Siinä on miellyttävä ja innovatiivinen geelimäinen koostumus, jota ei tarvitse aktivoida vedellä! Saat upean kulmien muotoilutuotteen, joka on heti käyttövalmis. Suuri koko, tyylikäs mukana tuleva spoolie, kaunis pakkaus, vaivaton levitys… ei ole ihme, että se on niin suosittu! Tiesitkö, että voit käyttää saippuaa sellaisenaan tai esimerkiksi sävytettyjen kulmameikkituotteiden pohjana? Näin saat aikaan täyteläisemmät ja selkeämmin korostetut kulmakarvat. Tämä muotoilusaippua saa aikaan laminoitujen kulmakarvojen vaikutelman! Unohda saippuan sekoittaminen veteen – tätä tuotetta voi käyttää milloin ja missä tahansa, ja se säilyttää täydellisen koostumuksensa aina. Se on kestävä eikä jätä iholle epämiellyttävää vetävää tunnetta, se ei rullaa eikä jätä valkoisia jäämiä kuten useimmat vesipohjaiset muotoilusaippuat. Ja entäpä sen vaikutukset? Kuin kauneushoitolassa käynnin jälkeen! Onnittelut Nanobrow’lle parhaan muotoilusaippuan kehittämisestä!

Nanobrow Eyebrow Soap – mistä voit ostaa omasi?

Voit ostaa tämän muotoilusaippuan monista eri verkkokaupoista, kaupoista ja tuotemerkin virallisilta verkkosivuilta: www.nanobrow.fi.

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax – melko suosittu muotoilusaippua

Koko 8 g

ARVOSANA 9/10

Anastasia Beverly Hills on maailmanlaajuisesti tunnettu kosmetiikkabrändi. Nimenomaan sen upeasta kulmakarvojen kosmetiikasta. Ei siis mikään ihme, että brändi on lanseeranut yhden parhaista muotoilusaippuoista. Sen on yksinkertaisesti täytynyt sijoittua korkealle listallamme parhaiden valintojemme joukossa. Brow Freeze Styling Wax on erittäin laadukas ja suosittu muotoilusaippua, mutta se on hieman erikoinen vaihtoehto vahamaisen koostumuksensa vuoksi. Siinä yhdistyvät tavallinen muotoilusaippua ja vaha. Toimiiko tällainen ratkaisu todella? Monilla käyttäjillä kyllä, vaikka jotkut väittävät, että Anastasia Beverly Hillsin muotoilusaippua rasittaa herkkiä ja hentoja kulmakarvoja liikaa. On kuitenkin myönnettävä, että se tuo kulmakarvoihin ihanaa, ylellistä kiiltoa. Sen vaikutukset ovat myös erittäin pitkäkestoiset. Pidämme kuitenkin huonona puolena, että saat vain pienen pakkauksen vastineena näin kalliista hinnasta, mutta eikö kaikki hyvä lopu aikanaan?

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax – mistä voit ostaa omasi?

Voit ostaa tämän muotoilusaippuan netistä ja monista kaupoista.

3. West Barn Co. Soap Brows + Prep Mist – suosittu muotoilusaippua

Koko: 25 g

ARVOSANA 8/10

Usein väitetään, että tästä erittäin suositusta muotoilusaippuasta tuli niin suosittu, koska se oli yksi ensimmäisistä markkinoilla olleista. Se vangitsi huomion uutuutena kauneusmarkkinoilla. Nykyään – vaikka kumarramme sitä edelleen – olisimme luultavasti valinneet jonkin toisen muotoilusaippuan, jonka koostumus olisi ollut parempi ja suorituskykyisempi. Muotoileeko tämä saippua kulmia sitten lainkaan? Ehdottomasti muotoilee; tulet pitämään siitä, jos arvostat tehokasta pitoa. Pienehkö pakkaus ja vieläpä melko korkeaan hintaan, ei tee siitä kovin budjettiystävällistä. Kaiken lisäksi, jotta sillä voi muotoilla kulmakarvat, saippua on ensin laimennettava erityisellä Prep-sumulla, joka osoittautuu ylimääräiseksi hankinnaksi. Tämä tuote on kuitenkin todella suosittu, koska se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia.

West Barn Co. Soap Brows And Prep Mist – mistä voit ostaa omasi?

Voit ostaa WEST BARN CO:n muotoilusaippuan kosmetiikkaliikkeestä ja verkkokaupoista.

4. Tood Turn It On Brows Soap – kelvollinen muotoilusaippua

Koko 57 g

ARVOSANA 7/10

Tämä on ihan kelpo huippuluokan muotoilusaippua. Se ei ole yhtä suosittu kuin esimerkiksi Nanobrow’n tai Anastasian tuotteet, mutta on myönnettävä, että se saa jatkuvasti positiivisia arvosteluja sosiaalisessa mediassa. Nykyään sen suosio on laskenut jyrkästi, sillä Tood Turn It On Soap Brows on sekoitettava veteen ennen levittämistä. Plussaa on kuitenkin sen suuri koko – saat vastineeksi rahoillesi runsaasti tuotetta, joka riittää monen kuukauden ajaksi! Se on myös muotoilusaippua, jonka koostumus on yksinkertainen, mutta runsas. Pito ei ole huonoimmasta päästä, mutta koostumus itsessään on melko raskas. Herkkua ympäristöystävällisten tuotteiden ystäville: metallitölkki on kierrätettävissä ja sen päällä olevat painatukset on tehty ympäristöystävällisellä maalilla. Toisaalta et luultavasti ilahdu siitä, että saat vain saippuan sellaisenaan – ilman spoolieta, sillä se on ostettava erikseen.

Tood Turn It On Brows Soap – mistä voit ostaa omasi?

Emme ole nähneet tätä tuotetta kosmetiikkamyymälässä, joten suosittelemme etsimään sitä verkkokaupoista.

5. Makeup Revolution Soap Styler – vaihtelevaa suosiota nauttiva muotoilusaippua

Koko: 5 g

ARVOSANA 6/10

Makeup Revolutionin Soap Styler kesyttää kulmakarvat tunneiksi eteenpäin. Vaikka se ei olekaan markkinoiden paras kulmasaippua, se ansaitsi esiintyä listauksessamme. Se antaa kulmakarvoille siistin ilmeen, lisää hieman volyymia ja onnistuu muotoilemaan kulmakarvoja, vaikka vaikutus ei kestä koko päivää, varsinkaan hikisen treenin jälkeen. Lisäksi vaikka koostumus on aktivoitava vedellä, se on silti suosittu muotoilusaippua. Itse asiassa se oli varsin suosittu ennen kuin nerokkaat levittyvät geelivahaiset muotoilusaippuat rynnistivät kauneusalan markkinoille. Luultavasti ajattelet, että ainakin se on edullinen. Valitettavasti sillä on erittäin epäedullisen korkea hinta näin pieneen tuotekokoon nähden.

Makeup Revolution Soap Styler – mistä voit ostaa omasi?

Voit ostaa Makeup Revolutionin muotoilusaippuaa netistä ja kaupasta.