UUSI TULOKAS: Nanoililta uusi hittituote! Paras C-vitamiinikasvoseerumi

Emme haluaisi sanoa tätä mutta he, joiden mielestä parhaassa kasvoseerumissa on oltava uusia ja innovatiivisia ainesosia, ovat väärässä. Iho ei vaadi uusia ainesosia. Se tarvitsee todistetusti toimivia sekä laadukkaita ainesosia. Oikea ja ikivihreä hitti ihonhoidossa on C-vitamiini – se tarjoaa ihon, josta olet aina unelmoinut. Miksi Nanoilin C-vitamiinikasvoseerumi on paras? Ota selvää, miten sitä käytetään ja saa siitä kaikki irti!

Nanoil hyvä c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

C-vitamiini ihonhoidossa: Tunnettu? Mutta miksi?

Ammattilaiset pitävät nuoruuden lähteenä tunnettua C-vitamiinia edelleen vitamiinien kuningattarena. On todistettu, että ihomme tarvitsee tätä tärkeää ravintoainetta päivittäin pysyäkseen nuorekkaana ja vastustuskykyisenä. Ihon kauneusvirheet, kuten akne, värivirheet, pigmenttiläiskät ja rypyt eivät hyökkää säännöllisesti C-vitamiinia käyttävän ihon kimppuun. Ilman tätä vitamiinia iho näyttää elottomalta, väsyneeltä, harmaalta, jopa sairaalloiselta ja ikääntyy nopeammin. C-vitamiini on epäilemättä korvaamaton tukipilari iholle. Miksi rakastamme C-vitamiinia?

 • Vaalentaa ihoa hetkessä
 • Rentouttaa ja nuorentaa ihoa
 • Tasoittaa ihonsävyä
 • Vähentää värivirheitä, aknea ja ryppyjä
 • Kohottaa kasvoja
 • Sopii kaikenikäiselle iholle

Paras C-vitamiinin kantaja? Kasvoseerumi

C-vitamiinin paradoksi on se, että se on äärimmäisen tehokas ainesosa ja se pystyy hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja mutta toisaalta se on todella hauras aine – se on epävakaa ja hapettuu siksi nopeasti. Tästä syystä on vaikeaa tarjota iholle tarpeeksi C-vitamiinia ulkoisesti, sillä askorbiinihapolla on tapana hajota ennen kuin se saavuttaa syvimmät ihokerrokset. Onnistumme parhaimmillaan tarjoamaan ihollemme pieniä määriä C-vitamiinia. Tämän takia C-vitamiinin puhdasta muotoa ei juurikaan käytetä kauneusalalla. C-vitamiinin synteettiset versiot eivät myöskään ole vieneet kosmetologeilta jalkoja alta.

Tieteentekijät ovat vasta äskettäin onnistuneet kehittämään tehokkaan ja vakaan C-vitamiinimuodon – 3-0-ethyl ascorbic acid. Tämä on todellinen hitti ihonhoidossa. Tämä C-vitamiinin vakaa muoto löytyy Nanoilin kasvoseerumista ja se tekee tuotteesta yhden parhaista mahdollisista C-vitamiinikasvoseerumeista.

arvostettu c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

Miten Nanoilin C-vitamiinikasvoseerumi toimii?

Lyhyin vastaus on tämä: se on yksinkertaisesti paras. Mutta perusteluja tarvitaan varmaan enemmän. Kerromme siis, että Nanoilin kasvoseerumi on yksi tehokkaimmista kauneustuotteista, koska se sisältää puhtaasta askorbiinihaposta uutettua vakaata C-vitamiinin muotoa. Toisin sanoen se sisältää laboratoriossa kauneustuotteisiin kehitettyä laadukasta C-vitamiinia. Nanoilin kasvoseerumi sisältää tietenkin myös muita laadukkaita ainesosia ja yhdessä ne luovat tuotteen, josta iho todella nauttii. Mitä nämä muuta laadukkaat ainesosat sitten ovat?

Paras kasvoseerumi C-vitamiinilla: Nanoilin ainesosat

 • vakaa C-vitamiini – laadukas ja erittäin tehokas, yllä mainittu 3-0-ethyl ascorbic acid vaalentaa ihoa, vähentää tulehduksia ja ehkäisee hapettumista
 • boerhavia diffusa -juuriuute – luonnollinen antioksidantti, joka hidastaa ihon ikääntymisprosesseja tehokkaasti
 • propaanidioli – luonnosta peräisin oleva glykoli tukee C-vitamiinia; se parantaa kaikkien ravitsevien ainesosien imeytymiskykyä ja kosteuttaa ihoa
 • sorbitoli – tehokas apua taistelussa kuivuutta vastaan; silottaa myös ihoa

Vitamin C Face Serum Nanoililta: Vaikutukset ja Arvostelut

Naiset rakastavat tätä seerumia. Täyttäen 100 % odotuksista seerumi kaunistaa ihoa jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Tämä kasvoseerumi C-vitamiinilla on korvaamaton osa aamun kauneusrutiinia. Nanoilin ansiosta kasvot näyttävät terveiltä ja kaikki uupumuksen sekä liian lyhyiden yöunien merkit peittyvät nuorekkaan hehkun alle. Tämän lisäksi kasvoseerumissa on ihoa kohottavat vaikutukset. Näin naiset kuvailevat Nanoil Vitamin C Face Serumin vaikutuksia:

 • ”Iho tuntui rennommalta ja eloisammalta jo yhden käytön jälkeen Nanoilin kasvoseerumin kanssa”
 • ”Nanoil on paras kasvoseerumi C-vitamiinilla – suuri koko, tehokas, pitkäkestoinen ja sitä voi käyttää aamuin illoin”
 • ”Mikään muu kasvoseerumi ei ole nuorentanut ja vaalentanut yhtä hyvin kuin Nanoil. Jopa värivirheet ovat tiessään!”
 • ”Parantaa aknen ja lievittää tulehdusta. Nanoil on paras kasvoseerumi aknea vastaan.”

Tässä muutama ote Nanoilin Vitamin C Face Serumin verkkoarvosteluista. Seerumi on ilmeisesti vallannut koko kauneusalan ja se ei varmaan yllätä ketään – naiset käyttävät mielellään pienen omaisuuden saadakseen aikaan samanlaisia tuloksia kuin kauneushoitoloissa. Nyt näitä tuloksia saa onneksi myös kotona. Nanoilin kasvoseerumi C-vitamiinilla on energia- ja terveysboosti kaikille ihosoluille.

arvostettu c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

Miten Nanoil Vitamin C Face Serumia käytetään?

Tätä kasvoseerumia voi käyttää yksinään, esimerkiksi ennen kasvovoiteen käyttöä. Toinen vaihtoehto on yhdistää käyttö samankaltaiseen ihonhoitotuotteeseen kosteuttavilla ominaisuuksilla (esim. hyaluronihappo tai luonnollinen öljy). Nanoil Vitamin C Face Serum vaalentaa näkyvästi ja suojaa ihoa päivittäin. Koska tuote stimuloi myös kollageenituotantoa, se on yksi markkinoiden parhaista ihonhoitotuotteista tällä hetkellä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille – ikääntyvälle, rasvaiselle tai herkälle – kokeile ihmeessä Nanoil Vitamin C Face Serumia!