Voiko kulmat laminoida kotona? Kyllä voi! Tutustu käänteentekevään tuotteeseen: Nanobrow Lamination Kit

Ohuet, laikukkaat, eriskummallisen muotoiset, liian paksut, villinä rehottavat… Kulmakarvat tuottavat meille monenlaisia ongelmia. Ovatko sinunkin kulmakarvasi kaukana täydellisestä? Kadehditko kauneusbloggaajia ja instagram-malleja, ja ihmettelet, miten he saavat kulmansa näyttämään niin upeilta ja huolitelluilta? Paljastamme seuraavaksi heidän salaisuutensa; useimmat heistä turvautuvat kulmakarvojen laminointiin! Lue siis lisää merkittävästä tuotteesta, joka mahdollistaa kulmakarvojen laminoinnin oman kotisi mukavuudessa, eli Nanobrow Lamination Kitista – mikä tekee siitä uuden välttämättömyyden sinunkin kauneusrutiinissasi?

Täydellinen kulmien laminointi – Nanobrow Lamination Kit

Haaveiletko täydellisistä, virheettömistä kulmakarvoista, jotka näyttävät aina tarkasti huolitelluilta? Ota ohjat omiin käsiisi ja laminoi kulmakarvasi itse! Se ei ole edes vaikeaa, jos sinulla on hyvä kulmakarvojen laminointisetti – sellainen kuin huippusuosittu Nanobrow Lamination Kit! Sen avulla voit muotoilla kulmakarvat itse tekemällä kulmien laminoinnin helposti ja nopeasti. Tässä kauneushoidossa on kyse karvojen harjaamisesta haluttuun asentoon ja niiden asettamisesta oikeilla liuoksilla – kulmakarvat saavat uuden muodon ja säilyttävät sen pitkään. Markkinoiden parhaalla kulmien laminointisetillä voit nauttia virheettömistä kulmakarvoista parhaimmillaan jopa kaksi kuukautta! Ajattele, miten hienoa olisi saada kulmakarvat, joiden meikkaamiseen ei tarvitse käyttää aikaa viiikkoihin! Nanobrow Lamination Kit takaa miellyttävän ja vaivattoman käytön, koska se on ammattimainen kulmakarvojen laminointisetti, jota voi käyttää myös kotona.

Kotikäyttöinen kulmakarvojen laminointisetti – Nanobrow Lamination Kit

Haluatko saada tyrmäävät kulmakarvat, etkä koskaan tyydy vähempään ja haluat luottaa siihen, että tulokset myös kestävät? Silloin Nanobrow Lamination Kit on kuin tehty sinua varten! Se on ehdottomasti markkinoiden paras kotona käytettävä laminointisetti, sillä siinä on kaikki tarvittavat valmisteet ja tarvikkeet, jotta hoito sujuisi ongelmitta. Se on helppokäyttöinen ja edullinen. Tulet rakastamaan sitä ihanan muotoilun ja huippulaadun vuoksi. Hygieeniset pullot estävät bakteerien pääsyn niiden sisälle. Riittoisat tuotteet riittävät jopa 10 laminointiin. Kiitos Nanobrow Lamination Kitin, olet vain 3 vaiheen ja 20 minuutin päässä unelmiesi kulmakarvoista; täydellisesti muotoillut, huolitellut ja siistit. Laminoinnin jälkeen kulmasi näyttävät tuuheammilta, paksummilta ja tyylikkäämmiltä.

Kaikki, mitä tarvitset kulmakarvojen laminointiin – Nanobrow Lamination Kit

Lisätietoa löydät sivustolta nanobrow.fi. Vieraile sivustolla ja koe, kuinka helppoa laminointi voi olla.

Miten kulmakarvat laminoidaan kotona? Nanobrow’n avulla se on helppoa!

Tarkat, yksityiskohtaiset käyttöohjeet johdattavat sinut prosessin läpi. Numeroitujen pullojen avulla kotona tapahtuva kulmien laminointi ei mene koskaan pieleen. Et tarvitse osmoottista foliota tai muita ylimääräisiä työkaluja, sillä Nanobrow Lamination Kitissä on kaikki tarvittava! Mitä hoito pitää sisällään?

Opas, joka auttaa sinut laminoinnin läpi vaihe vaiheelta:

VAIHE 1. Valmistele kulmasi ennen laminointia huolehtimalla, että ne ovat kuivat ja öljyttömät, joten käytä esimerkiksi micellar-vettä niiden puhdistukseen (Nanobrow’n valikoimasta löytyy muun muassa sellainen). Poista meikki ja puhdista erityisesti kulmasi huolellisesti. Anna kuivua tai kuivaa pyyhkeellä.

VAIHE 2. Ota seuraavaksi esiin Nanobrow Lamination Kit. Setti sisältää liimaa. Levitä sitä karvoihin siveltimellä ja odota 30 sekuntia.

VAIHE 3. Seuraavaksi on aika levittää kohottavaa tuotetta; pullossa on merkintä ASKEL 1. Sivele sitä karvoihin, muotoile ja harjaa ne haluttuun asentoon. Poista tuote sitten kuivalla vanulapulla noin 5-8 minuutin kuluttua.

VAIHE 4. Nyt on aika levittää viimeinen valmiste pakkauksesta (ASKEL 2). Levitä sitä kulmakarvoihin ja harjaa sekä muotoile ne halutun muodon säilyttämiseksi. Poista tuote kostutetulla vanulapulla 5-8 minuutin kuluttua.

Harjaa kulmakarvasi vielä kerran läpi, jotta ne saavat halutun muodon. Hienosti tehty! Olet juuri onnistunut ensimmäisessä itse tekemässäsi laminoinnissa!

Nanobrow – kulmakarvojen laminointisetin saamat arvostelut

Ammattimainen kulmien laminointisetti Nanobrow’lta saa jatkuvasti ylistäviä arvosteluita; se on arvokasta tietoa erityisesti niille, jotka etsivät markkinoiden parasta kulmien laminointisettiä. Kuluttajat arvostavat Nanobrow Lamination Kitiä sen upeiden vaikutusten vuoksi, jotka kestävät kulmakarvoissa jopa 6 viikkoa, ja toisaalta myös sitä arvostetaan sen kustannustehokkuuden ansiosta; yksi pakkaus riittää 10 laminointiin, mikä tarkoittaa yli vuoden virheettömiä kulmakarvoja. Hoito tarvitsee vain tehdä säännöllisesti – eli aina kun huomaat kulmakarvojesi kaipaavan uudelleen laminointia kurin ja kontrollin saamiseksi. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa soittelemalla kauneushoitolaan aikaa varataksesi! Tee laminointi itse – käytä erikoisvalmisteista, helppokäyttöistä kulmien laminointisettiä, joka säästää aikaasi ja rahojasi!