6 tapaa kierrättää sukkahousut

sukkahousut.jpgSukkahousut ovat se osa vaatekaapistamme, jotka heitämme vain pois käytön jälkeen. Ei mikään ihme, koska emme voi käyttää sukkahousuja joihin on päässyt tulemaan reikä. Mutta, sukkahousuja voi kyllä vielä käyttää moniinkin asioihin sen sijaan, että heittäisit niitä pois. Tässä esittelemme sinulle 6 erilaista tapaa käyttää vanhoja sukkahousuja.

1. Sukkahousut lasien kiillotuksessa

Materiaali josta sukkahousut yleensä tehdään, on sellaista joka ei jätä jälkeensä nukkaa. Käytetyt sukkahousut toimivat loistavasti ikkunoiden ja peilien kiillotuksessa (älä käytä pesemiseen, sillä sukkahousut eivät ime hyvin vettä). Sukkahousut eivät jätä pyyhkimisjälkiä.

2. Sukkahousut kengänkiillotuksessa

Kenkien kiillotuksessa sukkahousut toimivat samalla tavoin kuin ikkunoiden tai peilien kiillotuksessa. Pala käytettyjä sukkahousuaja on erittäin hyvä kenkien kiillotukseen, sillä kiillotuksen jälkeen kengät kiiltävät kuin uudet.

3. Sukkahousut auttavat etsimään kadonneen korvakorun

Jokainen tietää, kuinka vaikeaa on löytää korvakoru, pinni, sormus tai jokin muu pieni esine kun se häviää maton joukkoon. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on asettaa sukkahousun varvasosuus imurin putken päähän, ja kiinnitä se kuminauhalla. Nyt imuroi matto siltä alueelta jossa hävinneen tavaran tulisi olla. Tavara imeytyy imuriin, mutta pysähtyy sukkahousufiltteriin.

4. Sukkahousut toimivat sipulipussina

Sipulit tarvitsevat ilmavan säilytyksen, jotta se ei menetä ominaisuuksiaan. Voit laittaa sipuleita molempiin jalkoihin, kunhan muistat laittaa solmun jokaisen sipulin väliin. Voit ripustaa tällaiset putkilot roikkumaan ja ottaa yhden sipulin sitä mukaa mitä tarvitset niitä.

5. Sukkahousut pölynkerääjänä

Kaikki tietävät miten hankalaa on saada pyyhittyä pölyt ahtaista paikoista, esimerkiksi jääkaapin taka. Käytetyt sukkahousut ovat erittäin hyviä pölynkerääjiä, joten niitä voidaan helposti käyttää tässä apuna. Tee sukkahousuista pallo ja kiinnitä se kuminauhalla harjanvarren päähän ja ujuta se kapeaan paikkaan.

6. Sukkahousut hiuksien keräämiseen harjasta

En usko, että on olemassa yhtäkään henkilöä joka pitäisi harjan putsaamisesta. Välttääksesi hiuksien ja lian nyppimistä harjan harjasten välistä, käytä sukkahousujen palasta. Ota sopivan kokoinen pala sukkahousuja ja paina se harjasten läpi. Kun harjasta tulee likainen tai siinä on paljon hiuksia, otat vain sukkahousun palasen pois harjasta, ja näin kaikki lika on poissa.

Nämä eivät suinkaan ole kaikki asiat mihin sukkahousuja voi käyttää. Kuten sanottua, hätä ei lue lakia ja parhaat keksinnöt tulevat silloin kuin sitä vähiten odotat. Saatat ehkä haluta käyttää sukkahousuja hädän hetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *