7 ideaa Nanoilin hyaluronikasvoseerumin käyttöön

Hyaluronihappo on ihonhoidon mestari. Olemme löytäneet parhaan hyaluronihapposeerumin Nanoililta. Sillä tuntuu olevan loputtomasti käyttötarkoituksia. Opi, kuinka saat kaiken irti matalamolekyylipainoisesta hyaluronihaposta Nanoililta – se ei ole pelkkä kasvoseerumi. Se on yleiskäyttöinen ihon tehostaja, joka hoivaa jokaista ihotyyppiä.

7 ideaa Nanoilin hyaluronikasvoseerumin käyttöön

1. Käytä sitä kosteuttajana: kasvoseerumi ennen kosteusvoidetta

Voit ilman muuta käyttää hyaluronihappoa yksinään levittämällä sitä kosteille kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Ennen kuin teet tämän, suihkuta ihollesi kukkaisvettä tai käytä kasvovettä. Seuraavaksi levitä Nanoilin seerumia ihollesi – seerumi on kevyttä, hyvinimeyytvää ja täydellisesti syvempiä ihokerroksia hoitavaa.

Nanoilin Hyaluronic Face Serum kosteusvoiteen alla käytettynä toimii pikakasvojenkohotuksena. Se saa kasvot hetkessä tuntumaan täyteläisimmiltä häivyttäen ryppyjä ja tasoittaen ihon tekstuuria. Hygroskooppisten ominaisuuksiensa ansiosta se säilyttää kosteuden epidermiksessä ja tehostaa ihon sisältä tapahtuvaa kosteutusta. Hyaluronihapposeerumi pohjustaa ihon kasvovoiteen aktiivisille ainesosille.

2. Käytä sitä kohottavana silmänympärysseerumina

Nanoilin Hyaluronic 2%:ssa on ihoa kiristäviä ominaisuuksia tehden siitä täydellisen silmävoiteen ja ryppyjä ehkäisevän silmäseerumin. Hyaluronihappo vähentää hiusjuonteita ja jättää iholle huomaamattoman suojakerroksen.

3. Käytä sitä lisänä päivä/yövoiteisiisi

Voit sekoittaa hyaluronihappoa suosikkikosteusvoiteeseesi: sekoita muutama tippa Nanoilin Hyaluronic Face Serumia voiteeseen ja levitä sekoitus kasvoille. Hyaluronihappo tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta sekä parantaa aktiivisten ainesosien imeytymistä, kosteuttaa ja jättää ihon sileämmäksi.

Kosteusvoiteesi tuntuu paksulta ja raskaalta? Hyaluronihappo on täydellinen keino saada voiteesta kevyempää ja tehostaa sen vaikutusta.

4. Käytä sitä kasvoveden lisänä

Lisäämällä seerumia kasvoveteesi, tehostat sen toimintaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Iho imee kasvoveden aktiiviset ainesosat paremmin. Happo muuttaa kasvoveden koostumusta aavistuksen, jolloin se muodostaa iholle mikroskooppisen suojakalvon. Nanoil Hyaluronic Face Serumilla rikastettu kasvovesi on yhtä kuin tehostettu kasvojenhoito ja kosteutettu, silkkinen iho.

5. Käytä sitä raaka-aineena kasvoöljyseerumissa

Nanoilin hyaluronihappo ja luonnonöljyt ovat täydellinen yhdistelmä. Sekoittamalla niitä keskenään, luot yhden parhaista ja täydellisimmistä kosteuttavista ja ravitsevista tehohoidoista. Matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo ja saman valmistajan öljy syväkosteuttavat, elävöittävät ja siloittavat ihoa.

Sekoita hyaluronihappoa kämmenien välissä muutamaan tippaan valitsemaasi öljyä ja levitä sekoitus puhdistetuille kasvoille. Hiero ihoa kevyesti stimuloidaksesi mikroverenkiertoa ja ihon uusiutumista.

6. Käytä sitä kosmeettisen saven kanssa

Voit käyttää Nanoil Hyaluronic Face Serumia savipohjaisten kasvonaamioiden valmistamisessa. Seerumi korvaa veden antaen naamiolle ideaalin koostumuksen sekä kasvoillesi lisäkosteutusta.

7. Käytä sitä kosteuttavana meikkipohjana

Voit sekoittaa Nanoilin hyaluronihappoa meikkivoiteeseesi saadaksesi aikaan ainutlaatuisen, kevyen seoksen – se levittyy iholle helposti ja muodostaa suojaavan kerroksen, joka suojelee sitä vaurioilta. Hyaluronihapolla rikastettu meikkivoide tuntuu iholla kevyeltä, hoitavalta ja antaa pitkäkestoisen tuloksen.

Jos haluat, voit myös käyttää Nanoilin Hyaluronic Face Serumia ennen meikkivoidetta – seerumi toimii täydellisesti myös meikinpohjustustuotteena. Meikkisi kestä iholla pidempään ja saa sen näyttämään virheettömältä, kiitos seerumin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *