BEST SELLER! Nanoilin keratiinihiusnaamio – paras tapa saada unelmiesi hiukset

Keratiini on yksi hiusten tärkeimmistä rakennusaineista ja maailman arvokkain proteiini – naiset kaikkialla maailmassa maksavat maltaita loistavista keratiinihiushoidoista, jotka elvyttävät, siloittavat, suoristavat ja lisäävät kiiltoa hiuksiin. Tämä arvokas proteiini muodostaa 65-90% hiusrakenteesta ja toimii tukielementtinä, joka pitää hiukset kunnossa. Mitä vähemmän keratiinia, sitä huonommassa kunnossa hiukset ovat. Siksi Nanoil Keratin Hair Mask on myydyin keratiinihiustuote – se on vaivattomin keratiinihoito, joka syvähoitaa hiuksia kotiympäristössä viikosta toiseen.

Nanoil – miten keratiini toimii hiusnaamiossa?

Keratiini on kuituisa proteiini ja yksi hiuksen rakennusaineista. Sitä löytyy eniten hiusytimestä ja juuresta. Proteiini sisältää runsaasti aminohappoja, kuten rikkihappoja (kystiiniä, kysteiiniä, glysiiniä ja alaniinia). Keratiinipuutoksen huomaa hetkessä, sillä ilman keratiinia hiuksista tulee elottomat, katkeilevat ja kiillottomat.

Tämä tärkeä proteiini vaikuttaa suuresti hiuksen rakenteeseen ja sitä myöten ulkonäköön. Keratiini paksuntaa, vahvistaa, kaunistaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Keratiini korjaa seuraavista syistä johtuvia vaurioita:

  • värjäys tai vaalennus
  • väärät hiustenhoitotuotteet
  • lämpökäsittelyt
  • liiallinen altistuminen auringolle

Huom!

Hiusrakenteen vauriot johtuvat suurimmalta osin keratiinimolekyylien matalasta pitoisuudesta. Hydrolysoitua keratiinia sisältävät hiustuotteet ovat parhaimpia valintoja syvähoitamaan hiusta.

Miten Nanoil Keratin Hair Mask toimii?

Nanoil Keratin Mask on täydellisesti korjaava ja hoitava hiushoito. Kerran viikossa käytettynä naamio ehkäisee vaurioiden syntymistä ja suojaa hiusta. Mitä voit siis odottaa?

  • Hiusten keratiinivarantojen täydentymistä ja paljon vahvempia hiuksia
  • Kestävyyttä ja kimmoisuutta
  • Helpompaa selvittämistä ja muotoilua
  • Tuuheampia hiuksia
  • Ei enää sähköisiä hiuksia

Nanoil Keratin Hair Mask – Vaikutukset

Huomaat tulokset välittömästi. Nanoilin hiusnaamio saa hiukset näyttämään upean kiiltäviltä kiitos sisältämänsä keratiinin. Ajan myötä myös sisemmän hiusrakenteen kunto kohenee ja hius korjautuu. Mikset hoivaisi hiuksiasi mukavasti kotona? Korjaa hiuksiasi pikkuhiljaa Nanoilin Keratin Hair Maskilla. Käy osoitteessa www.nanoil.fi ja valitse laajasta valikoimasta sinulle räätälöidyt tuotteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *