ELSEVE Magical power of essential oils shampoo

elseve.jpgL’oreal Paris vastaa heidän odotuksiin, joiden hiukset ovat erittäin kuivat ja helposti takkuuntuvat. Elseve Magical Power of Essential Oils on sarja tuotteita, joiden on tarkoitus uusia, kosteuttaa ja ravita hiuksia sekä päänahkaa. Sarjan perustuote on shampoo.

Miten Magical Power of Essential Oils toimii?

Valmistaja sanoo, että oikeanlaisen hiustenhoidon salaisuus on hiusten ravitseminen kuudella kukkaöljyllä, jotka on patentoitu L’orealin laboratorioissa – kamomilla, puuvilla, auringonkukka, lootuksenkukka, tahitan gardenia ja ruusu. L’orealin ravitseva shampoo yhdistää kaikki kasviuutteiden ominaisuudet, joiden on siis tarkoitus toimia kuudella eri tavalla.

  1. intensiivisesti ravitsee hiussoluja kamomillauutteen ansiosta.
  2. Syväkosteuttaa hiuksiapuuvillan ansiosta.
  3. Palauttaa luonnollisen kiillon auringonkukkaöljyn ansiosta.
  4. Ravitsee ja kosteuttaalootuksenkukan ansiosta.
  5. Häivyttää kuivien hiuksien ongelmat gardeniaöljyllä.
  6. Antaa joustavuutta ja silottaaruusuöljyn ansiosta.

Mitä vaikutuksia Elseve shampoolla on?

Elseve Magical Power of Essential Oils shampoo koostumus on öljyinen ja väri on keltainen. Sen oletetaan toimivan kaikkia vahingoittuneiden hiusten ongelmia vastaan. Tehokkaan koostumuksen hyödyt on nähtävissä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, ja pienikin määrä tuotetta riittää antamaan hiuksille uuden lookin – ne ovat sileämmät, silkkisemmät, kiiltävämmät ja kirkkaammat.

Kuuden kukkaisöljyn Magical Power of Essential Oils sarjalla L’oreal Parisilta on moniulotteisia vaikutuksia hiuksiin. Sen lisäksi, että hiuksista tulee terveemmät ja elinvoimaisemmat, se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Kun olet käyttänyt sarjan ravitsevaa shampoota, hiuksia on helpompi mm. harjata ja ne ovat ulkoisesti paljon kauniimmat.

Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen, sinun tulisi kokeilla kolmivaiheista rituaalia erittäin kuivien hiusten kosteuttamista varten. Käytä siis Elseve Magical Power of Essential Oils shampoota, tämän jälkeen laita hoitoainetta ja lopuksi sarjan elixiiriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *