Invisibobble. Onko tässä nyt paras hiuslenkki?

Henkilöt, jotka omaavat pitkät ja paksut hiukset voivat vihdoinkin huokaista helpotuksesta. Enää ei tarvitse huolehtia kaksihaaraisista, takkuisista tai sähköisistä hiuksista. Miksi? Koska helpotus tulee Invisibobblen avulla.invisibobble.jpg

Mikä siinä on niin erityistä tavalliseen pampulaan verrattuna? No, Invisibobble ei vahingoita hiuksia kuten toiset hiuslenkit. Invisibobble ei aiheuta katkeilleita tai takkuisia hiuksia, se on vedenpitävä ja kestävä, eikä se aiheuta päänsärkyä (kuten normaali hiuslenkki saattaa aiheuttaa ollessaan liian kireällä), se on antiallerginen, se ei aiheuta kaksihaaraisia ja sitä voi käyttää kuka tahansa hiustyypistä riippumatta. Suuri merkitys on myös materiaalilla mistä Invisibobble on tehty; hiuslenkki muistuttaa ulkonäöllisesti puhelinpiuhaa tai jousta. Se on tehty muovintapaisesta materiaalista. Kiitos näiden kahden ominaisuuden, nämä lenkit eivät vahingoita tai heikennä hiusta. Ne on helppo laittaa hiuksiin ja ottaa pois, ja voit luoda toinen toistaan upeampia kampauksia.

Invisibobblella on kaksi ns. mallistoa pampuloista: vakituinen, sekä sellainen jota on inspiroinut maailmanmatkaajat (”Around The World”). Ensimmäisen valikoimista löytyy musta, valkoinen, läpinäkyvä, ruskea, pinkki, oranssi, keltainen ja sininen pampula. Toisesta löytyy vaalea oranssi Silky Season, sininen Universal Blue, tummanpunainen Burgundy Dream ja tummanharmaa Letter From Grey. Invisibobble pakkaus maksaa suunnilleen viisi euroa, ja yhdestä pakkaukseta löytyy kolme lenkkiä. Pieni hinta ottaen huomioon niiden kestävyyden.

Onko Invisibobble todella niin mahtava? Kyllä ja ei. Kyllä, koska se on hellävarainen hiuksille eikä se vahingoita juuria tai latvoja. Ei, koska ohuista hiuksista se liukuu pois ja varsinkin treenatessa kampaus tai ponnari ei pysy. Tämän lisäksi muovinen ulkomuoto ei sovi kaikkiin tilanteisiin (esimerkiksi teatteriin tai eleganttiin jakkupukuun).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *