Kasvotuotesarja La Prairielta – The Radiance kokoelma

la-prairie.jpgLa Prairie voi tehdä kenet tahansa naisen onnelliseksi. Ja he, jotka eivät ole niin tyytyväisiä vielä, hankkikaa – The Radiance Collection. Se sisältää kahta voidetta: Cellular Radiance yövoide (7 ml) ja Cellular Radiance voide (50 ml), sekä seerumi: Cellular Radiance Concentrate Pure Gold (15 ml).

The Radiance Collection sarja La Prairielta vetää puoleensa pakkauksellaan. Kaikki tuotteet on sijoitettu isoon hopeaan laatikkoon, jossa tuotenimi lukee kimaltavilla kirjaimilla. Tuotteet itsessäänkin näyttävät erittäin puoleensavetäviltä. Ne on hopeisissa purkeissa joiden kansissa on kultaiset renkaat; vain seerumi on laitettu kultaiseen pulloon. Mikä on niin erityistä jokaisessa The Radiance kokoelman tuotteessa?

Cellular Radiance yövoide toimii kun iho lepää. Se sisältää yrttiuutteita ja peptidejä jotka tekevät ihostamme raikkaan ja hyvin hoidetun oloisen nukkuessamme. Tämä tuote on vastuussa tasoittamisesta, ryppyjen vähentämisestä, ihon virkistämisestä, kosteutuksesta ja kiillosta. La Prairien voide tukee solujen uusiutumista, se palauttaa luonnollisen ihon puolustusmekanismin (lipidi) ja se yhdistää syvempien kerrosten soluja. Kuinka sitä käytetään? Purkin mukana tulee pieni lasta, jolla tuotetta voidaan levittää. Cellular Radiance yövoidetta voidaan laittaa iltaisin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja rintakehälle, vältä silmänympärysihoa. Tuote imeytyy nopeasti jättämättä öljymäistä pintaa.

In The Radiance kokoelma La Prairielta sisältää myös Cellular Radiance voiteen. Tätä voidetta suositellaan erityisesti henkilöille, joiden ihossa on sävyeroja tai se on lattea, kiilloton ja epäeloisa. Kun käytät tuotetta säännöllisesti, ihostasi tulee tasaisempi, pehmeämpi ja kirkkaampi. Tämän lisäksi tuote kosteuttaa ja antaa joustavuutta. Cellular Radiance voidetta tulisi käyttää aamuisin ja iltaisin puhdistetulle sekä kuivatulle kasvojen, kaulan ja rintakehän iholle. Vältä silmänympärysihoa.

Cellular Radiance Concentrate Pure Gold on viimeinen tuote The Radiance kokoelmasta. Seerumi täyttää rypyt, kirkastaa ihoa ja kosteuttaa. Mutta näiden lisäksi kaikkein uniikein ominaisuus tuotteessa on sen koostumus. Se muistuttaa öljyä jossa on kultahippuja. Tämä antaa meidän ihollemme mahtavan lookin. La Prairien seerumia tulisi käyttää sekä aamuisin että iltaisin puhdistetulle iholle, välttäen silmänympärystä. Muutama tippa tuotetta riittää pitämään ihosta hyvää huolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *