Kevin Murphy DOO.OVER kuivashampoo ja hiuskiinne

Puuterimainen kuivashampoo Kevin Murphyltä lisää volyymiä ja tehokkaasti pitää hiukset paikoillaan ja on todellinen uutuustuote. DOO.OVER hiusspray pohjautuu eksoottisiin ainesosiin kuten tapioka, patsuliöljy ja virginialaisen cedar puun uute. Kuinka valtavan määrän rahaa tarvitsee maksaa saadakseen Kevin Murphyn hiussprayn kaikkine ominaisuuksineen?

Kevin Murphyllä on todella laaja valikoima ammattimaisia hiustenhoitotuotteita, joita käyttävät muotimaailman hiusmuotoilijat. Kaiken tämän takana on Kevin Murphyllä työskentelevä hiusmuotoilija, joka oli todella pettynyt hiustuotteisiin, joita heidän työssään käytettiin. Tuolloin hän päätti, että luo oman kosmetiikka sarjan, joka on kevyt ja samalla tehokas ja kestävä. Powder Hairspray DOO.OVER on uusin tuote heidän valikoimassaan.kevin-murphy.jpg

Kevin Murphy hiusspray luotiin tasapainoisista ja uusiutuvista kasvisainesosista. Kuten kaikki muutkin Kevin Murphyn tuotteet tämäkään ei sisällä sulfaatteja, parabeenejä tai muita haitallisia ainesosia, lisäksi tuotetta ei ole eläintestattu. Korkeasta hinnasta huolimatta DOO.OVERia usein käytetään hiustenlaitossa, koska se on täysin turvallinen hiuksille.

Kevin Murphyn hiussprayn ominaisuudet perustuvat kolmeen perusainesosaan. Ensimmäinen niistä on tapioca, joka silmin nähden pehmentää hiuksia ja antaa niille silkkisen lopputuloksen. Puuteri tekniikan avulla Kevin Murphyn DOO.OVER hiussprayn hydrofiilinen tapioca antaa hiuksille volyymiä ja poistaa ylimääräistä rasvaa. Toimii samalla tavalla kuin kuivashampoo.

Lisäainesosat ovat virginian cedar puu-uutteesta saatava silika ja patsuliöljy. Virginian cedar tekee hiuksista joustavammat, kiiltävämmät ja helpommat muotoilla. Patsuli hidastaa ikääntymistä hiuksissa ja päänahkassa, stimuloi solujen korjaantumista ja sillä on antiseptinen ominaisuus, mikä tekee Kevin Murphyn hiusspraystä myös todella ravitsevan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *