Klorane Reflets Blonds – Kamomillaa hiuksille

Kloranen ensimmäinen tuote oli kamomilla shampoo, joka on tässä vaiheessa jo muodostunut legendaksi. Sitä on käyttänyt useat ihmiset ja sitä pidetään parhaana puhdistavana tuotteena. Shampoon hunajainen koostumus ja kukkien tuoksu ovat tulleet takaisin uudessa muodossa, joka tuo muistot takaisin vuosikymmenien takaa.klorane.jpg

Kamomilla – legendaarinen aktiivinen aineosa

Kloranen shampoon legendaarinen aktiivinen ainesosa on kamomilla, jota merkki on käyttänyt jo yli 50 vuotta. Se on ollut merkin symboli jo melkein alusta alkaen, mutta se ei ole kuitenkaan suosituin kamomilla lajike jota käytetään. Kloranen laboratoriot valitsivat heidän oman, kamomillasaunion. Kamomilla, jossa todella korkea pitoisuus apigeniiniä, viljellään Egyptissä. Lisäksi sillä on korkea pitoisuus luonnollisia väriaineita, jotka eivät läpäise hiusten rakennetta, vaan asettuvat hiuksen pinnalle.

Klorane – korostaa jokaista sävyä

Kloranen tuotteet, joissa on luonnon kamomillaa ovat täysin luonnontuotetta. Se ei sisällä silikonia, parabeenejä tai mitään muitakaan haitallisia ainesosia ja ne ovat täysin biohajoavia. Se ei vahingoita hiuksen rakennetta ja ovat täysin luonnontuotetta, tästä syystä ne ovat turvallisia käyttää, ja niitä suositellaan jopa lapsille.

Kloranen kamomilla shampoo

Ensimmäinen Kloranen tuote oli shampoo. Nykyään kaupoista löytyy myös moderni versio, Klorane Reflets Blond, joka sopii blondeille sekä vaaleanruskeille hiuksille. Shampoolla on sama hunajamainen koostumus ja se tuoksuu hunajalle ja kukille. Klorane shampoo on poikkeuksellisen herkkä pesuaine, jonka ainesosat takaavat kiiltoa ja helpompaa kampausta.

Klorane, kamomilla hoitoaine

Klorane julkaisi myös hoitoaineen, joka helpottaa harjaamista, ravitsee, antaa pehmeyttä ja kiiltoa. Kloranen hoitoaine on myös kamomillauute pohjainen ja muutaman käyttökerran jälkeen hiuksiin tulee luontainen kiilto. Klorane Reflets Blond hoitoaine on koostumukseltaan kermainen ja se imeytyy hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *