Korvaa kosmetiikkatuotteesi aspiriinilla!

Aspiriini, tunnetaan myös asetyylisalisyylihappo (ASA), on yleinen lääkehoitoaine, jota on helppo löytää lähes jokaisen kodin lääkekaapista. Aspiriini C:tä käytetään lähinnä kivun lievittämiseen, tulehduksien parantamiseen ja kuumeen alentamiseen. Yllättäen aspiriinia voidaan käyttää myös kosmetiikassa tuloksekkaasti.

Jos haluat saada C-aspiriinista etua kotikauneudenhoitoosi, hanki käsiisi poretabletteja. Niitä on helppo yhdistää muihin ainesosiin joita voit käyttää tee-se-itse kotituotteissasi. Kuinka aspiriinia voidaan käyttää kosmetiikassa?aspiriini.jpg

1. Rasvaisten hiusten hoitaminen.

Rasvoittuuko hiuksesi liian helposti ja nopeasti? Pesetkö hiuksesi päivittäin? Jos vastaus on kyllä, koita huuhdella hiuksesi veden ja aspiriinin sekoituksella (ollakseni täsmällisempi, kaksi aspiriinia päivässä puoleen litraan vettä). Pese hiukset tällä sekoituksella ja huuhtele vedellä, tämä on tehokas keino vähentää talin määrää.

2. Tehokas tapa taistella aknea vastaan.

Akne on sen sorttinen epäpuhtaus iholla joka koskettaa – tai on koskettanut – lähes jokaista maailmassa. Taistelu finnejä vastaan on hankalaa. Onneksi, aspiriini voi olla avuksesi tässä epäreilussa taistelussa. Ota yksi Aspirin C -tabletti, murskaa se ja yhdistä pieneen määrään vettä niin, että siitä tulee tahnaa. Nyt, hiero tätä tahnaa akneesi, jätä se siihen muutamaksi minuutiksi ja huuhtele.

3. Aspiriini kasvonaamio.

Kasvonaamio joka on tehty aspiriinista, on yhtä tehokas kuin monet kosmetiikkatuotteet joita käytetään ihon tasoittamiseen ja puhdistamiseen. Ota lusikallinen luonnonjugurttia, lusikallinen luomuhunajaa, hiukan lämmintä vettä ja suunnilleen kolme lusikallista C-aspiriini jauhetta. Yhdistä kaikki ainesosat ja levitä seos kasvoillesi. Annan vaikuttaa noin 10 – 15 minuuttia.

4. Helpoitus halkeileville käsille.

Halkeilevat ja kuivuvat kädet ovat aina läsnä, etenkin talvi ja syksykaudella. Aspiriini- ja sitruunasekoituksen levittäminen käsille pehmentää ja parantaa käsien ihoa. Huomionarvoista on myös se, että sama seos toimii myös epämiellyttäville hajuille käsissä. Sekoita muutama tabletti aspiriinia veteen ja purista sekaan yhden sitruunan mehut. Tämän jälkeen laita kädet seoksen joukkoon ja jätä ne sinne sinne muutamaksi minuutiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *