Kosteuttavat ainesosat joita hiuksemme rakastavat

Hiusten kosteuttaminen on yksi tärkeimmistä asioista. Sinun tulisi antaa hiuksillesi tarpeellinen määrä kosteuttavia ainesosia, mitä ne tarvitsevat ollakseen terveitä, vahvoja ja ravittuja. On tärkeä tietää mitä ainesosia hiuksemme erityisesti tarvitsevat.ravintsevat-aineosat.jpg

Silikoni – ei ole sattumaa, että kaikkiin aineisiin, jotka ovat tärkeitä hiuksille ja kynsille on sisällytetty silikonia. Se johtuu siitä, että silikoni on hiuksien luonnollinen ainesosa. Valitettavasti keho poistaa silikonin yleensä melko pikaisesti, joten sitä tulee antaa itse ulkopuolelta. Silikoni vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden kasvamista.

Sinkki – toinen hiuksille tärkeä elementti on sinkki, sillä se vastaa lähes samaan kaipuuseen kuin silikoni. Keholle ja hiuksille on erityisen tärkeää saada tarpeeksi sinkkiä, jotta ne voivat hyvin.

Proteiinit ja aminohapot – nämä molemmat ovat luonnollisia ainesosia hiusrakenteelle, jotka mahdollistavat terveet hiukset. Jos haluat, että hiuksesi ovat paksummat ja vahvemmat, sinun tulisi antaa kehollesi tarpeeksi proteiinia ja aminohappoja.

B-vitamiinit – ei ole järkeä lähteä luettelemaan jokaisen eri b-vitamiinin hyviä vaikutuksia, koska niistä jokainen täyttää saman asian: ne säätelevät talin erityistä päännahassa, ravitsevat ja uudistavat hiusten rakennetta, hidastavat ikääntymistä, tasoittavat hiuksia ja lisäävät kiiltoa. Sinun tulisi lisätä ruokavalioosi B-vitamiineja kuten foolihappoa, biotiinia, inositolia, niasiinia, B1, B2, B5 ja B6 -vitamiineja.

C-vitamiini – myös tärkeä vitamiini hiuksille, joka tekee hiuksista kimmoisat ja joustavat. Se on luonnollinen aineosa, joka auttaa tuomaan hiuksiin rakennetta, toisin sanoen, keratiinia.

A-vitamiini – vitamiini, joka on vastuussa ihon luonnollisesta suojamuurista, eli orvaskedestä. Se pitää huolta ihon kosteutuksesta ja suojaamisesta.

E-vitamiini – niin kutsuttu nuoruuden vitamiini, joka vaikuttaa hiusten kasvuun ja on antioksidantti, joka suojaa juuria vapaiden radikaalien myrkkyjä vastaan.

Rauta – yksi peruselementeistä, joka vaikuttaa hiusten rakenteeseen ja hiusten pituuskasvuun.

Magnesiumi – ravitseva ainesosa, joka on erittäin kriittinen hiusten kunnon osalta.

Kalsiumi – kalsiumi vahvistaa ja parantaa hiusten kasvunopeutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *