Kuinka nukkua märjillä hiuksilla niin, että ne näyttävät aamulla upealta?

Hiukset ovat naisen kruunu, joten ei ihme, että pidämme niistä niin hyvää huolta erityisellä tavalla. Hiusten hoito voi olla erittäin aikaa vievää, ja joskus meillä vain ei ole aikaa tarpeeksi tehdä sitä oikein tai kuivata niitä oikealla tavoin, kun illalla pesemme ne. Mallien hiusstylisti, Creighton Bowman, paljasti salaisuutensa kuinka nukkua märjillä hiuksilla niin, että näyttää silti parhaimmaltaan aamulla herätessä.hiusvinkit.jpg

#1 Tervehdi satiinista silkkiä

Puuvillalakanat saattavat olla syy siihen, miksi aamulla hiukset ovat niin sekaisin ja hankalat harjata. Jos olet tottunut menemään nukkumaan hiukset märkänä, sinun kannattaisi vaihtaa satiinisiin tai silkkisiin (halvempi versio) lakanoihin, tai kannattaa vaihtaa edes tyynyliinat. Toinen plussa satiinissa ja silkissä on se, että ne hidastavat ikääntymisen merkkejä kasvoilta.

#2 Älä pelkää samettipampuloita

Olemme kaikki kuulleet sen, kuinka hiusten pampulalle laittaminen ei ole hyvä asia, joten kuulostaa aika absurdilta laittaa niitä kiinni koko yöski. Mutta, kukaan ei puhunut tiukasta ponihännästä. Löysä ponihäntä tai nuttura pääsi päällä ei ole niin paha asia, jos käytät pehmoista samettipampulaa (tai sukasta leikattua päätä). Se estää hiuksia sotkeutumasta ja antaa niihin kivat laineet harjaamisen jälkeen.

#3 Tiukka nuttura ei olekaan niin paha asia

Tiukka letti yöksi saattaa vaikuttaa hyvältä idealta, mutta vain jos se teet sitä silloin tällöin, sillä ylikäyttäminen saattaa vahingoittaa hiuksia. Iltaisin, märät hiukset voisi ennemmin heittää nutturalle pään päällä, ja se tekee hiuksista tuuheamman oloiset sekä hiukan lainehtivat. Tällä tavoin saat todellisen Kalifornian tyylin surffaritukan. Jos haluat pitää lookin tällaisena, suihkuta hiukan suolavettä hiuksiin.

#4 käänny Eco-laineiden puoleen

Kauneusvlogaajat rohkaiservat meitä jättämään hiusten laittamisen kuumilla raudoilla ja jos mahdollista, niin vaihtamaan ekologisiin keinoihin sen sijaan. Näihin liittyy aina märillä hiuksilla nukkuminen ja hiusten kiinnittäminen jollain keinolla yön ajaksi. Sinun tulee etsiä itsellesi sopivin vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *