Miten hiukset pestään oikein Nanoil Algae Micellar Shampoolla?

Huolellinen hiuspesu on tärkeä osa hiustenhoitorutiinia. Hiuksia voi vahvistaa, ravita ja tuuheuttaa hyvällä shampoolla. Puhtaat hiukset ja päänahka ovat oleellisia, eli meidän täytyy osata pestä ne ja käyttää oikeanlaisia tuotteita parhaiden tulosten saamiseksi. Saa upeat hiukset: kokeile misellishampoota merileväuutteella ja opi maksimoimaan kaunistavat vaikutukset.

paras misellishampoo merileväuutteella Nanoil

Miksi valita Nanoil Algae Micellar Shampoo?

Hiusten peseminen väärin on yksi hiusten heikkenemisen syy. Päänahkaan ja hiuksiin kertyy muutakin kuin rasvaa – muun muassa kosmetiikkatuotteita, saasteita ja myrkkyjä. Kaikki inhottavat epäpuhtaudet on saatava pois shampoon kanssa. Yllättävää kyllä, noin 80% shampoista eivät onnistu pesemään hiuksia kauttaaltaan. Tämän tuloksena hiukset ovat jatkuvasti likaiset ja hiukset vaurioituvat, sillä likaisia hiuksia ei voi ravita. Päänahka ei toimi kunnolla – se kuivuu tai tuottaa liikaa talia. Nanoilin misellishampoo merileväuutteella puhdistaa syvästi misellien ansiosta – vallankumoukselliset molekyylit puhdistavat ihon ja hiukset syvästi. Misellit keräävät kätevästi kaikki likapartikkelit ja irrottavat ne. Hiuksia pestessä voi olla varma, että kaikki epäpuhtaudet lähtevät shampoon mukana. Nanoilin shampoo hoitaa lisäksi hiuksia, koska se sisältää hivenaineidensa ansiosta kosteuttavaa ja ravitsevaa Nori-merileväuutetta. Tuote pesee hiukset täydellisesti sekä vahvistaa ja kaunistaa niitä.

Miten hiukset pestään? Huomaa Nanoil Algae Micellar Shampoon vaikutukset

  1. KOSTUTA HIUKSET HAALEALLA VEDELLÄ. Kuumuus ei tee hyvää hiuksille, koska se heikentää hiustuppia ja saa hiukset irtoamaan. Veden tulisi olla miellyttävän lämmintä mutta ei kuumaa.
  2. LAITA SHAMPOOTA KÄMMENELLE. Ota Nanoilin misellishampoo käteen ja paina pieni määrä kämmenelle (shampoo vaahtoaa hyvin, eli sitä ei tarvitse paljon).Nanoil Nanoil shampooing aux algues
  3. LEVITÄ SHAMPOO HIUSTEN JUURIIN. Shampoon yhdistäminen veteen on käyttäjän oma valinta – Nanoil -shampoo ei ole paksu ja se vaahtoaa hyvin, eli hiukset eivät latistu.
  4. HIERO PÄÄNAHKAA. Misellit alkavat tekemään taikojaan mutta niiden toimintaa voi tehostaa hieromalla päänahkaa, joka vahvistaa hiustuppia ja stimuloi verenkiertoa. Muista hieroa hellävaraisesti sormenpäiden avulla päänahan ärsyttämisen ja vaurioiden välttämiseksi.
  5. HUUHTELE SHAMPOO HAALEALLA VEDELLÄ. Kuuma vesi ei myöskään sovellu huuhteluun. Se heikentää hiustuppia ja hiuksia.
  6. TOISTA TARVITTAESSA. Muotoilutuotteiden runsas käyttö voi johtaa siihen, että hiukset on pestävä uudelleen. Tällä tavalla voi olla varma siitä, että Nanoil Shampoo irrottaa myös kaikkein raskaimmat hiuksiin ja päänahkaan kertyneet silikonit. Ei kiirettä, anna merileväuutteen hivenaineiden imeytyä hiuksiin. Shampoo sisältää myös kiiltoa lisäävää tarakumia, joka myös kaunistaa ja suojaa hiuksia.
  7. HUUHTELE LOPULTA VIILEÄLLÄ VEDELLÄ. Kylmä vesi on vielä parempi valinta, jos siihen pystyy. Alhainen lämpötila sulkee hiusten suojakerroksen ja tekee niistä sileämmät, kiiltävämmät sekä terveemmän näköiset.
  8. ÄLÄ KOSKAAN HINKKAA HIUKSIA PYYHKEELLÄ. Kosteat hiukset ovat erityisen alttiita mekaanisille vaurioille. Paina pyyhettä kevyesti hiuksia vasten veden kuivaamiseksi. Käytä kampaa leveillä hampailla, joka on hellävarainen hiuksille ja ehkäisee vaurioita.

Haluatko tehostaa shampoon vaikutuksia? Sivustolta [www.nanoil.fi] löytyy kaksifaasinen hoitoaine suihkemuodossa sekä hiusnaamio Nori-merileväuutteella ja muita uskomattomia tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Älä odota enää vaan korosta luonnollista kauneuttasi nyt Nanoililla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *