Nanobrow Eyebrow Pencil: käänteentekevä kulmakynä

Nanobrow Eyebrow Pencil on innovatiivinen kulmakynä: siinä on erittäin ohut grafiittikärki, jonka avulla voit piirtää ikään kuin karvoja muistuttavia viivoja, jotka jäljittelevät puuttuvia karvoja kulmissasi ja saavat aikaan kolmiulotteisen vaikutelman. Voit muotoilla kulmakarvat yhdellä neljästä saatavilla olevasta väristä ja piilottaa mahdolliset karvattomat alueet tämän kulmakynän avulla. Katso vaikka itse, kuinka tehokas se on!

Voi valita mieleisesi sävyn Nanobrow Eyebrow Pencilin neljästä erilaisesta vaihtoehdosta:

– Espresso
– Tummanruskea
– Vaaleanruskea
– Vaalea

kulmakynä luotettava

Näiden täyteläisten ja intensiivisten sävyjen ansiosta luot moitteettoman meikin, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen tilaisuuteen. Hienostunut kärki häivyttää vaivattomasti mahdolliset karvattomat kohdat! Tämä kulmakynä korostaa myös hankalankin muotoisia kulmakarvoja ja lisää niiden volyymia.

Hyvin pigmentoituneet värit hämmästyttävät kauneudellaan. Vihdoinkin voit meikata kulmakarvasi juuri kuten olet aina unelmoinut. Samettinen koostumus on erittäin kestävä ja pysyy paikoillaan aivan koko päivän kaikissa olosuhteissa. Voit olla varma, että meikkisi ei tahriudu tai pyyhkiydy vähitellen pois.

Hienostunut Nanobrow Eyebrow Pencil kulmakarvoille

Mikään ei ole enää mahdotonta tämän tuotteen kanssa! Sinun ei tarvitse edes teroittaa sitä, sillä se toimii ikään kuin automaattisesti ja on aina käyttövalmis. Grafiitin muoto on täydellinen, mikä tekee siitä parhaan työkalun jopa ammattimaiseen kulmakarvojen muotoiluun! Värit on viimeistelty jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne sulautuvat omiin kulmakarvoihisi. Valitse vain haluamasi sävy ja aloita upean meikin loihtiminen!

Nanobrow Eyebrow Pencilia voidaan levittää erittäin nopeasti ja sen työstäminen vaatii hädin tuskin lainkaan vaivaa. Tämä takaa aina täydelliset ja tyylikkäät kulmat. Ei ole taatusti olemassa toista parempaa tai nopeampaa tapaa saada unelmiesi kulmakarvat yhdessä hetkessä. Lopputulos näyttääkin upealta ja ennen kaikkea luonnolliselta.

Nanobrow Eyebrow Pencil:

☑ piirtää erittäin ohuita viivoja
☑ pitkäkestoinen, kätevä ja tarkka
☑ täyttää kulmakarvat luonnollisella värillä
☑ voidaan käyttää karvojen piirtämiseen
☑ saa aikaan näyttävän lopputuloksen
☑ on uskomattoman helppokäyttöinen

kulmakynä pysyvä

Nanobrow Eyebrow Pencilin ohut ja tarkka kärki muotoilee kulmakarvat kerta toisensa jälkeen juuri mieleiselläsi tavalla. Hahmottele vain ensin koko kulmakarva alareunasta aloittaen. Täytä se sitten kevyesti valitsemallasi värillä – ihanteellisesti pigmentoidut sävyt helpottavat työtäsi. Muista, että alaosien ja kulmakarvan hännän tulee olla tummempi ja korostetumpi kuin yläreunojen. Voit häivyttää meikkiä näillä alueilla, jolloin vaikutelma on luonnollisempi! Lopputuloksesta tulee näyttävä!

Mistä voit ostaa Nanobrow Eyebrow Pencilin?

Tämä kulmakynä ei ole suinkaan ainoa tämän tuotemerkin luoma kosmetiikkatuote. Kaikki Nanobrow’n sarjan tuotteet löytyvät valmistajan virallisilta verkkosivuilta – www.nanobrow.fi. Tutustu niihin ja valitse oma suosikkisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *