Nanoil – yksinkertaisuuden taika tehokkaassa hiustenhoidossa

öljy täynnä ainesosia NanoilHaluamme palata juuriin. Olemme tietoisia luonnollisen kauneudenhoidon hyvistä puolista. Etenkin tänä päivänä, kun markkinat ovat täynnä synteettisiä ja kemikaalisia tuotteita. Luonto on voimakas. On aika palata siihen, mikä on meille parasta. Nanoil on kolmen version hiustenhoitotuote. Se perustuu täysin luonnollisiin, tarkoin valittuihin kasviöljyihin ja hiuksiin ihanteellisesti vaikuttaviin ainesosiin.

Mitä tiedät hiuksistasi?

Suurin osa ihmisistä eivät tiedä paljoa hiusten rakenteesta. Tiedämme että hiuksissa on juuri, hiukset ovat pitkät ja ne vaativat huolenpitoa. Hienoa… mutta ei siinä kaikki. Ihmisten hiukset koostuvat juuresta (hiustupista päänahassa) ja varresta. Varsi on tehty ydinontelosta, jonka peittää kuori ja tätä suojaa muutama kerros orvaskeden suomuja. Tämä uloin suojakerros on avain hiustenhoitoon, koska meidän on valittava ravitsevat aineet niiden tilanteen perusteella.

Lisätietoa: Tuppi on hiuksen ainoa elävä osa. Loput ovat ei-eläviä.

NANOIL – KOLME TARKOIN VALITTUA SISÄLTÖÄ

Nanoil ehdottaa tehokasta hiustenhoitoa – luonnollista ja hiustemme rakenteelle sopivaa. Se on ainoa kaltaisensa tuote markkinoilla.

 1. Kun suojakerros istuu tiheästi kiinni varressa, hiukset ovat suorat. Muotoilutuotteiden ravintoaineet ja muut ainesosat eivät pääse hiuksien sisälle. Ne istuvat hiusten pinnalla, latistavat hiuksia ja lisäävät rasvaisuutta. Nanoil for low porosity hair on ihanteellinen yhdistelmä öljyjä. Ne ovat tehty pienistä partikkeleista, jotka tunkeutuvat hiustuppiin tarkasti. Vaikka ne pysyisivät hiusten pinnalla, ne eivät latista hiuksia.
 2. Kun suojakerros nousee, hiukset menettävät eloisuutensa. Ne voivat kuivua sekä muuttua elottomiksi ja hauraiksi. Useimmat tuotteet keskittyvät karhean pinnan sileyttämiseen silikoneilla, joka latistaa hiuksia ja estävät ravintoaineiden imeytymisen. Nanoil for medium porosity hair on yhdistelmä parhaita luonnollisia öljyjä keskikokoisilla partikkeleilla. Ne tunkeutuvat hiusten sisäosaan, ravitsevat hiuksia ja sulkevat ne.
 3. Hyvin avonainen suojakerros vaatii välittömiä toimia. Tämäntyyppiset hiukset ovat vaurioituneet sekä imevät ja menettävät kosteutta nopeasti. Ne ovat heikot ja näyttävät kamalilta. Hiustenhoitoa on mietittävä tarkoin tässä tapauksessa. Nanoil for high porosity hair takaa syvän elvytyksen. Täynnä omega-3 ja omega-6 happoja olevien öljyjen ansiosta tuote pystyy jälleenrakentamaan vaurioita.

NANOIL – HIUKSILLE IHANTEELLISIA AINESOSIA

Hiustenhoidon on ihanteellisesti sovittava hiusten rakenteeseen. Muuten se vain peittää ongelman parantamatta hiusten kuntoa. Mitä kasviöljyjä kolme hiushoitotuotetta sisältävät? Parhaat, tarkoin valitut ja yhdistetyt ainesosat täydellisessä tasapainossa.

Nanoil for low porosity hair (vaikeat muotoilla, tarvitsevat suojaa) sisältää: setripuuöljyä, arganöljyä, risiiniöljyä, karitevoita, maracuja öljyä, babassu öljyä, monoi öljyä, cupuacu voita, A-vitamiinia ja pantenolia. Nanoil for high porosity hair (tuhoutuneet, haljenneet, kuivat, elottomat, hauraat) sisältävät: manteliöljyä, arganöljyä, helokkiöljyä, avokado öljyä, maracuja öljyä, pellavansiemenöljyä, lanoliinia, pantenolia, silkkiä ja keratiinia. Nanoil for medium porosity hair (ei kovin hyvä- tai huonokuntoiset hiukset) yhdistää seuraavat öljyt ja ainesosat: macadamia öljy, arganöljy, marula öljy, jojoba öljy, maracuja öljy, kookosöljy, A-vitamiini ja silkki.

Luonnollisten öljyjen toimintaa vahvistaa muutama ylimääräinen ainesosa. Jokainen Nanoil hiusöljyn kolmesta versiosta sisältää hiustenlähtöä ehkäisevää kerastimia, hiuskasvua stimuloivaa baicapilia, haitalliselta auringonvalolta suojaavan UV-filtterin sekä E-vitamiinia – luonnollista antioksidanttia.

NANOIL – LOISTAVA MONIPUOLISUUS

Nanoilin kolmella versiolla on myös jotain muuta yhteistä. Öljyissä on lukematon määrä arvokkaita ominaisuuksia luonnollisten kasviainesosien ansiosta. Tuloksena, Nanoil hiusöljyt vaikuttavat:

 • hiusten pintaan, vahvistavat luonnollista suojakerrosta, lisäävät kiiltoa, tuovat joustavuutta, toimivat pehmentävinä aineina ja sitoo kosteutta;
 • hiusten sisäosaan, vahvistaa keratiinirakennetta, ravitsee, hallitsee kosteustasapainoa, korjaa ja jälleenrakentaa solunsisäisiä sidoksia;
 • päänahkaan, hallitsee talirauhasia, tasapainottaa pH-arvon, lievittää ärsytyksiä, anti-inflammatorisia ja seborreanvastaisia ominaisuuksia, estää hiusten rasvaisuuden.

NANOIL – RAJATTOMASTI KÄYTTÖTAPOJA

Nanoil hiusöljy on tuote, joka takaa vaikutukset säännöllisesti käytettynä. Voit esimerkiksi öljytä hiuksesi aina pestessäsi ne. Mitään hoitoaikaa ei ole, mikä todella on positiivista. Meidän ei tarvitse pestä hiuksia käyttääksemme öljyä. Sovitamme Nanoilin käytön kauneusrutiiniimme.

Miten Nanoil hiusöljyä käytetään?

Se on innovatiivinen tapa käsitellä hiuksia öljyillä. Meidän on yleensä seurattava tuottajan tarkkoja ohjeita saadaksemme halutut vaikutukset. Aivan kuten luonnollisten öljyjen kanssa, Nanoilin käyttötapa on täysin sinun valintasi. Se ei sisällä minkäänlaisia vaurioittavia ainesosia, eli se sopii sekä hiuksille että päänahalle. Voimme hieroa sitä kuiviin tai märkiin hiuksiin/päänahkaan; tehdä öljysuihkeen päivällä käytettäväksi; tehdä öljyhiushoidon; lisätä sitä muihin tuotteisiin vahvistaaksemme niiden toimintoja. Sitä voi myös käyttää saunassa hiustenhoitona. Nanoilin käyttöohjeet voi tiivistää kahteen sanaan – vapaa valinta.

13 Comments “Nanoil – yksinkertaisuuden taika tehokkaassa hiustenhoidossa”

 1. karol

  Hankin tämän öljyn kun hiukseni näyttivät heinältä ja kun mikään, ei siis mikään, auttanut aluksi, käytin korkeahuokoisten hiusten öljyä, koska minulla on päivittäisen suoristamisen vaurioittamat hiukset ja onnistuin vähentämään huokoisuutta. Nyt käytän keskihuokoisten hiusten versiota ja en pärjää ilman sitä. Se korostaa raitoja kauniisti, hiuksista tulee joustavammat ja helpommat muotoilla.

  Vastaa
 2. AnjaS

  En ole ennen kuullut tästä öljystä, pakko kokeilla sitä:)

  Vastaa
 3. laiska_päivä

  Olen käyttänyt korkeahuokoisten hiusten öljyä yli kaksi viikkoa ja nyt käytän sitä 4 kertaa viikossa, koska hiukseni ovat todella vaurioituneet. Jos kahden ensimmäisen öljyämisen jälkeen, hiukset eivät olleet niin kuivat edes föönauksen jälkeen. Pidän öljyä hiuksissa koko yön ja pesen aamulla, hiukset ovat todella pehmeät ja sileät 🙂

  Vastaa
 4. Inkeri

  Minulla on myös kuivat ja vaurioituneet hiukset (päivittäisestä suoristamisesta) ja täytyypi kokeilla tätä öljyämistapaa. Auttaakohan tämä Nanoil minua 🙂

  Vastaa
 5. supernainen

  Käytin koko pullon high porosity hairia ja muutos parempaan päin on valtava! Vähensin huokoisuutta öljyn ansista ja nyt käytän keskihuokoista versiota. Loistava tuote! <3

  Vastaa
 6. Nami

  kaikista hiustuotteista, luonnolliset öljyt toimivat parhaiten

  Vastaa
 7. Camilla

  Siitä asti, kun löysin hiusten öljyämisen, hullaannuin. Kokeilin lähes kaikkia mahdollisia öljyjä ja sain vihdoin sain nanoilin. Luulen pitäväni tämän hieman kauemmin, koska olen enimmäkseen tyytyväinen tuloksiin! hyvin valitut öljyt! Suosittelen sitä tosiaan!

  Vastaa
 8. katja123

  Tekee ihmeitä hiuksilleni! Se ei latista, ei tee niistä rasvaisia. Harmi, että sitä saa vain netistä.

  Vastaa
 9. auringonpaiste

  Liian raskas käytettäväksi, koska käytön jälkeen hiukset ovat vailla tuuheutta ja roikkuvat litteinä, vaikka ne ovat jo tosi ohuet

  Vastaa
  • Anna-Kati

   Tämä tapahtuu, jos laittaa liikaa tuotetta tai käyttää väärää menetelmää. Jos öljyä laitaa aina pestyihin hiuksiin, katso miten se vaikuttaa ei-pestyihin tai kokeile eri nanoil-versiota, koska olet ehkä määritellyt huokoisuutesi väärin ja et käytä tarvitsemaasi?

   Vastaa
 10. Kerttu30

  Kiva tuote, jonka ansiosta hiukset näyttää paremmilta. Ainoo huono asia on saatavuus – sitä voi ostaa vaan netistä

  Vastaa
  • Miia

   Ostan kaikki omat tuotteeni inernetin kautta, joten se ei ole ongelma. Hinta saattaa ottaa vastaan mutta tunnen tuotteen vaikutukset, joten en valita hinnasta. Sitä paitsi sanoit että se on tosi tehokas tuote, joten ehkä kestät sen hinnan 🙂

   Vastaa
 11. stella_st

  Luen ensimmäistä kertaa tästä öljystä. Tätä ennen olen käyttönyt arganöljyä ja kookosöljyä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *