Nanolash Lash Lift Kit – kohotetut, pitkät ja paksummat ripset kotoa poistumatta!

Ripsien laminointi kotona Nanolashilla

Unelma paksuista ja pitkistä ripsienpidennyksistä jää usein saavuttamatta. Monet kuluttajat eivät halua tuhlata aikaansa työlääseen silmämeikkiin, joka ponnisteluista huolimatta näyttää edelleen kaikkea muuta kuin halutulta lopputulokselta. Siksi kannattaakin tutustua tarkemmin Nanolash Lash Lift Kit -pakettiin. Sen avulla voit muuttaa katseesi poistumatta kotoa.

Mikä on Nanolash Lash Lift Kit?

Puolikestävät ripsienpidennykset eivät sovi kaikille naisille. Usein pitkäkestoisten ripsien muotoilumenetelmien jälkeen ripset heikkenevät ja lyhenevät. Samoin päivittäinen ripsien meikkaaminen yhdistettynä ripsientaivuttimen käyttöön vie paljon aikaa. Nanolash Lash Lift Kit ripsien laminointiin kotona on innovatiivinen ratkaisu.

Mikä tämä tuote sitten oikein on? Yksinkertaisimmin sitä voi kuvailla sanomalla, että kyseessä on ammattilaisille ja tavallisille naisille luotu ensiluokkainen pakkaus. Se sisältää:

  • Laminointi- ja kohotustuotteita: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3;
  • Lift Lash Glue – 5 millilitran liima silikonimuottien kiinnittämiseen;
  • Silikonimuotit – setti sisältää 3 paria koossa S-L;
  • Lisäksi muut tarvikkeet hoidon suorittamiseen.

Ripsien kohottaminen kotona Nanolashin setin ansiosta on erittäin yksinkertaista ja mahdollistaa tyydyttävien tulosten saavuttamisen. Voit vahvistaa nämä väitteet tutustumalla käyttäjien lähettämiin arvosteluihin. Ne puhuvat puolestaan pelkkää hyvää.

Nanolashin ripsien kohotus- ja laminointisetin

Kuinka Nanolash Lash Lift Kitia käytetään?

Nanolashin ripsien kohotus- ja laminointisetin käytön ei pitäisi aiheuttaa suuria ongelmia. Vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta ripsien laminoinnista kotona, pystyt käyttämään sitä. Sinun tarvitsee vain muistaa valmistella ripset kunnolla ennen hoitoa. Ne on nimittäin puhdistettava ja kuivattava perusteellisesti.

Kiinnitä sitten valitsemasi kokoiset muotit pakkauksessa olevalla liimalla ja aloita laminointituotteiden levittäminen. Ne on numeroitu ja järjestystä on noudatettava. On syytä muistaa, että:

  • kukin tuote on levitettävä noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta, kammaten ripsiä samalla ylöspäin applikaattorilla;
  • kunkin tuotteen on annettava vaikuttaa noin 7-10 minuuttia;
  • edellinen tuote on poistettava ennen seuraavan tuotteen levittämistä.

Aivan lopuksi poista vain varovasti muotit ja voit nauttia upeasta vaikutuksesta. Kuten valmistaja lupaa, sen pitäisi kestää 8 viikkoa. Paljon riippuu kuitenkin ripsien alkutilanteesta. Vaikutus näkyy kuitenkin heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Kuinka Nanolash Lash Lift Kitia käytetään

Kuka voi hyötyä Nanolash Lash Lift Kitistä?

Saattaa vaikuttaa siltä, että ripsien laminointi on vain ammattilaisille. Nanolash on kuitenkin yllättänyt naiset jälleen kerran! Tämä ripsien kohotus ja laminointisetti on suunniteltu kaikille.

Ohuiden ja hallitsemattomien ripsien omistajat voivat hyötyä siitä ehdottomasti eniten. Se toimii yhtä hyvin elottomiin ripsiin, joissa ei ole juurikaan volyymia. Nanolashin pakkauksen tuotteet on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka uudistavat ripsiä syvästi.

Ripsien hoidon ja laminoinnin yhdistelmällä on tarkoitus saada aikaan parhaat tulokset. Nanolash Lash Lift Kit on turvallinen tuote. Se takaa paitsi pidemmät, paksummat ja taivutetummat ripset, mutta se myös uudistaa niitä.

Ripsien laminointi kotona Nanolashilla – yhteenveto

Unelma kauniista silmiä korostavista ripsistä on vihdoinkin mahdollista. Nanolash Lash Lift Kit on ratkaisu jokaiselle naiselle. Vain muutamalla toimenpiteellä voit suorittaa täysin ei-invasiivisen ripsihoidon, joka voi muuttaa katseesi 100-prosenttisesti.

Tämä ratkaisu on paitsi nopea myös taloudellinen. Pakkaus sisältää 10 annospussia tuotteita, mikä takaa, että voit suorittaa jopa 10 laminointihoitoa. Tutustu siihen itse ja anna itsesi vihdoin saavuttaa pitkät ja paksut ripset ilman tekoripsiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *