Nanolash ripsiseerumi. Nopea ratkaisu heille, joilla on aina kiire!

Mies, jos satuit eksymään tälle sivulle vahignossa, juokse! Tee se niin nopeasti kuin vain voit, sillä me aiomme nyt keskustella asioista jotka eivät ole sinulle edes ajatuksen tasolla kiinnostavia! Parempi soittaa äidille, siskolle, vaimolle tai tyttöystävälle, ja istuttaa hänet näytön ääreen. Tämä teksti on suunnattu hänelle. Vain naiset ymmärtävät sen, miltä tuntuu kun ripset ovat ongelma. Tämä on hänelle, ja meillä on ratkaisu!Nanolash ripsiseerumi

Me olemme naisia. Me olemme aktiivisia. Me haleamme näyttää kauniilta jatkuvasti. Me emme halua käyttää omaisuuksia kaikkiin niihin kauneushoitoihin, joita haluamme, eikö niin? Ehkä vain joskus, saadaksemme pientä hemmottelua. Kuitenkin vain joskus… Ripset ovat suuri osa naisen kauneutta! Yksikään nainen ei voi kuvitella itseään ilman tekoripsiä. Kasvot näyttävät siltä, kuin niistä puuttuisi jotakin.

Suurimalla osalla meistä on aktiivinen elämä. Me teemme töitä, matkustamme, pidämme huolta kodistamme ja perheestämme. Meillä ei ole aikaa istua kauneussalongissa useita tunteja. Ja mikä pahinta, meillä ei ole edes aikaa juoda kupillista kahvia hiljaisuudessa, täysin rauhassa. Ja entäpä meikki? Aina sutaistu kiireessä, joskus tehdään autossa tai metrossa, samalla kun lapsi koittaa saada osuutensa huomiosta. Maskarapilkkuja ympäri silmiä? Perus kauraa.

Myönnä, nämä ongelmat kolahtavat. Saatat olla myös henkilö, joka ei ole tyytyväinen ripsivärien laatuun. Ei pelkästään se, että kokoajan on kiire, vaan myös ripsivärin laittaminen saattaa tuottaa hankaluuksia. Pandasilmät ovat lähes tulkoon varma lopputulos. Ei merkitystä mitä teet, mokaat aina, joka ikinen kerta. Ellei sinulla ole puolta päivää aikaa tehdä virheetöntä meikkiä ja toinen puolikas aikaa poistaa sitä kasvoilta. Tiedätkö mitä muuta voisit tehdä näiden tuntien aikana?

`Saatat miettiä: pitäisikö ottaa ripsipidennykset? Tämä on yhdenkaltainen ratkaisu. Mutta, olethan tietoinen myös tämän aiheuttamista vuosittaisista kustannuksista? Sillä rahalla voisit jo tehdä hyvän lomareissun. Me ennemmin makaamme uima-altaalla ottamassa aurinkoa kuin istumme kauneussalongin penkissä.

Me olemme löytäneet ratkaisun! Mutta, sinut voi olla hankala puhua tähän ajatukseen. Oletko kuullut ripsiseerumeista? Tämän on todellinen vallankumous ripsimaailmassa. Tämä on paras vaihtoehto ripsiväreille. Se päihittää samankaltaiset tuotteet mennen tullen. Kyllä, tämä on mahdollista, sillä tässä yhdistyy ravitseminen ja kauneus. Vain yhdellä siveltimen vedolla!

Tämä on kaikkein ikonisin tuote, meidän näkemyksen mukaan, ja kyseessä on Nanolash ripsiseerumi. Yhden pullon hinnalla, voit saada synteettiset pidennykset, puoleen ripsistäsi… Olet ehkäpä samaa mieltä siitä, että on viisaampi pitää omista ripisistä huolta, eikö niin? Kukaan ei halua menettää omia ripsiään. Olemme toki vanhoja jonain päivänä, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että olisimme rumia.

Ajattelet todennäköiseti: Mitä minä muka teen tällä ”massiivisella” 3ml pullolla? Tämä määrähän on lähes olematon. Tässä yllättävä fakta. Nanolash ripsiseerumi on erittäin toimiva. Sinun täytyy uskoa meitä tässä. Tai usko tuhansia naisia, jotka ovat tyytyväisiä tuotteeseen. Parasta olisi, että kokeilet itse, ja näet kuinka Nanolash ripsiseerumi toimii!

ripsivärin korvike NanolashVoit ostaa Nanolashia netistä. Pikaisesti tämän jälkeen kiva postimies tuo paketin ovellesi. Me voimme antaa sinulle sanamme, kun otat Nanolashin pullon käteesi, tunnet voimat. Tunnet sen, kuinka ripsesi aktivoituvat kasvamaan näiden luonnollisten kasviuutteiden ansiosta. Meille, tämä on luksusta käärittynä mustaan pakettiin. Ja millainen nainen ei pitäisi luksuksesta?

Niin, meillähän oli puhetta siitä ikuisesta kiireestä. Ja Nanolashia tulisi laittaa säännöllisesti, tarkkaan ja kärsivällisesti. Emme kiellä tätä, mutta kevennetäänpä taakkaa hieman.

Säännöllisesti tarkoittaa puolta minuuttia, joka päivä, meikinpoiston jälkeen. Kärsivällisyys tarkoittaa käytännössä 4 viikon odottamista. Tarkkaavaisuus tarkoittaa, että laitat tuotetta samoin kuin laittaisit näkymätöntä eyelineriä – helppoa, nopeaa, ongelmatonta. Me takaamme, että saat kasvatettua ainakin osittain sellaiset ripset, joista olet aina haaveillut.

Mutta… Miksi kukaan viitsisi vaivata itseään tällaisella? Eihän seerumi voi korvata joko ripsiväriä tai tekoripsiä? Tässä tulee seuraava yllätys – et voi olla enempää väärässä! Nanolash ripsiseerumi toimii moniulotteisesti; se vahvistaa, pidentää, paksuntaa, tuuheuttaa ja tekee ripsistä kaarevat. Pitkät ripest, jotka ovat vahvoja koko pituudelta, ovat saatavillasi. Itseasiassa, ne ovat kaikkien naisien saatavilla.

Onko jotain muuta, jota pitäisi mainita? Niin, se on jäänyt mainitsematta, että Nanolash on niin pieni, että se mahtuu käsilaukkuusi. Pullo on niin pieni, että voisi jopa sanoa, että Nanolash ripsiseerumi myydään matkakokoisena. Voit käyttää tuotetta ilman rajoituksia. Paitsi, jos olet raskaana tai imetät lastasi, tai et ole vielä täyttänyt 18-vuotta. Tämän lisäksi, voit myös laittaa Nanolashia kulmakarvoihisi. Voit myös säästää rahaa tilaamalla useamman tuubin Nanolashia yhdellä tilauksella. Tällä tavoin, hinta per pullo tulee halvemmaksi. Voit jakaa pullot ystäviesi, äidin, siskon tai muiden ihanien naisten kesken.

16 Comments “Nanolash ripsiseerumi. Nopea ratkaisu heille, joilla on aina kiire!”

 1. Alissa

  Voin vakuuttaa, että se on tosi tehokas;) tämä pieni pakkaus kesti kuus kuukautta ja käytin sitä esitteen mainitsemalla tavalla

  Vastaa
 2. Moona EM

  Ostin tän seerumin ripsipidennysten poiston jälkeen. Oon käyttäny sitä kaks viikkoa nyt ja nään jo eron. Ripset ei enää irtoo ja niissä on enemmän kosteutta

  Vastaa
 3. Marketta

  jos siitä tosiaan tulee niin hyvät tulokset, minun on pakko ostaa se!:D

  Vastaa
 4. Aleksandra

  Mulla oli revitalash kerran ja ihastuin tuloksiin. Lopetin seerumin käytön mutta nyt haluan pitkät ripset taas:D tämä seerumi on tosi houkutteleva 😀

  Vastaa
  • Pauliina

   toimi yhtä hyvin kuin revitalash, joten suosittelen sitä 🙂

   Vastaa
   • Molly

    nanolashin vaikutukset vaikuttaa paremmilta ja ripset pysyvät kauniina kauemmin käytön lopettamisen jälkeen

    Vastaa
 5. Karoliina

  En tiedä miksi käyttäisi rahaa ripsiseerumeihin kun voi saada risiiniöljyn halvemmalla

  Vastaa
  • Molly

   En onnistunut huomaamaan eroa ripsieni pituudessa, koska risiiniöljy ärsytti silmiäni ja lopulta jouduin antibioottikuurille

   Vastaa
 6. Isabelle

  loistava seerumi, ostin sen vahvistaakseni heikkoja ripsiä ja en odottanut niidan kasvavan niin pitkiksi (tai miin nopeasti)

  Vastaa
  • Beea

   sama täällä ja ne muuttuivat tummemmiksi. Voin nähdä eron selvästi, koska olen luonnollisesti blondi ja ripseni ovat aina olleet vaaleat, lähes näkymättömät

   Vastaa
   • Lady Anna

    En ole huomannut itse mutta huomasin seerumin tehneen ripsistäni pidemmät ja ne kasvavat edelleen! niitä on myös paljon enemmän 🙂 rakastan tätä

    Vastaa
 7. Iines

  Olen kuullut tämän seerumin nimen monia kertoja mutta olen tottunut revitalshiin. Mutta kuka tietää, ehkä kokeilen jotain uutta joku päivä 😀

  Vastaa
 8. Krista

  Näin mitä se teki ystäväni ripsille! upeaa työtä! mutta hinta on liian kova minulle

  Vastaa
 9. Lilja28

  Levitän tätä myös kulmakarvoihini, jotta niistä tulisi hieman paksummat:)

  Vastaa
 10. Maija Bee

  Hyvä seerumi, ei muuta. Kaikki korkealaatuiset tuotteet toimivat samalla tavalla

  Vastaa
 11. Camilla

  suosikkiseerumini!:)) yksi ainoista tuotteista, jota voin suositella :))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *