Nivea Care – Light Nourishing Cream kaikille ihotyypeille

Muutaman viikon ajan, ihovoiteiden ykkönen on ollut Nivean kevyt ja ravitseva Nivea Care -voide. Se on uusi tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Innovatiivinen yhdiste, mahtava koostumus, yleismaailmallinen ja turvallinen; nämä ovat vain muutamat ominaisuudet, jotka tuotteesta löytyy.nivea.jpg

NIVEA Care Nourishing Cream on suorastaan vallankumouksellinen ihonhoitotuote. On vaikea löytää yhtä tehokasta ravitsevaa voidetta, joka myös imeytyy nopeasti. Nivea teki tuotteestaan kevyen, joka ei jätä rasvaista tunnetta ja on todella tehokas. Kuinka tämä on mahdollista?

Nivean Nourishing Creamin salaisuus on sen kevyt hydrovaha tekniikka. Voide on ainutlaatuinen ja hydrovahan ansiosta se imeytyy nopeasti ihoon. Hetkessä ihosta tulee raikas, kostea, ravittu ja pehmeäntuntuinen.

Nivea korostaa, että heidän Nourishing Cream on täydellinen kaikille ihotyypeille, se sopii hyvin kosteuttamaan kuivaa ihoa ja myös ravitsemaan rasvaista ihoa. Voide ei jätä rasvaista tunnetta, ei latista ihoa eikä aiheuta ihon ärtymystä. Tuotetta voi kuvailla sanomalla, että se on kuin huomaamaton ravitseva takki.

Nivea Caren Light Nourishing Cream ei ole ainoastaan sovi kaikille ihotyypeille, vaan se sopii myös yleiskäyttöön. Sitä voidaan käyttää päivällä, yötä vasten tai esimerkiksi meikin alla. Sen loistavan imeytymisen ansiosta käyttöä ei tarvitse rajoittaa, ja se imeytyy välittömästi levittämisen jälkeen.

Syväkosteutus ja kevyt koostumus on kehitetty tarkoin ajatellen kuluttajia. Nivea Care Cream ei sisällä parafiini vahoja, joten se ei tuki ihohuokosia tai latista ihoa. Tämän tuotteen kehityksessä keskityttiin todella kunnollisiin kosteuttaviin ainesosiin, kuten glyseriiniin, sheavoihin ja kasviöljyjen rasvahappoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *