Ohuet ja harvat kulmakarvat? Tartu Nanobrow Eyebrow Pomadeen!

Tutustu ainutlaatuiseen Nanobrow Eyebrow Pomadeen ja luo täydellinen kulmameikki – vaikka kulmasi olisivat harvat ja ohuet! Sen voidemaisen koostumuksen ja pitkäkestoisen lopputuloksen ansiosta voit luoda vaivattomasti trendikkään kulmameikin ja korostaa luonnollista kauneuttasi. Saavuta unelmiesi kulmakarvat tämän vedenkestävän pomaden avulla.

kuinka täyttää kulmakarvat

Miten Nanobrow Eyebrow Pomade toimii?

  • Naamioi aukkoja ja täyttää harvat alueet luoden tuuheat kulmakarvat ja lisäten samalla intensiivistä väriä
  • Mahdollistaa karvojen kaltaisten viivojen piirtämisen, jotka jäljittelevät petollisesti aitoja kulmakarvoja
  • Vahvistaa kulmakarvoja ja lisää kiiltoa säilyttäen niiden hyvän kunnon

Nanobrow’n pomade on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat määritellyt ja täydelliset kulmakarvat, joilla on unelmiesi muoto. Oikean sävyn ja viimeistelyn avulla voit luoda erilaisia meikkejä tyyliisi sopiviksi – niin päivällä kuin myös illalla.

Haluatko saada aikaan määritellyt, täyteläiset ja symmetriset kulmakarvat? Nanobrow Eyebrow Pomade on juuri se tuote, jota tarvitset. Voit käyttää tätä monipuolista kulmakarvatuotetta täyttämään kulmakarvojen harvat aukot, luoda luonnollisen meikin ja määritellä hienovaraisesti kulmakarvat, mutta myös loihtia rohkeita lookeja. Sen avulla voit piirtää karvoja muistuttavia viivoja tai täyttää koko kulmakarvat värillä.

Miksi Nanobrow Eyebrow Pomade? Jotkin markkinoilla olevista pomadeista antavat liian mattapintaisen lopputuloksen ja niiden koostumus on kuiva, kun taas toiset ovat hyvin rasvaisia eikä niiden antama lopputulos säily pitkään. Nanobrow Eyebrow Pomade on vedenkestävä tuote päivittäiseen kulmien muotoiluun, joka lisäksi se hoitaa kulmakarvoja. Sen pohjana on karnaubavaha, luonnollinen kasvipohjainen vaha, joka kosteuttaa kulmakarvoja ja lisää kiiltoa. Koostumukseen on lisätty myös rauhoittavaa valkoista savea, jonka ansiosta Nanobrow Eyebrow Pomade on hellävarainen herkälle ja ongelmalliselle iholle.

Nanobrow Eyebrow Pomadea on saatavana 3 eri sävyssä, jotta voit valita juuri oikean sävyn, vaaleasta ruskeaan. On tärkeää valita sävy, joka sopii parhaiten luonnolliseen kulmakarvojen väriisi. Jos et ole varma, mikä sävy kannattaa valita, kannattaa kokeilla ensimmäisenä hieman luonnollista kulmaväriäsi vaaleampi sävyä.

Nanobrow Eyebrow Pomade – kulmakarva pomade

Saatavilla väreissä:

Miten täytät kulmasi Nanobrow Eyebrow Pomadella?

  1. Kampaa kulmakarvat kulmaharjalla tai spooliella.
  2. Käytä pomaden levittämiseen vinoa sivellintä. Määrittele ensimmäisenä kulmakarvojen ylä- ja alalinjat.
  3. Kun täytät kulmakarvat värillä, levitä tuote lyhyin vedoin kulmakarvojen kasvusuunnan mukaisesti – näin saat luonnollisemman ilmeen. Muista aloittaa pienellä määrällä tuotetta ja lisätä sitä tarvittaessa.
  4. Hankkiudu eroon ylimääräisestä pomadesta spooliella tai kulmaharjalla.
  5. Kiinnitä lopuksi kulmameikki kirkkaalla geelillä. Tämä auttaa pitämään pomaden paikallaan koko päivän ja lisää kulmakarvojen volyymia.

Nanobrow Eyebrow Pomade – mistä voit ostaa omasi? Löydät sen osoitteesta nanobrow.fi.

parhaat kulmakarvatuotteet