Rene Furterer Karité – Hiustenhoito todella kuiville ja vahingoittuneille hiuksille

2016 kevät tuo monia mahdollisuuksia ihon ja hiusten hoitoon. Yksi tuote mikä usein tulee myyntiin valmistajilta talven jälkeen, on hiusnaamio. Tämä on erittäin tehokas tapa palauttaa hiusten terve ja kaunis ulkonäkö. Tämän vuoden tulokas omassa kategoriassaan on intensiivinen uudistava hiusmaski Karite Rene Furterer Parisilta.rene-furterer.jpg

Hiusten uusiutuminen

Kekseliäästi uudistava hiusnaamio Karité voi on ikoninen tuote Rene Furtereriltä, jonka parhaat päivät olivat 50-luvulla, kun he olivat yksi parhaimmista ravitsevista tuotteista vaaleille Marilyn Monroe tyylisille hiuksille. Tämän tyyppiset hiukset joita värjättiin ja muotoiltiin useasti tarvitsivat ravintoa ja uusiutumista.

Moderni Rene Furtererin Karité hiusnaamio on tuote joka on tehty todella kuiville ja vahingoittuneille hiuksille, kuitenkin sitä voi käyttää kaikkiin hiustyyppeihin, jotka tarvitsevat uusiutumista. Intensiivisesti uudistava Karité hiusnaamio korjaa vahingoittuneita hiuksia ja omaa mahtavat ominaisuudet ravita ja kosteuttaa hiuksia.

Afrikkalaisten ainesosian teho

Rene Furtererin Karité hiusnaamio tuotteet sisältävät 100% luonnonainesosia, jonka on ECOCERT hyväksynyt. Karité on pääosin eettistä sheavoita, ainesosa, joka on peräisin afrikkalaisilta alueilta perinteisin menetelmin. Naamio sisältää kallisarvoista kvitteni pektiiniä, Cimentriota ja kauneutta antavia ainesosia. Tuotteen tuoksu on appelsiinipuun kukasta joka antaa hiuksille ihanan tuoksun.

Ainutlaatuinen yhdistelmä Karitén voita, Cimentriota, kvitteni pektiiniä ja muita ainesosia takaavat välittömän pehmeyden ja kiillon. Kuivat hiukset uusiutuvat ja intensiivisesti uudistava naamio Rene Furtereriltä takaa niille suojan. Karité naamio tekee harjaamisesta helppoa, antaa pehmeyttä ja tekee hiuksista kauniit ja kiiltävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *