Täysi suoja hiuksillesi: Nanoil Heat Protectant Spray

Huolettaako hiusten vahingoittaminen föönaamalla ja suoristamalla niitä? Hiukset varmasti vaurioituvat siitä mutta sen voi helposti välttää. On olemassa helppo tapa suojata hiuksia kuumuuden negatiivisilta vaikutuksilta. Mikä se on? Tietenkin Nanoil lämpösuojasuihke.

lämpösuojasuihke Nanoil

Hiustyypillä ei ole väliä – ne voivat olla pitkät tai lyhyet, ohuet tai paksut, suorat tai kiharat. Kaikki hiustyypit vaurioituvat kuumuudesta.

Hiusten muotoilun kaksi puolta

Suurin osa hiusongelmista johtuu tietämättömyydestä, välinpitämättömyydestä tai taitojen puutteesta. Kuumudella muotoilu tuo kaksi puolta – hyvän ja huonon. Tiedätkö kumpi on kumpi?

  1. Hiusten muotoilu on vaivatonta, nopeaa ja lopputulos on lähes aina upea. On huomattavasti helpompaa saada upeat kiharat kihartimen avulla. Hiukset on nopeampi kuivata hiustenkuivaajalla. Suorat hiukset saa vaivattomasti suoristusraudalla. Nämä positiiviset asiat saavat meidät tarttumaan muotoilulaitteisiin usein.
  2. Laitteiden kuumuus voi tuhota hiuksemme. Korkeat lämpötilat vaurioittavat hiuksia, haihduttavat kosteutta ja tuhoavat keratiinisidoksia, joka puolestaan aiheuttaa haurautta. Tämän takia hiustenkuivaaja ja suoristusrauta jättävät hiukset usein kuiviksi, pörröisiksi ja katkeileviksi.

Miten hiuksia voi suojata kuumuudelta?

Hiusten altistaminen korkeille lämpötiloille aiheuttaa vaurioita mutta vaurioiden määrää voi vähentää merkittävästi oikeanlaisilla tuotteilla. Ne ovatkin helpoin ja tehokkain tapa nauttia loistavista hiuksista ilman kuumuuden aiheuttamia vaurioita. Föönauksesta ja hiusten suoristamisesta ei siis tarvitse luopua, jos käyttää tehokasta lämpösuojaa.

Nykyään vaihtoehtoja on lukuisia: kasviöljyjä, hiussuihkeita, hiusvoiteita ja hoitoaineita. Alan ammattilaiset ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että lämpösuojasuihkeet ovat paras ratkaisu. Niitä on erittäin helppo käyttää – se on selvää. Loistavia niistä kuitenkin tekee se, että ne ehkäisevät hiusten lämpövaurioita latistamatta hiuksia.

Nyt meidän tarvitsee vain tietää, mikä lämpösuojasuihke on kaikkein paras. Kuten ehkä arvasit jo, meillä on vastaus tähän kysymykseen!

Lämpösuojasuihke Nanoililta

Jos tarkoitus on suojata hiuksia kuumuudelta 100 %, hanki Nanoilin lämpösuojasuihke.

Nanoil Heat Protectant Spray on kevyt vesipohjainen tuote, jonka suihkemuoto takaa käyttäjäystävällisyyden. Jokainen tippa sisältää silkkiproteiineja ja vitamiineja, jotka yhdessä vähentävät kuumuuden negatiivisia vaikutuksia sekä hoitavat hiusten kuntoa sekä ulkonäköä.

  • Suojaa jopa 220 celsiusasteen kuumuudelta
  • Ehkäisee kosteuden haihtumista
  • Tekee hiuksista sileämmät ja helpommat harjata
  • Ehkäisee haurautta ja kaksihaaraisia
  • Tekee hiuksista joustavammat
  • Antaa terveen kiillon

Miten Nanoil lämpösuojasuihke toimii?

Nanoil on osoittanut, että hiusten suojaaminen kuumuudelta ei vie paljon aikaa ja se ei ole vaikeaa. Suihkuta tuotetta hiuksiin ennen föönausta tai kihartimen/suoristusraudan käyttöä. Nanoil Heat Protectant Sprayta voi suihkuttaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin ja aina voi olla varma siitä, että hiukset saavat riittävän suojan.

Nanoil Heat Protectant Sprayn voi huoletta jättää hiuksiin. Tuotteen koostumus on kevyt, eli se ei latista hiuksia. Suihke ei myöskään jätä hiuksia rasvaisen tai likaisen näköiseksi.

paras lämpösuojasuihke Nanoil

Sinäkin voit kokeilla sitä!

Jos olet sitä mieltä, että voit elää ilman lämpösuojasuihketta, haluamme yrittää muuttaa mielesi. Lämpösuojasuihke suojaa kaikkia hiustyyppejä, hiustyypistä riippumatta. Nanoil Heat Protectant Spray on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Kaikki hiukset ansaitsevat parhaan mahdollisen suojan, ja sen tarjoaa Nanoilin lämpösuojasuihke.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *