TEAOLOGY – Teetä maailman kosmetiikkojen joukossa

TEAOLOGY on italialainen merkki, jonka tuotteet perustuvat ravitseviin yhdisteisiin teeuutteen kanssa. Tämän tuotteen julkisti Selcos, ja TEAOLOGY tuotteita voi ostaa ainoastaan Douglas Perfumery-kaupasta, joten se ei ole vielä saatavilla marketeista. Mistä innovaatio TEAOLOGY tuotteisiin tuli?teaology.jpg

Inspiraatio näihin tuotteisiin tuli teen ominaisuuksien tutkimuksista, joissa huomattiin että teeuute voi ratkaista iho-ongelmia. Tuhansien käsinkerättyjen tee vaihtoehtojen joukosta valitut teet kävivät läpi teknisen prosessin, jonka tuotoksena TEAOLOGY sai aktiiviset ainesosat ja vahvat antioksidantit sekä ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia. Tästä tuotteesta tekee ainutlaatuisen teen aktiiviset ainesosat kuten:

  • katekiini (vahva antioksidantti),
  • epigallokatekiinigallaatti (kasvispolyfenoli jolla on nuorentavia ominaisuuksia),
  • C-vitamiini  (antioksidantti joka antaa suojaa),
  • A-, B-, E-, K-vitamiinit (vahvistava vitamiini yhdistelmä),
  • kofeiini (stimuloi solujen aineenvaihduntaa),
  • teobromiini (stimuloi aineenvaihduntaa ja palamista),
  • tanniini (kasvitanniini, jolla on tulehdusta poistavia ominaisuuksia),
  • mineraalit, jotka uudistavat ja ravitsevat (mm. kalium, fluori, zinkki, magneesiumi, mangaani).

Meidän tulee nyt keskustella hetki TEAOLOGY sarjan kosmetiikkatuotteista. Nämä tuotteet ovat täynnä aktiivisia ainesosia, teeuutetta. Nämä tuotteet ovat todella ravitsevia. Näiden tuoksu on luotu sekoittamalla eri tuoksuja – tämän italialaisen merkin tunnusmerkki.

Esimerkkituotteita:

TEAOLOGY, White Tea Miracle Drops on kauneus eliksiiri jolla on korostava ominaisuus ja silkkinen koostumus. Antaa monipuolista hoitoa kasvoille: kosteuttaa, lisää kimmoisuutta ja nuorekkuutta. Se on seerumi, johon lisätty valkoisen teen peptidejä.

TEAOLOGY, White Tea Miracle Cream nuorentava voide kasvoille ja kaulan alueelle, johon on lisätty valkoisen teen uutetta ja vitamiineja. Voiteella on uudistavia ominaisuuksia ja se myös stimuloi kollageenisynteesiä ja solujen aineenvaihduntaa antaen iholle kauneutta ja nuorekkuuta.

TEAOLOGY, White Tea Infusion Miracle Mask on kasvonaamio, johon lisätty tärkeitä aktiivisia ainesosia ja valkoisen teen uutetta. Suunnattu silmänympärysihon hoitoon. Tällä on uudistavia ja nuorentavia ominaisuuksia, se vähentää turvotusta ja raikastaa ihoa.

TEAOLOGY, Flower Tea Gentle Make-up Remover Express on hellä meikinpoistaja (myös silmille ja huulille), jossa mustan teen uutetta ja kamomillan ja auringonkukan aktiivisia ainesosia. Se takaa täydellisen puhtauden herkällekin iholle.

TEAOLOGY, Jasmine Tea Detox Facial Scrub, todellista hehkua kasvoille yhdessä minuutissa, tällä jasmiini tee-uutetta ja sokerin mikrokristalleja sisältävällä kasvojen kuorinnalla. Se puhdistaa, antaa elinvoimaa, korostaa ja tiukentaa ihoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *