TOP 4 pomadea. Tutustu suosikkeihimme! [ARVOSTELU]

Etsitkö pitkäkestoista kulmameikkituotetta, jonka avulla voit luoda omaperäisiä lookkeja kaikkiin tilaisuuksiin? Koska haluamme tehdä tämän tehtävän sinulle helpoksi, kokosimme yhteen neljä kauneusmarkkinoiden hitiksi noussutta pomadea. Jatka lukemista arvostelumme pariin!

mikä pomade on paras

Tästä lähtien jokapäiväisestä kulmameikistä tulee helppo, nautinnollinen ja mikä tärkeintä – tarkka. Tutustu nyt neljään parhaaseen pomadeen, jotta voisit aina näyttää upealta.

TOP 4 pomadea

1. NANOBROW EYEBROW POMADE

nanobrow eyebrow pomade

Koko: 6 g

Tämä ikoninen ja takuuvarma pomade nauttii suosiota kaikkialla maailmassa. Ota kulmakarvojesi ulkonäkö haltuun hetkessä ja ala kääntää katseita niiden ihanalla hehkulla. Nanobrow Eyebrow Pomade auttaa sinua luomaan haluamasi kulmakarvojen kaaren muodon, täyttämään kulmasi ilmeikkäillä, luonnollisilla väreillä ja peittämään mahdolliset harvat alueet. Voit myös tarvittaessa luoda pieniä, erehdyttävästi karvoja muistuttavia vetoja tällä tuotteella! Vedenkestävä, pitkäkestoinen koostumus pysyy paikoillaan koko päivän, joten meikkiä ei tarvitse korjailla päivän mittaan. Muotoile ja täytä kulmakarvat päivän ajaksi! Koostumus on upea ja samettinen, mikä tekee kulmien muotoilusta paljon miellyttävämpää ja mukavampaa joka päivä. Se on loistava tuote niille, jotka eivät ole vielä kovinkaan kokeineita pomaden käyttäjiä. Kulmakarvoistasi tulee kauniit ja tarkasti korostetut ilman groteskia efektiä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kulmat näyttäisivät harvalukuisilta tai laikukkailta. Nanobrow Eyebrow Pomade on tapa saada täydelliset kulmakarvat pienellä vaivalla. Se on täydellisen paksu ja ihana tuote niin arjessa kuin juhlassakin. Tämä pitkäkestoinen ja muokattava pomade on luotu niille naisille, jotka eivät ole tyytyväisiä kulmakarvojensa ulkonäköön. Pomadea kehutaan helposta levityksestä, pitkäaikaisesta tehosta ja upeista tuloksista. Upeaa vastinetta rahalle!

Kuluttajien kommentit:

”Minulla on mielestäni luonnostasan melko kauniit kulmakarvat, mutta niissä on muutama harva kohta ja niiden päät ovat epätasaiset. Nanobrow Eyebrow Pomade auttaa minua käsittelemään niitä vaivattomasti. Iso plussa ihanteellisesti valituista luonnollisista sävyistä ja superkestävistä tuloksista!”

– Marika, 23

”Rakastan ilmeikkäitä meikkejä, mutta luonnolliset kulmakarvani eivät ole niin silmiinpistävät ja rohkeat kuin haluaisin niiden olevan. Nanobrow’n pomade on auttanut minua saamaan aikaan hämmästyttäviä efektejä. Olen oppinut käyttämään sitä niin tehokkaasti, että meikkaamiseen menee kirjaimellisesti sekunti!”

– Hanna, 40

”Tämä pomade on ollut todellinen pelastus ohuille, harvalukuisille ja vaaleille kulmakarvoilleni. Se saa aikaan yksinkertaisesti VAU-efektin!”

– Laura, 29

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

2. WBco The Brow Pomade

Koko: 3 g

Haaveiletko täydellisesti muotoilluista kulmakarvoista? Wbco on kehittänyt tuotteen, jossa on innovatiivinen koostumus ja se perustuu huolella valittuihin ainesosiin, jotka jättävät kulmakarvasi upean näköisiksi jopa ilman meikkiä. Vedenkestävä, pitkäkestoinen koostumus antaa mattapintaisen lopputuloksen, eikä se rasita kulmakarvoja liikaa eikä myöskään liimaa niitä yhteen. Luo kauniit ja rakenteeltaan täydelliset kulmakarvat tällä pomadella! Voit valita viidestä intensiivisesti pigmentoituneesta sävystä ja tehdä upean meikin hyvin nopeasti ilman sen suurempaa säätämistä. Ei irvokkaita tai liioiteltuja efektejä! WBcon pomade on erittäin helppokäyttöinen; levitä tuotetta vain harjan molemmin puolin ja levitä tuote sitten kulmiin. Viimeistele haluttu muota, ja valmista tuli! Tämä kevyt voidemainen tuote on luotu antamaan sekä rohkeita että hienovaraisia tehosteita. Saat itse päättää kumman valitset! Pomaden vedenkestävä ja pitkäkestoinen koostumus toimii kaikissa sääolosuhteissa. Siihen kannattaa ehdottomasti tutustua paremmin.

Kuluttajien kommentit:

”Tämä pomade on mielestäni todella hyvä. Vaaleille piirteilleni sopivan sävyn löytämisessä ei ollut ongelmia. Väri on ihana ja luonnollinen. Minusta tuntuu, että käytän sitä koko loppuikäni, koska se on oikeasti niin tehokasta.”

– Sara, 33

”West Barn Co:n pomade on kirjaimellisesti muuttanut elämäni! Kulmani näyttävät paljon paremmilta ja jopa kaltaiseni aloittelija onnistuu helposti levityksessä. Olen testannut kaikenlaisia kulmatuotteita, mutta tämä on ehdottomasti paras niistä. Väri on täydellinen ja kestää pitkään!”

– Riikka, 25

”Paras pomade, jota olen koskaan käyttänyt, ilman muuta. Erittäin nopea levitys ja uskomattomat värit.”

– Jaana, 40

3. Benefit Cosmetics POWmade

Koko: 5 g

Tämä kermainen pomade on rikastettu intensiivisillä pigmenteillä. Kulmakarvasi näyttävät vihdoin sellaisilta kuin olet aina unelmoinut! Muunna kulmakarvat sormia napsauttamalla. Erinomaiset sävyt auttavat sinua täyttämään harvat alueet luonnollisesti vain parilla vedolla! Kermainen ja kevyt koostumus peittää karvat ja antaa kauniin samettisen lopputuloksen. Kestää jopa 36 tuntia! Pomaden vedenkestävä koostumus ei kuivata, ei irtoa päivän mittaan eikä kulmiin jää ylimääräistä tuotetta levityksen jälkeen. Sen toinen etu on sisäänrakennettu harjan pyyhin, joka varmistaa, että harjalla on täydellinen määrä pomadetta. Näin saat täydellisen lookin ilman sen suurempaa vaivaa! Erityisesti suunniteltu kaksipuolinen harja toimii aina uskomattoman hyvin, etkä tuhlaa yhtään tuotetta. Täytä kulmakarvat miten ikinä haluatkaan!

Kuluttajien kommentit:

”Käytän ensimmäistä kertaa tämän kaltaista tuotetta, mutta uskon, että tämä pomade on täydellinen tuote myös aloittelijoille. Pakkauksen muoto auttaa pääsemään helposti eroon ylimääräisestä tuotteesta siveltimessä, joten voin luoda luonnollisen lookin arkeen hyvinkin nopeasti. Pigmentit ovat loistavia, enkä ole kohdannut vaikeuksia kulmakarvojen kartoittamisessa ja rohkeamman meikkilookin tekemisessä.”

– Katariina, 26

”Rakastuin siihen heti! Se on supertehokas ja pieni määrä takaa täydellisen efektin. Pitkänkään päivän jälkeen se ei tuntunut kuivalta kulmakarvoissani, mikä on iso plussa! Silti se kestää kulmissa koko päivän.”

– Salla, 41

”Yksinkertaisesti ihanteellinen pomade. Jokaisen naisen pitäisi tehdä tilaa meikkipussissaan. Harmi, että löysin sen vasta niin myöhään, mutta en kadu, sillä se on paras ostokseni ikinä!”

– Paula, 37

4. Refy Brow Pomade

Koko: 1,5 g

Arvostatko tarkasti muotoiltuja kulmakarvoja joka päivä? Refy Brow Pomade tulee apuusi! Se on yksinkertaisesti nerokas pomade. Haluatko kulmakarvojesi olevan ilmeikkäät ja saavan epätavallista syvyyttä? Erityisesti suunniteltu vinoharja tekee sen mahdolliseksi. Pomaden voidemainen koostumus liukuu iholle ja täyttää aukot ja laikut. Mattainen viimeistely näyttää samaan aikaan hyvin luonnolliselta ja upealta. Voit yhdistää sitä muihin sävyihin ja luoda unelmiesi näköisen lookin. Saat upeat kulmakarvat, jotka korostavat silmiäsi. Sinun tarvitsee vain levittää pieni määrä tuotetta siveltimen päähän ja täyttää sitten kulmat, joissa on harvoja kohtia. Lisää tarvittaessa lisää tuotetta ja luo voimakkaampi sävy. Eikö olekin simppeliä? Refy Brow Pomade ei ole halvimmasta päästä, mutta siihen kannattaa satsata.

Kuluttajien kommentit:

”Rakastan tätä tuotetta niin paljon! Siinä on erittäin hieno applikaattori ja jopa hyvin pieni määrä riittää koko lookin luomiseen. Käytettyäni sitä hyvin pitkään huomasin, että se ei kuivunut, mikä on mielestäni merkittävä etu. Se myös kestää kulmissa koko päivän.”

– Anniina, 30

”Uusi suosikkini kulmakarvatuote. Se on parempi kuin kulmakynä ja kauniimpi kuin mikään tähän mennessä testaamani puuteri. Sen avulla saa aikaan tarkemmin määritellyn ilmeen! Rakastan sitä.”

– Eveliina, 24

”Yksinkertaisesti loistava tuote. Ihailen sen vaikutuksia – luonnollinen eikä liian voimakas. Käytän sitä joka päivä, ja purkissa on vielä paljon jäljellä.”

– Satu, 39