TOP 7 Retinolikasvoseerumit – Parhaat ihoa nuorentavat ja kaunistavat tuotteet

Tuntuuko siltä, että iho on muuttunut huonompaan suuntaan viime aikoina? Väsyneen näköiset kasvot, kevyitä juovia tai syviä ryppyjä, kauneusvirheitä, väriläiskiä? Tartu seerumiin, jos haluat kaunistaa ja elvyttää ihoa syvästi. Varmista, että tuote sisältää parasta mahdollista retinolia – eli laadukkainta A-vitamiinia. Mitä tämä tarkoittaa ja miten sellainen seerumi valitaan? Esittelemme parhaat vaihtoehdot alla. Valitse omasi!

Retinolikasvoseerumi – tehokas ja huolellisesti testattu ainesosa

Mitään muuta ainesosaa kosmetiikassa ei ole testattu yhtä huolellisesti, sillä A-vitamiinin vaikutukset iholla ovat näkyvät ja uskomattomat. Kosmetologit ovat tulleet siihen lopputulokseen, että retinolin erinomaisia ominaisuuksia kannattaa tutkia tarkemmin. Yllättävää kyllä, retinoli on edelleen tehokkain anti-age ja ihoa elvyttävä ainesosa vaikka uusia kauneustuotteita keksitään jatkuvasti. Mikään ei päihitä retinolia.

Miten retinolin saa toimimaan vielä paremmin?

Retinolin tehostaminen on täysin mahdollista. Retinolivoiteessa on erilaiset ominaisuudet (huonommat, koska se asettuu ihon pinnalle) kuin retinoliseerumissa. Seerumi pystyy imeytymään ihon syviin osiin, jossa kollageeni ja elastiini odottavat päivän A-vitamiiniannosta.

Tämän takia loimme top-listan parhaista retinolikasvoseerumeista ja jaamme sen kanssanne. Valinnanvaraa on paljon. Tutustu parhaisiin nuorentaviin, ryppyjä vähentäviin, aknea hoitaviin ja ihoa kuoriviin tuotteisiin. On nuorekkaan, raikkaan, virheettömän ihon aika!

TOP 7 RETINOLISEERUMIT

1. Nanoil Retinol Face Serum

Koko: 50 ml/1,69 oz

Nanoil Retinol Face Serum – Hyvät Puolet

★ RYPYT NÄKYVÄT VÄHEMMÄN
★ KASVOJEN KOHOTUS
★ LEVÄNNEEN NÄKÖISET KASVOT
★ AKNEN JA ARPIEN LOPPU
★ PIGMENTTILÄISKÄT KATOAVAT
★ PARAS RETINOLIMUOTO
★ SISÄLTÄÄ ANTIOKSIDANTTISTA BOERHAVIA -UUTETTA
★ EKOYSTÄVÄLLINEN LASIPULLO

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

Monen käyttäjän mukaan tämä on ainoa oikea valinta. Nanoil Serum elvyttää ihoa, tekee ihosta paksumman ja toimii ruiskeettoman botoxin sekä mikrodermabraasion tavoin – raikas iho näyttää täysin uudelta. Huippuluokan retinoli on armoton kuolleita ihosoluja kohtaan.

Nanoil Retinol Face Serum Arvostelut

Tuote löytyy ykkössijalta syystä. Nanoil Retinol tarjoaa loistavia tuloksia ja toimii vaivattomasti parhaan mahdollisen A-vitamiinin ansiosta. Nanoil Face Serum kerää positiivisia mielipiteitä ja sitä pidetään pettämättömänä tuotteen kaikille iho-ongelmille – muun muassa akne, pigmenttiläiskät ja rypyt.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

2. Paula’s Choice 1% Retinol Booster

Koko: 15 ml/0,5 oz

Paula’s Choice 1% Retinol Booster – Hyvät Puolet

★ SILEÄ IHO
★ VÄHENTÄÄ AKNEA
★ VÄHEMMÄN NÄKYVÄT RYPYT
★ KUORII JA ELVYTTÄÄ IHOA
★ SISÄLTÄÄ HYVÄÄ RETINOLIA

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

Tämä seerumi on yllättävän pieni – optimaaliset vaikutukset, eli ihon elvytys ja vähemmän näkyvät rypyt, saa aikaan vain ostamalla useamman pullon. Retinoli toimii paremmin pitkällä tähtäimellä (ihon on totuttava siihen) ja siksi tämä pieni pullo ei riitä.

Paula’s Choice 1% Retinol Booster Arvostelut

Paula’s Choice Serum kerää positiivisia mielipiteitä ja kukaan ei pidä sitä tehottomana. Pienellä pullolla on kuitenkin paljon hintaa. Kuten jo mainittu, retinoli tarvitsee aikaa toimiakseen kunnolla ja siitä syystä kannattaa varautua toisen pullon ostamiseen.

3. Indeed Labs Retinol Reface

Koko: 30 ml/1 oz

Indeed Labs Retinol Reface – Hyvät Puolet

★ SYNTEETTINEN RETINOL RA (RAPID ACTION)
★ PEPTIDEJÄ RETINOLIN KALTAISILLA VAIKUTUKSILLA
★ HYVÄ TUOTE RYPPYJÄ VASTAAN
★ VÄHEMMÄN NÄKYVÄT PIGMENTTILÄISKÄT

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

Tätä seerumia suositellaan intensiivisesti ryppytuotteeksi. Tuote on kuin voiteen ja seerumin yhdistelmä mutta sen vaikutukset eivät ole yhtä intensiiviset kuin muiden tuotteiden. Seerumi on kuitenkin suosittu sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka haluavat elvyttää ihoaan tai tukea aknen hoitoa.

Ihon uusiutumisen avuksi tuotteessa on sekoitettu kolmea erilaista retinolimuotoa. Seerumi hoitaa ensiryppyjä ja silottaa otsan sekä huulten juovia. Aknen jäljet vähenevät huomattavasti, solujen uusiutuminen nopeutuu ja ihonsävy paranee.

Indeed Labs Retinol Reface Arvostelut

Tuotetta arvostavat erityisesti nuoret käyttäjät, jotka haluavat eroon aknen jäljistä. Tuote hoitaa ihoa hyvin. Seerumi vaikuttaa pääasiassa ihon pintakerrokseen mutta se kerää myös hyviä arvosteluja anti-age tuotteena.

4. BasicLab Cosmetology Esteticus 2% Retinol Serum

Koko: 30 ml/1 oz

BasicLab Cosmetology Esteticus – Hyvät Puolet

★ KOENTSYYMI Q10 TUKEE RETINOLIA
★ SISÄLTÄÄ SKVALEENIA
★ ELVYTTÄÄ IHOA
★ VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ JA TUMMIA LÄISKIÄ

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

Monipuolinen yöseerumi sisältää 2% puhdasta retinolia, Q10 koentsyymiä ja skvaleenia – tuote auttaa vähentämään ryppyjä ja siinä on anti-age vaikutuksia. Voimakas seerumi ei sovi herkälle iholle mutta elvyttää ikääntyvää ihoa sekä ryppyjä intensiivisesti.

BasicLab Cosmetology Esteticus 2% Retinol Serum Arvostelut

Seerumin vaikutukset ovat näkyviä ja hinta sen mukainen. Tuotteen käytössä saa olla huolellinen, sillä monet käyttäjät mainitsevat tuotteen aiheuttamasta punoituksesta. BasicLab Serum toimii mielipiteiden mukaan hyvin ikääntyvän ihon ja näkyvien ikääntymisen merkkien hoitajana.

5. REN Clean Skincare Bio Retinoid

Koko: 30 ml/1 oz

REN Clean Skincare Bio Retinoid – Hyvät Puolet

★ EHKÄISEE JA VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ
★ KIMMOISAMPI, SILEÄMPI IHO
★ MIELLYTTÄVÄ IHONSÄVY
★ VEGAANINEN KOOSTUMUS

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

REN Clean Skincare Bio Retinoid on monipuolinen öljyseerumi, jonka tehtävä on vähentää ryppyjä ja parantaa ihonsävyä. Seerumi sisältää luonnollisia A-vitamiinijohdannaisia – retinoidiin verrattavia ainesosia. Kasvoseerumin säännöllinen käyttö vähentää ikääntymiseen liittyvien läiskien muodostumisen riskiä ja iho näyttää kimmoisammalta sekä terveemmältä.

REN Clean Skincare Bio Retinoid Arvostelut

Seerumi ei ole suosittu aknetuotteena mutta se on hyvä valinta ikääntyvälle iholle, syville rypyille ja tummille läiskille.

6. Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum

Koko: 15 ml/0,5 oz

Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum – Hyvät Puolet

★ SILEÄMPI IHO
★ KUIVA ÖLJYKOOSTUMUS
★ HELLÄVARAINEN, EI TUKI IHOHUOKOSIA
★ PIENI MÄÄRÄ RETINOLIA
★ SOPII HERKÄLLE IHOLLE

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

Tämän retinoliseerumin tehtävä on taistella ryppyjä vastaan. Tuote sisältää retinolin aktiivista muotoa – puhtaan retinolin yhdistäminen öljyihin saa retinolin toimimaan paremmin ja estää sen hajoamisen. Seerumi vaikuttaa kahteen eri ryppytyyppiin ja saa ihon näyttämään kiinteämmältä. Kuiva öljykoostumus ei tuki ihohuokosia.

Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum

Tämä kuiva öljyseerumi on todella hyvä tuote mutta sitä ei tulisi käyttää aamuisin, sillä se ei sovi yhteen kaikkien meikkituotteiden kanssa. Lisäksi sen kanssa on käytettävä aurinkovoidetta hyvällä SPF-suojalla mikäli sitä käyttää aamulla.

7. SESDERMA Reti Age Serum

Koko: 30 ml/1 oz

SESDERMA Reti Age Serum – Hyvät Puolet

★ HIDASTAA IHON IKÄÄNTYMISTÄ
★ TUMMAT LÄISKÄT NÄKYVÄT VÄHEMMÄN
★ LISÄÄ JOUSTAVUUTTA JA KIMMOISUUTTA

Tuoko seerumi hyviä tuloksia?

Sesderma Serumin tehtävä on estää ihon ikääntyminen. Tuote täydentää Sesderma Reti Age Cream -voidetta, vähentää ryppyjä (myös naururyppyjä) ja hoitaa kimmoisuuden menettänyttä, väsynyttä sekä epätasaisen väristä ihoa. Seerumi ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä.

SESDERMA Reti Age Serum Arvostelut

Seerumi toimii hyvin mutta se on aika voimakas ja siksi sitä ei suositella akneiholle tai herkälle iholle. Arvostelijoiden mukaan on hyvä idea käydä ihotautilääkärin puheilla ennen tuotteen käyttöä, mikäli iho on herkkä. Hinta on kallis ja harva kertoo ostavansa Sesderma Reti Age Serumin uudestaan. Seerumin vaikutukset ovat heikommat, kun sitä ei käytä yhdessä Sesderma Reti Age Creamin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *