Uusi Maybelline Affinitone meikkivoide

Maybelline Affinitone meikkivoiteella on kosteuttava ja ravitseva vaikutus. Se sisältää arganöljyä ja E-vitamiinia. Se on antiseptinen, virkistävä ja tasoittava. Lisäksi se uudistaa ihoa, suojaa sitä auringolta sekä ympäristön saasteilta. E-vitamiini ehkäisee ihon ikääntymistä, tasoittaa jo muodostuneita ryppyjä ja vaalentaa värieroja iholta. Tästä syystä sitä kutsutaan myös “nuoruuden vitamiiniksi”.maybelline-affinitone.jpg

Ihon ravitsemisen lisäksi Maybelline Affinitone meikkivoiteella on suora kosmeettinen vaikutus. Se tasoittaa ihon sävyeroja, tasoittaa, peittää epätäydellisyyksiä ja tekee ihosta säteilevän (sisältää valoa heijastavia pigmenttejä). Kasvoille laitettaessa se ei paakkuunnu tai tahriinnu, ei tummu eikä valu päivän aikana. Affinitone ei kasvonaamiomaista vaikutelmaa vaan imeytyy hyvin ja se on helppo levittää. Suositellaan käytettäväksi jos on kuiva tai normaali iho. Tietysti toimii myös muillakin ihotyypeillä.

Maybellinen Affinitone voidaan levittää joko harjalla, sormilla tai sienellä. Suosittelemme, että välineet joita käytät olisivat luonnonmateriaaleista, sillä synteettiset materiaalit voivat haurastua. Tulee myös muistaa, että välineet olisivat steriilit. Kun meikkivoide on imeytynyt viimeistele meikki peitevoiteella tai poskipunalla. Täydellisen lopputuloksen saamiseksi käytä läpinäkyvää puuteria.

Maybelline Affinitone meikkivoide on 30 ml tuubeissa. Sitä saa kahdeksassa eri sävyssä, jotka täydellisesti sopivat eri ihon sävyihin. Kemikalioista löytyy beigen, ruskean, vaaleanpunaisen ja kultaisen pigmenteillä: Light Sandbeige, Opal Rose, Creamy Beige, Vanilla Rose, Rose Beige, Natural Rose, Golden Beige ja Sun Beige.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *