Yoskine In-Yo Technology: Kasvohoito pussissa

Yoskine on arvostettu kosmetiikkatuotesarja ylelliseltä valmistajalta Dax Cosmeticsilta. Kasvoihin keskittynyt hoito on tämän kevään uutuus, jonka on luotu yhteistyössä japanilaisen kosmetiikkalaboratorion Rohto Pharmaceuticalsin kanssa. Mistä innovaatio 3-in-1 kasvonaamioon Yoskinelle tuli?

Yoskine In-Yo Technology julkaisi kolme uutta tuotetta, mukaan lukien yksilöpakattu kasvojen hoitotuote. Yoskinen tuotteet perustuvat kahteen toisiaan tukevaan voimaan, joka näkyy myös nimessä. In-Yo on sama kuin japanilainen Yin ja Yan filosofia, ja tämä inspiroi tutkijoita yhteistyöhön tekemään Yoskinen.yoskine.jpg

In-yo, toisiaan tukeva voima.

Vallankumouksellinen yhdistelmä solujen sisäistä puhdistamista ja uudistavia ominaisuuksia antavat Yoskinen In-yo Technologyllä yllättäviä vaikutuksia, kuten hehkuvaa nuorekkuutta, puhtautta, tasoittaa ryppyjä ja luontaista raikkautta. Huolellinen keskittyminen aktiivisiin aineosiin ja ainutlaatuiseen reseptiin tuottivat kasvonaamion, jonka käyttöaikaa ilmaisee sen vaihtuva väri.

In’Detox puhdistus perustuu alfa-glukaaniin, toisin sanoen ihosolujen luontaiseen puhdistamiseen, se antaa ihosoluille pidemmän elämänkaaren ja auttaa ihoa läpäisemään paremmin ravitsevia ainesosia
Yo’Active hyvinvointia, joka tukee ihosoluja aktiivisilla ainesosilla ja takaa uudistavan vahvan vaikutuksen

Hoito Yoskinen pusseilla

Ammattilaisten ravinteet pusseissa, jota japanilaisten hoidot ovat inspiroineet. Joka päiväinen ihonhoito on monivaiheista ja ylellinen lähestyminen kohti ihon uusiutumista. Yoskine esitteli kolme kasvonaamiota, jotka hoitavat eri iho-ongelmia ja ovat erilaisia sisällöltään, mutta kylläkin todella tehokkaita.

  • Yoskine Kirei Lifting erittäin tasainen kolmella askeleella, viikonloppu ja nopea nuorentava hoito, joka sisältää kolme yön ylikasvonaamiota perjantai, lauantai ja sunnuntai illoiksi.
  • Yoskine Classic Lift Peptide täyttää syvät rypyt kahdella vaiheella. Platina kohotus, toisin sanoen safiirikuorinta ja väriä vaihtava peptidi kasvonaamio täyttämään rypyt.
  • Yoskine Asayake Pure syväpuhdistaa huokoset kaksivaiheisesti; lämpöpuhdistus puhdistaa huokoset ja tekee ihosta mattamaisen zeoliitti kuorinnalla ja laavanaamiolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *