DIY-ripsienpidennykset. Me arvostelimme markkinoiden parhaimmiston!

Kauniit, terveet ja hyvin hoidetut – nämä ovat silmien parhaimman kehysten, eli ripsien ominaisuuksia. Valitettavasti naisilla on usein monia ongelmia näiden pienten karvojen kanssa. Ripset ovat harvoin kauniisti kaarevat, ja niillä on taipumus näyttää elottomilta. Avuksi rientää DIY-ripsienpidennykset, jotka eivät rasita luonnollisia ripsiä liiaksi. Mitkä markkinoilla olevista tuotteista ovat kuitenkin aikasi arvoiset?

5 klusteriripsiä DIY-käyttöön. Miksi valitsimme juuri nämä tuotteet?

DIY-ripsienpidennykset ovat yhä suositumpia. Tällaisten tekoripsien ansiosta naiset voivat muuttaa ulkonäköään vain muutamassa minuutissa. Toisaalta puolikestävät ripsienpidennykset vievät yleensä paljon aikaa ja ovat lisäksi kalliita.

Lisäksi monissa tapauksissa, joissa ripsienpidennyksiä on käytetty vuosia, luonnolliset ripset vaurioituvat rakenteeltaan ja yksinkertaisesti vain putoavat pois. Aukot ripsissä ovat naisten pahimpia painajaisia.

Kaikki muuttui, kun Nanolashin kaltaiset tuotemerkit ryhtyivät lanseeramaan DIY-ripsienpidennyksiä. Tällaiset tuotteet eivät rasita omia ripsiäsi, lisäksi niiden laittaminen vie vain hetken ja ne ovat jopa melko kestäviä.

Samaan aikaan saatavilla olevien klusteriripsien kasvava määrä tekee oikeanlaisen tuotteen valinnasta hankalaa. Siksi nostammekin esiin viisi parasta kotikäyttöön tarkoitettua ripsienpidennystä. Tuotteita valitessamme otimme huomioon seuraavat tekijät:

 • Helppous ja näppäryys kiinnityksen aikana; koko prosessin pitäisi kestää vain muutama minuutti.
 • Kestävyys; kuinka kauan ripsienpidennykset pysyvät paikoillaan siitä hetkestä lähtien, kun laitat ne.
 • Estetiikka; DIY-klusteriripsien tulisi näyttää aivan samalta kuin oikeat ripsetkin.
 • Monipuolisuus; ripsien avulla pitäisi pystyä luomaan erilaisia ilmeitä, ja niitä pitäisi pystyä yhdistelemään ja sekoittamaan, kunnes saavutetaan haluttu lopputulos.

Edellä mainitut tekijät huomioon ottaen asetimme viisi kriteerit täyttävää tuotetta paremmuusjärjestykseen.

5 parasta kotikäyttöön suunniteltua klusteriripsiä. Mitkä niistä sinun tulisi tietää?

DIY-klusteriripsien avulla naiset voivat muuttaa ulkonäköään nopeasti kädenkäänteessä. Oikean tuotteen valitseminen on kuitenkin avainasemassa tässä tapauksessa. Markkinoilla on lukuisia klusteriripsiä, joilla on hyvä maine, mutta valmistajien lupauksilla ei joskus ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Tutustutaan TOP 5:n tuotteeseen, jotka sinun tulisi tuntea!

1. Nanolash DIY Lash Extensions

Nanolash on brändi, jonka jokainen nainen tuntee. Se on jo vuosia valmistanut laadukkaita tuotteita, joita voi käyttää sekä ripsien hoitoon että muotoiluun.

Heti lanseerauksensa jälkeen DIY Lash Extensionsia kehuttiin markkinoiden parhaiksi klusteriripsiksi ja ne saavuttivat lukuisten naisten luottamuksen. Emme ole lainkaan yllättyneitä. Nanolashin DIY-ripsipidennykset ovat ensiluokkainen tuote, joka osoittautuu vertaansa vailla olevaksi.

Keskitytään ensin ripsienpidennysten ulkonäköön. Ripset on kiinnitetty tasaisesti mustaan nauhaan – joustava nauha sulautuu luonnolliseen ripsirajaan. Mustan värin ansiosta sitä ei huomaa, minkä lisäksi se naamioi samalla myös aitojen ripsien mahdolliset aukot. Ne on valmistettu joustavasta ja kevyestä materiaalista, minkä ansiosta ne voidaan mukauttaa silmän muotoon vaivattomasti. Et tunne mitään painoa ripsiesi päällä, ja ne ovat täysin turvallisia käyttää myös herkille silmille.

DIY-ripsipidennykset ovat superhelppoja kiinnittää. Sen on tarkoitus viedä ainoastaan 10 minuuttia, ja se on se, minkä naiset vahvistavat arvosteluissaan. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä on:

 • Levitä bonderia kauttaaltaan ripsiisi ja odota 30-60 sekuntia, jotta aineesta tulee tarpeeksi tahmea.
 • Aseta ripsienpidennykset oikeiden ripsien alle, mahdollisimman lähelle ripsirajaa.
 • Viimeistele prosessi levittämällä sealer ja poistamalla tahmea kerros.

Siinä kaikki, mitä tarvitset nauttiaksesi lumoavasta katseesta Nanolash DIY Lash Extensionsin avulla.

Kerrottakoon myös, että Nanolashin ripsienpidennyssetti sisältää peräti 36 ripsiä; käytännössä, kun otetaan huomioon, että tarvitsemme noin 4 tai 5 ripsiä silmää kohti per käyttökerta, yksi pakkaus riittää jopa 4 käyttökertaan. Tämä määrä kasvaa, koska nämä klusteriripset osoittautuvat uudelleenkäytettäviksi irrottamisen ja puhdistamisen jälkeen. DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset ovat hyvä vastine rahoillesi.

Naiset voivat valita yhden kahdeksasta saatavana olevasta tyylistä, joten he löytävät varmasti täydellisen setin tarpeisiinsa ja odotuksiinsa nähden. Jokainen laatikko sisältää kolme pituutta: 10 mm, 12 mm ja 14 mm. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä Russian Volume kaltaisiin ripsiin tai hienovaraisempiin tyyleihin.

Nanolash tarjoaa myös täydellisen pakkauksen uskomattoman houkuttelevaan hintaan. Setti sisältää ripsienpidennykset sekä:

 • Nanolash bonder – se on väriltään musta, joten se tasoittaa loistavasti aitojen ja tekoripsien väriä.
 • Nanolash remover – sen avulla voit poistaa ripsienpidennykset helposti vahingoittamatta oikeita ripsiäsi.
 • Nanolash sealer – se poistaa nopeasti bonderin aiheuttamat tahmeat kerrokset.
 • Ergonomiset ripsipinsetit – valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Pakkaus sisältää kaikki olennaiset tuotteet DIY-ripsipidennyksiin.

Toinen asia, jota tässä tuotteessa on arvostettava, on ilmoitettu viiden päivän käyttöaika. Monet arvostelijat kertovat kuitenkin voivansa käyttää Nanolashin ripsiä paljon pidempään, ja lisäksi jotkut heistä jopa käyttivät samoja ripsiä uudelleen! He kertoivat, että ripset säilyttivät muotonsa ja näyttivät hyvältä irrottamisen jälkeen.

Kaikki edellä mainitut edut eivät jättäneet meille epäilyksiä, Nanolash DIY Lash Extensions ansaitsee ehdottomasti olla arvostelumme kärjessä!

2. TATTI Invisi-Lash Kit

TATTI-merkin Invisi-Lash Kit sijoittuu tällä kertaa toiseksi. Nämä klusteriripset ovat melko uusi tuote markkinoilla. Kuten useimmat tuotemerkit, myös TATTI tarjoaa täydellisen paketin DIY-käyttöön.

Pakkaus sisältää eri pituisia ripsiä ja lisätarvikkeita, mutta tuotetta testanneet raportoivat, että bonderissa ei ole miellyttävää applikaattoria, jonka vuoksi ripsien laittaminen ei ole helppoa. Ripsien muoto saattaa olla ongelmallinen. Ne ovat esteettisesti kauniit, mutta läpinäkyvä nauha saattaa estää täysin luonnollisen ilmeen saavuttamisen. Näissä ripsissä on nimittäin selvästi erottuva kaistale, joka ei sulaudu ripsirajaan saumattomasti.

Tuotemerkki lupaa, että voimme suorittaa DIY-kiinnityksen noin 10 minuutissa, ja se on mahdollista, jos sinulla on aiempaa kokemusta ripsienpidennysten laittamisesta. Ripsienpidennykset on myös valmistettu melko jäykästä materiaalista. Niiden avulla voit kuitenkin luoda Russian Volume -tyyliset ripset, mutta tällöin kiinnitys vie melkoisesti aikaa.

Invisi-Lash Kitin ripsien käyttöajaksi on arvioitu 4 päivää, ja kuluttajien mukaan se on totta. Se ei kuitenkaan ole mikään vau-tekijä verrattuna Nanolashin klusteriripsiin, jotka voivat pysyä paikallaan 5 päivää tai jopa pidempään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että TATTI Invisi-Lash Kitin klusteriripset ovat ihan ok vaihtoehto, mutta muutamassa asiassa on parantamisen varaa.

3. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit tarjoaa DIY-ripsienpidennykset kotikäyttöön, mutta setti vaikuttaa monin tavoin puutteelliselta.

Se sisältää perustarvikkeet kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin, mutta tuotemerkki kuitenkin korostaa, että kuluttajien on ostettava ylimääräinen tuote, erityinen overnighter, jos he haluavat saada ripsienpidennykset kestämään pidempään. Jos he eivät osta kyseistä tuotetta, ripsiä voi käyttää vain yhden päivän ajan. Pakkauksesta puuttuu myös poistoaine, jota tarvitaan ripsien irrottamiseen. On myös korostettava, että ripsiä ei voi käyttää uudelleen sen jälkeen, kun ne on peitetty overnighterilla.

Mitä tulee ripsiin, ne tuntuvat pehmeiltä ja kevyiltä ja näyttävät melko realistisilta.

Mainitut puutteet, vaikka ne tuntuvatkin vähäpätöisiltä, estävät meitä sijoittamasta KISS Falscara Starter Kitiä korkeammalle tässä arvostelussa.

4. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit on perushyvä ripsienpidennyssetti, jota ei myöskään voi kutsua täydelliseksi. Se sisältää vain klusteriripset, bonderin ja applikaattorin. Huomaat heti, että pakkauksesta puuttuu sealer, joka saattaa olla välttämätön pitkäkestoisten tulosten kannalta. Tässäkin tapauksessa ripsienpidennyssetistä puuttuu myös olennainen poistoaine.

Mitä tulee ulkonäköön, Velour Xtensions Kitin ripsienpidennykset näyttävät kohtalaisen hyviltä, melko luonnollisilta, hienovaraisilta ja kiinteiltä. Nämä klusteriripset – toisin kuin Nanolash DIY Lash Extensionsit – eivät ole uudelleenkäytettäviä. Niitä testanneet naiset kertoivat, että yksittäiset karvat alkoivat irtoamaan ripsistä niiden poistamisen jälkeen. Tämä puolestaan osoittaa, että Velour Xtensions Kit tarjoaa hieman huonompilaatuisia ripsienpidennyksiä verrattuna muihin listallamme oleviin tuotteisiin.

Samalla, kun otetaan huomioon, että se on yksi markkinoiden kalleimmista DIY-klusteriripsistä, huono laatu ei liene kovinkaan reilua.

5. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit sijoittuu viimeiselle sijalle. Nämä DIY-ripsienpidennykset tarjoavat varsin luonnollisen näköisen ja erilaisen lopputuloksen.

Naiset voivat valita erilaisten kaarevuustyyppien, pituuksien ja värien välillä, minkä ansiosta he voivat luoda minkä tahansa haluamansa ilmeen. Lilac St Intro Starter Kitin ripsienpidennykset sopivat sekä klassisiin ripsienpidennyksiin että volyymiripsiin.

Valmistaja lupaa, että klusteriripsien laittaminen onnistuu muutamassa minuutissa, mutta niitä kokeilleet tietävät kertoa, että siihen kului todellisuudessa enemmän aikaa. Huonosti muotoiltu applikaattori on yksi heidän mainitsemistaan tekijöistä. Muistutamme, että Nanolashin klusteriripsien levittäminen vei testaajilta korkeintaan 10 minuuttia olosuhteista riippumatta.

Lilac St Intro Starter Kitinripsiä voi käyttää arvion mukaan 4 päivää. Se on samanlainen kuin useimmat tuotteet, mutta ei varmasti parasta, mitä kauneusmarkkinoilla on tarjota.

Laadun ja estetiikan osalta nämä ripsienpidennykset ovat ehdottomasti aikasi arvoisia, mutta monet muut tuotemerkit tarjoavat samantasoisia tuotteita paljon parempaan hintaan tai suuremmissa täydennyspakkauksissa. Lilacin täydennyspakkaus sisältää vain 10 kappaletta ripsiä, mikä vastaa vain yhtä käyttökertaa.

Yhteenveto 5 parhaan DIY-ripsienpidennysten arvostelusta

DIY-klusteriripsiä voidaan varmasti kutsua kosmeettiseksi vallankumoukseksi. Niiden avulla naiset voivat helposti saada ripsensä ja silmänsä näyttämään parhaimmilta ja nauttia muutaman päivän kestävistä tuloksista.

Nanolash DIY Lash Extensions osoittautuu voittajaksi tässä kategoriassa. Niiden käyttäminen tuo mukanaan monia etuja, ja mikä tärkeintä, niiden laittaminen on todella helppoa.

Kun ostat DIY-ripsienpidennykset, ajattele omia tarpeitasi ja odotuksiasi. Muista myös mietti millaisen lopputuloksen ja ilmeeseen haluat saada. Kun pidät kaiken tämän mielessäsi, oikean tuotteen valitseminen on paljon helpompaa!