Kotona Tehtävä Ripsien Laminointi. Suosituimmat Ripsien Kestotaivutus- ja laminointisetit – Ranking

Ripsien kestotaivutus- ja laminointihoidot ovat olleet suosittuja jo pitkään kauneussalonkien asiakkaiden keskuudessa. Ne mahdollistavat kauniin ja määritellyn ilmeen saavuttamisen ilman ripsentaivutinta. Kuinka kauan ripsien laminointi kestää, ja voiko sen tehdä kotona niin, että vaikutus on yhtä upea kuin ammattilaisen kauneussalongista lähtiessä? Se on mahdollista! Alla on ripsien laminointisettien, jotka antavat yhtä hienoja tuloksia, ranking.

Kotona Tehtävä Ripsien Laminointi

Ripsien kestotaivutus ja laminointi – mistä ne koostuvat, kauanko ne kestävät, ja ovatko ne kokeilemisen arvoisia?

Mikä on ripsien kestotaivutus? Kuinka se suoritetaan itse? Mitä ripsien laminointi sisältää? Mitä tuotteita tarvitaan? Nämä ovat kysymykset, jotka useimmiten nousevat esiin. Ripsien laminointi on ensisijaisesti tarkoitettu luonnollisten ripsien ravitsemiseen. Tulokset saat näkyviä vaikutuksia jopa lyhyissä ja heikoissa ripsissä.

Useimmiten ripsien laminointi yhdistetään ripsien kestotaivutukseen, mikä antaa kohotettujen ja kaarevien ripsien efektin. Tuloksena on sensuelli katse, joka kiinnittää huomiota ja lisää itsevarmuutta. Hoidon aikana ripsien keratiinisidoksia muokataan, joten vaikutukset kestävät jopa 8 viikkoa.

Vaikka useimmat naiset käyvät ripsien kestotaivutuksessa ja laminoinnissa kauneussalongissa, voit myös helposti tehdä sen itse kotona. Tarvitset kuitenkin hyviä tuloksia varten ammattimaisen ripsien laminointisetin. Mikä tärkeintä, tämä on sijoitus, joka säästää sinulta melkoisesti rahaa. Loppujen lopuksi kauneussalonkien hoitojen hinnat voivat aiheuttaa päänvaivaa.

Kuinka kauan ripsien laminointi kestää? Hoito ei vie kauaa setistä riippuen, ja vaikutus voidaan saavuttaa muutamasta minuutista noin tunnin sisällä. Tämä on loistava valinta kaikille, jotka etsivät tapaa tuoda esiin maksimaalista kauneutta luonnollisista ripsistään. On mainitsemisen arvoista, että ripsien kestotaivutus ja laminointi ovat tunkeilemattomia hoitoja.

Mitä ottaa huomioon ripsien kestotaivutus- ja laminointisettiä valitessa? Ranking

Valitessasi settiä ripsien laminointiin, sinun tulee pääasiassa ottaa huomioon laatikon sisältö. Sen tulisi sisältää paljon enemmän kuin pelkät tuotteet. Hyvän kotikäyttöön tarkoitetun ripsien laminointisetin tulisi sisältää myös erilaisia hyödyllisiä tarvikkeita. Puhumme tässä yhteydessä muun muassa silikonitangoista tai erityisistä kammoista. Tämä valikoima varmistaa, ettei sinun tarvitse ostaa mitään ylimääräistä. Markkinoilta löytyy yhä useampia ripsien laminointisettejä, jotka sisältävät kaikki tarvittavat välineet. Monia settejä voidaan verrata kauneussalongeissa käytettäviin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että niiden avulla saavutetut kohotetut ja kaarevat ripset olisivat huonompia. Jotkut rankingissa olevista seteistä on suunniteltu sekä koti- että ammattikäyttöön.

Valitessasi oikeaa settiä ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin on tärkeää kiinnittää huomiota myös tuotteiden laatuun. Myös määrä on avainasemassa. Niiden olisi hyvä mahdollistaa suurempi määrän käyttökertoja ilman tarvikkeiden täydentämistä. Näitä tekijöitä hyödyntämällä voit löytää ripsien kestotaivutus- ja laminointisetin, joka kestää pitkään. Alla markkinoiden suosituimpien vaihtoehtojen ranking.

1. Nanolash ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti

RIPSIEN LAMINOINTI

Yksi suosituimmista seteistä ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin kotona on Nanolashin Lash Lift Kit. Se tunnetaan erinomaisista tuotteistaan, jotka antavat pitkäaikaisia tuloksia ripsien ravitsemisessa ja muotoilussa. Tämä on niistä yksi ammattimaisista ripsien laminointi- ja kestotaivutusseteistä, jonka avulla voit saada juuri kauneussalongista poistuneen ilmeen.

Yksi Lash Lift Kitin positiivisista piirteistä on sen rikas sisältö. Tämä täydellinen ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti sisältää ripsien kohotusliimaa, 10 annospussia aktivaattoria, 10 annospussia keratiinitehostajaa ja 10 annospussia neutraloijaa. Lisäksi saat äärimmäisen hyödylliset 3 paria silikonitankoja, jotka voidaan leikata sopimaan tarpeisiisi, sekä 3 ripsikampaa, jotka ovat välttämättömiä ripsien kohottamiseksi ja taivuttamiseksi. Täydellinen setti Nanolashilta riittää 10 yksittäiseen ripsien laminointiin, eikä sinun tarvitse huolehtia tuotteiden laadun heikkenemisestä – jokainen tuotteen annospussi riittää yhteen hoitoon, minkä jälkeen sinun on avattava toinen toistaaksesi laminoinnin noin 8 viikon kuluttua.

Valitsemalla Nanolash Lash Lift Kit -setin varmistat, että yhden hoidon vaikutus kestää jopa 8 viikon ajan. Tämä mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse huolehtia täydellisestä ulkonäöstäsi pitkään aikaan.

2. Elleebana Lash Lift – aloituspakkaus ripsien kestotaivutukseen

Elleebana Lash Lift on toinen kiinnostava vaihtoehto. Tämän setin erityispiirre on, että sitä voidaan käyttää jopa 60 ripsien kestotaivutukseen. Näin suuri käyttökertojen määrä toimii erinomaisesti ammattimaisissa kauneussalongeissa. Kuitenkin, kun tätä settiä valitaan kotikäyttöön on tärkeää muistaa, että kyseinen suuri suorituskyky on mahdollista vain yksittäisille laminoinneille. Tämä tekee selväksi, että kotiolosuhteissa tämä nimenomainen setti toimii noin 15 hoitoon (niin monta paria annospusseja settiin sisältyy), ja tämä on paljon vähemmän kustannustehokasta.

Ennen Elleebana -setin valitsemista sinun on kiinnitettävä huomiota myös tuotteen hintaan. Se on melko korkea, joten tämä ostoksen valitsevat useimmiten ripsitaiteilijat, jotka työskentelevät ammattimaisissa kauneussalongeissa.

Settiin sisältyy tarvittavien kosmetiikkatuotteiden lisäksi: silikonitangot ripsien muotoiluun, metalliapplikaattori ja vaahtopuhdistusaine. Saat myös selkeät ohjeet jokaiselle tuotteelle. Koko hoidon kesto on erittäin tärkeä Elleebana Lash Lift Kitin tapauksessa. Se kestää vain 20 minuuttia, mikä verrattuna vastaaviin hoitoihin kauneussalongeissa mahdollistaa näyttävän ilmeen saavuttamisen paljon nopeammin.

3. RefectoCil Eyelash Lift – ripsien kestotaivutussetti

Mikäli välität paljon ajasta, RefectoCil Eyelash Lift -setti on ihanteellinen! Tämä setti mahdollistaa tulosten saamisen vain 13 minuutissa, joten se on vieläkin nopeampi kuin edellinen. Tämä on mahdollista mukana tulevien kosmetiikkatuotteiden erikoistuneen koostumuksen ansiosta. Voit löytää koostumuksista muun muassa kollageenia ja kysteiiniä, jotka parantavat merkittävästi ripsien kuntoa ja ulkonäköä erittäin lyhyessä ajassa.

Koko setti, mainittujen tuotteiden lisäksi, sisältää myös silikonitangot ripsien taivuttamiseen, kaksi kulhoa ja muutamia harjoja. Setti toimitetaan myös esteettisesti miellyttävässä meikkipussissa, joka mahdollistaa kaikkien tuotteiden kätevän säilytyksen.

RefectoCil -laminointisetti on yksi niistä vaihtoehdoista, jotka kestävät pidempään, sillä se riittää 36 hoitoon. Ripsitaiteilijat tunnustavat tämän nimenomaisen brändin toistuvasti sen tarjoamien ripsitankojen ansiosta, muiden ominaisuuksien lisäksi. Niitä voidaan käyttää jopa sata kertaa, mikä tekee niistä ihanteelliset säännöllisten ripsien kestotaivutusten tekemiseen asiakkaille.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit 

Miya Lash -setti yhdistää ammattilaisten valitsemien kosmetiikkatuotteiden edut sekä ne, jotka haluavat tehdä ripsien kestotaivutuksen kotona. Setti sisältää erityisiä ravitsevaa keratiinia sisältäviä tuotteita, kohotustikkuja ja harjoja, ja antaa kohonneiden ripsien vaikutelman. Kun ripsien laminointi on tehty, sinun ei tarvitse huolehtia ripsistäsi tehdessäsi päivittäistä meikkiäsi. Lisäksi huolellisesti valittu koostumus ja keratiinisisältö mahdollistavat korostuneiden ripsien tuloksesta nauttimisen ilman ripsentaivutinta. Tämä vaikutus kestää jopa 6 viikkoa.

Harjojen ja kohotustikkujen lisäksi setissä on mukana myös silikonitangot ja silmäripsiharjat. Ne mahdollistavat ripsien harjaamisen ja hoidon käsittelyn jälkeen. Mukana tulevat myös silmälaput.

5. Kulmien laminointi- ja ripsien kestotaivutussetti – Protein Reconstruction System Zola

Zola -brändin valmistama setti on yksi edullisimmista vaihtoehdoista tämän rankingin ripsien laminointiseteissä. Brändi keskittyy voimakkaasti yksinkertaisuuteen ja hoidon tekemiseen mahdollisimman helpoksi kaikille käyttäjille.

Ripsien kestotaivutukseen tarkoitetut tuotteet tulevat pulloissa, joissa näkyy tuotteen nimi sekä numero. Numerot osoittavat tuotteen käyttövaiheet, joten kenenkään käyttäjän ei tarvitse huolehtia virheiden tekemisestä.

Brow&Lash Protein Reconstruction System ei kuitenkaan mahdollista standardihoitoa, kuten kaikissa muut ripsien kestotaivutukseen tarkoitetut setit. Tämän setin erottaa muun muassa silikonitankojen puuttuminen. Valmistaja jättää ne pois ja tarjoaa käyttömenetelmän, joka muistuttaa ripsivärin levittämistä. Brändin vakuuttaa kuitenkin, ettei se muuta tuotteen suorituskykyä.

6. Thuya ripsien kestotaivutussetti

Thuya tarjoaa ripsien kestotaivutukseen tarkoitetun setin, jonka avulla voit tummentaa ripsiäsi merkittävästi ja muotoilla ne kunnolla pidemmäksi aikaa. Tämä vaikutus kestää jopa 8 viikkoa! Setti sisältää kolme erityistä koostumusta – permanenttigeelin, liiman ja neutraloijan. Ne ovat kaikki kätevissä 15 ml pulloissa.

Kotona käytettävän ripsien laminointisetin mukana Thuya toimittaa myös M-kokoisia silikonitankoja ja puisia tikkuja. Tarvittaessa voit ostaa S- tai L-kokoisia tankoja erikseen, mutta tämä on lisäkustannus.

Yksi tämän DIY ripsien kestotaivutussetin erottavista ominaisuuksista on, että voit huolehtia myös kulmakarvoistasi sen avulla. Kiitos geelikoostumuksen, joka sisältää erityisen ainesosan – tioglykolihapon, joten jopa paksut ja hallitsemattomat kulmakarvat näyttävät kauniilta. Lopullinen vaikutus tekee sinut vieläkin onnellisemmaksi, kun yhdistät sen onnistuneeseen kulmakarvailmeeseen. Tämä setti on siksi huomionarvoinen.

7. Fleeky Lashlift Kit – ripsien kestotaivutussetti

Päättäessäsi kestotaivuttaa ja laminoida ripsesi kotona, harkitse Fleeky Lashlift -aloituspakkausta. Levityksen jälkeinen vaikutus mahdollistaa ripsien luonnollisen ilmeen ylläpitämisen tehden samalla niistä paksummat ja kohotetummat. Sisällä on kaksi annospussia, joissa on tuote ripsien kestotaivutukseen ja kaksi paria silikonitankoja (S- ja M-koot). Lisäksi setti sisältää erityisiä tikkuja tuotteiden levittämiseen, kaksi harjaa, jotka ovat kätevät ripsien muotoiluun hoidon jälkeen, sekä kaksi ripsikampaa.

Koko pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kotona tehtävään ripsien laminointiin. Siinä olevat tuotteet mahdollistavat vaikutuksista nauttimisen 6 viikon ajan. Matala hinta on myös tärkeä tekijä, mutta se yhdistetään kuitenkin pieneen käyttökertojen määrään. Tuotteet riittävät vain 2-4 käyttökertaan.

Brändin eettisyys, joka keskittyy siihen, ettei tuotteita testata eläimillä, on plussa monille naisille. Heidän vegaaniset koostumuksensa ovat myös bonus. Fleeky Lashlift -setin kanssa on myös syytä huomata tyylikäs laatikko, joka tekee setistä hyvän lahjan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *