Ryppyjä? Pääse niistä eroon lopullisesti.

Aika kuluu ikävän nopeasti, ja valitettavasti sitä ei pysty pysäyttämään. Me pystymme kuitenkin säilyttämään nuoren ulkonäkömme, ja onneksi voimme päästä myös eroon rypyistä. Miten se tehdään? Lue alla oleva teksti saadaksesi tietää millaisia kosmetiikkatuotteita sinun tulisi käyttää, ja mikä kauneushoitokeino on sinun ihollesi paras.

Mistä rypyt tulevat?

Ryppyjen ilmestyminen iholle on luonnollinen prosessi. Mutta, joskus tietämättämme, olemme itse syy ihon huonontumiseen ja hienojen juonteiden sekä muiden ikääntymisenmerkkien ilmestymiseen. Kokonaisuudessaan, rypyt ovat lopputulos huonosta ravitsemuksesta ja huonosta kasvojen ja ihon hoidosta. Liian vähän nestettä kehossa, vitamiinien ja mineraalien puute, stimulantit ja huonot elintavat ovat suurimpia syitä ihon huonoon vointiin. Rypyt ja epätasainen väri (toinen vanhentumisen merkki) johtuvat intensiivisestä auringonottamisesta, alkoholin käytöstä, tupakoinnista, stressistä sekä vähäisestä unen määrästä. Kaikki nämä asiat saavat kollageenin heikentymään, hienoja juonteita ilmestyy kasvoihin, jotka ajan myötä kasvavat suuremmiksi – rypyiksi.rypyt.jpg

Kuinka taistella ryppyjä vastaan?

On laajalti tiedettyä, että on parempi ennaltaehkäistä kuin parantaa. Tästä syystä sinun tulisi pitää huolta itsestäsi tänään. Iho aloittaa ikääntymisen kun olemme noin 30 vuotiaita. Tässä kohtaa ihoa alettaan kutsua kypsäksi. Tämän tyyppiselle iholle on normaalia alentunut kosteus, ohuet juovat ja pisamat. Tämän lisäksi, iho saattaa olla kuiva, samea sekä väsynyt. Onneksi on tapoja joilla ihosta saa nuorekkaan ja kauniimman. Voit taistella ryppyjä vastaan sekä kotona, että kauneussalongissa.

Kotona sinun tulisi käyttää kosmetiikkatuotteita, jotka on tarkoitettu varttunellee iholle, jossa on ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. On tärkeää, että nämä tuotteet sisältävät muiden asioiden lisäksi seuraavia; E-vitamiinia, koentsyymi Q10, kosmeettisia öljyjä, kollageenia ja elastaania. Kaikkein tärkein päivittäinen rutiini on kuorinta. Ihon kuorinta palauttaa nuorekkaan ja terveen ihon, auttaa pääsemään eroon värieroista, pienistä juonteista ja muista epätäydellisyyksistä. Älä unohda kasvonaamiota ja ikääntymistä ehkäiseviä voiteita, jotka auttavat sinua taistelemaan ryppyjä vastaan. Mitä muuta voit tehdä ihosi hyväksi? Sinun tulisi juoda noin 1 litra mineraalivettä päivittäin, ravinnosta tulisi löytyä hedelmiä ja vihanneksia joissa on paljon vitamiineja ja mineraaleja, nuku hyvin ja urheile.

Ja, Minkä tyyppinen hoito olisi paras ikääntymisen merkkejä näyttävälle iholle, kun mennään kauneussalonkiin? Sinun ei välttämättä tarvitse mennä kauneusleikkaukseen tai kokeilla haitallisia kauneushoitoja. Voit käyttää kemiallista kuorintaa, mesoterapiaa, kasvojenkohotusta tai laseria. Sinun tulisi myös muistaa, että vain järjestelmällisesti uusittu hoito muutamien viikkojen välein voi antaa toivotun tuloksen. Voit valita joitain kosmetiikkatuotteita jokaiseen hoitokertaan, jotka pitävät ihostasi huolta. Ja muista, sinun ei tarvitse valita itse, kysy hoitajaltasi apua. Jos haluat tasaisemmat ja kauniimman näköiset kasvot, anna itsesi ammattilaisten käsiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *