Terveet, kiiltävät & vahvat hiukset. Tutustu LÄMPÖSUOJASUIHKEIDEN ARVOSTELUUN

Föönaatko ja muotoiletko hiuksiasi usein? Kuumarullat ja suoristusraudat epäilemättä auttavat upeiden kampauksien luomisessa, mutta ne eivät ole hyväksi hiuksillesi. Kun hiukset altistuvat lämpömuotoilulle säännöllisesti, ne menettävät kosteutta, jolloin niistä tulee hauraat ja elottomat. Vielä huolestuttavampaa on, että korkeat lämpötilat vääristävät kuituja, mikä aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita hiuksillesi.

Hiusasiantuntijoiden mukaan kaikkien kuumamuotoiluvälineiden tuottama korkea lämpötila on terveiden ja vahvojen hiusten merkittävin ”vihollinen”. Miten sitten voit puolustautua lämpövaurioilta? Ethän heitä hiustenkuivaajaa pois? Ratkaisu on nimittäin yksinkertaisempi kuin luuletkaan: tarvitset vain hyvän lämpösuojasuihkeen. Anna meidän esitellä sinulle parhaimmat tuotteet, joilla voit valmistella ja pohjustaa hiuksesi.

LÄMPÖSUOJASUIHKEIDEN ARVOSTELU

nanoil LÄMPÖSUOJASUIHKE

NRO 1. NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

www.nanoil.fi

MITÄ SE TEKEE? Tämä suihke pitää hiukset suojattuna jopa 230°C saakka. Luomalla näkymättömän ja painottoman pinnoitteen hiusten ympärille tämä tuote tekee hiuksista ravitut, kiiltävämmät ja sileämmät. Sama pinnoite toimii myös UV-suodattimena ja pitää hiukset turvassa, kun nautit vapaa-ajasta auringon paisteessa. Lisäksi Nanoilin lämpösuojasuihke torjuu pörröisyyttä ja lisää hiusten hallittavuutta vaivatonta muotoilua varten.

MITKÄ OVAT SEN HYÖDYT? Suihke antaa sinulle vahvat ja upeat hiukset, joita voit lämpömuotoilla niin paljon kuin vain haluat. Hiuksesi pysyy kosteutettuna ja ravittuna pitkään. Se antaa myös tuuheutta ja kimmoisuutta kampauksellesi.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT: E-vitamiini, silkkiproteiinit

KULUTTAJIEN MIELIPIDE: Tämä on yksi parhaiksi arvioiduista lämpösuoja-aineista, joita löytyy sekä kodeista että ammattilaiskampaamoista. Se tarjoaa hyvän vastineen rahoillesi, ja yksi pullo riittää todella pitkään. Painoton koostumus sopii kaikille hiustyypeille.

NRO 2. ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY 

MITÄ SE TEKEE? Tämä suihke suojaa hiuksia hiustenkuivaajan, kihartimen ja auringon tuottamilta korkeilta lämpötiloilta. Se on suunniteltu kuiville, vaurioituneille ja varttuneille hiuksille. Se sopii myös harmaille hiuksille.

MITKÄ OVAT SEN HYÖDYT? Näkyvästi vahvemmat, ravitut ja kimmoisammat hiukset, jotka pysyvät kosteutettuina. Sileät ja kesytetyt, säikeistä tulee elinvoimaisemman näköiset.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT: A-, C-, B6- ja B12-vitamiinit, biotiini sekä kaviaariuute

KULUTTAJIEN MIELIPIDE: Alternan tarjoama lämpösuoja on kuulemma todella hyvä hiustenhoitotuote, joka tuottaa aina luvatut tulokset. Sitä rakastavat eniten ne, joilla on jo hieman ikääntyneemmät hiukset, jotka vaativat enemmän ravintoa. Ainoa huono puoli on hinta, jota jotkut käyttäjät kuvaavat kohtuuttomaksi.

NRO 3. OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

MITÄ SE TEKEE? Täydellinen lämpösuoja raskaille, rasvaisille ja paksuille hiuksille. Sen öljytön koostumus sisältää kevyitä ainesosia, jotka eivät vähennä kampauksen volyymia. Se sitoo kosteutta hiusten sisälle säilyttääkseen kosteustasapainon.

MITKÄ OVAT SEN HYÖDYT? Tuuheammat ja täyteläisemmän näköiset hiukset, jotka pysyvät suojassa lämpövaurioilta.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT: Lämpöpolymeerit

KULUTTAJIEN MIELIPIDE: Käyttäjät kuvailevat tämän suihkeen olevan täydellinen raskaille ja paksuille hiuksille, jotka ovat alttiita rasvoittumiselle. Monet kuluttajat eivät kuitenkaan valitse sitä korkean hinnan vuoksi. Jotkut sanovat myös, että se loppui liian nopeasti kesken.

NRO 4. BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL

MITÄ SE TEKEE? Tämä täyteläinen, öljyinen koostumus syleilee hiuksia lukitakseen kosteutta niiden sisään. Se on ihanteellinen tuote erittäin kuiville, vaurioituneille ja vaikeasti korjattaville säikeille.

MITKÄ OVAT SEN HYÖDYT? Tuote ehkäisee pörröisyyttä tuotteen luoman öljykertymän ansiosta. Säikeistä tulee pehmeät, kiiltävät ja uskomattoman miellyttävän tuntuiset.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT: 6 kasviöljyä, jotka on uutettu kookoksesta, arganista, macadamiasta, viinirypäleensiemenistä, saflorista ja makeasta mantelista

KULUTTAJIEN MIELIPIDE: Tämä tuote on saanut positiivisia arvioita, pääasiassa käyttäjiltä, joilla on pörröiset hiukset. Iso plussa siitä, että sitä on saatavilla kahdessa koossa. Pienempää, matkakokoa saa huomattavasti halvemmalla kuin tavallista, melko kallista versiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *