Estee Lauder – New Dimension

estee-lauder.jpgEstee Lauder
Jotain erityistä naiselle joka välittää kauneudestaan – uusi linjasto New Dimensionilta. Tämän sarjan tuotteet antavat kosteutusta kasvoille, kaulalle, rintakehälle, silmien alueelle ja huulille. Katso jos siinä olisi jotain sinullekin.

New Dimension linjasta merkiltä Estee Lauder me löydämme: seerumin ja voiteen Plump + Fill Expert Lip huulihoitona, voiteen Tighten +Tone Neck/Chest rinnalle ja kaulalle, silmävoiteen Firm +Fill Eye System, kosteuttavan voiteen Tighten +Tone Expert Liquid Tape ja Shape +Fill Expert seerumin. Kaikki tuotteet taistelevat ryppyjä vastaan, kohottavat ja kosteuttavat. Kaupoissa tunnistat ne sinisistä pakkauksista.

Huulivoide ja seerumi Plump + Fill Expert Lip Treatment takaa nuorekkaan ja kauniin ulkonäön huulille. Se suojaa ja kosteuttaa huulien ihoa ehkäisten samalla ryppyjä, kuivaa ihoa ja huulien rohtumista. Laita tuotetta aamulla ja illalla huulille. Kuinka käyttää Plump + Fill Expert Lip Treatment tuotetta? Tuotteessa on huulipuna ja huulikiilto samassa. Rajaa huulet siveltimellä ja tämän jälkeen laita seerumi sormenpäillä. Tämän jälkeen päällystä lipset kokonaan seerumilla – se näyttää ihan samalta kuin normaali huulimeikki.

Tighten +Tone Neck/Chest Treatment voidde on suunniteltu kaulan ja rintalastan iholle. Se kiinteyttää, korostaa ja kosteuttaa ihoa. Tämän lisäksi erityinen koostumus parantaa ihoa mainituilla alueilla. Purkkin mukana tulee hierontaväline, joka tekee tuotteen käyttämisestä helpompaa. Aloita Tighten +Tone Neck/Chest Treatment tuotteen käyttäminen keskeltä rintaa ja hiero leuan, korvien ja solisluiden suuntaan. Tee V liikettä ja poista ylimääräinen voide paperilla.

Firm +Fill Eye System silmävoide tasoittaa ja kohottaa silmien aluetta. Tämän lisäksi tuote vähentää tummia silmänalusia sekä turvotusta, tasoittaa rypyt ja korostaa ihoa. Voide on vaalea geeli, sitä on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Se sisältää korostavia ainesosia jotka tekevät silmistä optisesti isomman näköiset. Tuotetta on 10ml purkissa.

Kosteuttava voide Tighten +Tone Expert Liquid Tape parantaa ja kohottaa ihoa. Se nostaa ihoa kasvojen alueelta missä yleensä kollageeni eniten katoaa ja latistuu. Tuote ravitsee poskipäitä, nenää, huulia ja silmien aluetta. Voidetta tulisi laittaa aamuisin ja iltaisin puhdistetulle iholle. Laita tuotetta taputtaen sormien päillä ja hiero hellävaraisesti.

Viimeinen tuote New Dimension linjastolta on Shape +Fill Expert Seerumi. Tässä tuotteessa on kolme asiaa joihin se vaikuttaa. Se täyttää, tasoittaa ja parantaa ihoa. Toisekseen, se auttaa parantamaan ihon ominaisuuksia, se muokkaa kasvoja ja vahvistaa kollageenia. Kolmanneksi, se antaa iholle ihanan hohdon jotta tunnet itsesi nuoreksi ja kauniiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *