Uudet kosteuttavat voiteet Korresilta

Korres on viime aikoina julkaissut kolme uutta kosteuttavaa voidetta. Jokainen kosteuttava voide on suunniteltu eri ihotyypille. Almond Blossom kokoelman tuotteet ovat rasvaiselle ja sekaiholle, normaalille ja kuivalle iholle, sekä kuivalle ja todella kuivalle iholle.

Korres voiteita tulisi käyttää aamuisin ja iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Taputtele sormenpäillä pieni määrä tuotetta kasvoille, mutta vältä silmänympärysihoa. Kaikki Almond Blossom linjan tuotteet on kliinisesti testattu, joten ne eivät aiheuta ihon ärsytystä, aknea tai mustapäitä. Kuitenkin, erittäin herkät tai allergiset ihmiset voivat saada allergisen reaktion joistain tuotteen luonnollisista ainesosista.korres.jpg

Mitä Korresin voiteet sisältävät? Almond Blossom tuotteista löydämme seuraavia ainesosia: uutteita, proteiineja ja öljyjä manteleista, hyaluronista happoa, kaura-uutetta, shea-voidetta, auringonkukansiemenöljyä, jojobaöljyä sekä oliiviuutetta. Koska Korres tekee ainoastaan luonnontuotteita, heidän tuotteistaan ei löydy mitään epäluonnollisia ainesosia. Tästä syystä emme löydä Almond Blossom voiteista: parafiinivahaa, silikoonena, parabeeneja PEG, retinolia tai eläinrasvoja. Valitettavasti, . Almond Blossom tuotteet eivät ole 100% ekologisia. Etikestä voidaan lukea, että tuote sisältää myös alkoholia, glysereeniä, tuoksuja ja ksantaanikumia. Se mikä on kuitenkin varmaa, on se, että näitä tuotteita ei ole testattu eläimillä, mutta ne saattavat sisältää jäämiä pähkinöistä (erittäin tärkeä tieto heille, jotka ovat allergisia pähkinöille).

Korresin Almond Blossom tuotteet ovat loistavia jokaiselle ihotyypille. Nämä tuotteet takaavat pitkäkestoisen kosteutuksen, sileämmän ihon ja nuorekkaamman lookin. Luonnonainesosat ravitsevat ihoa juuri oikealla tavalla. Tuote tulisi valita sen perusteella, mikä on sopiva omalle ihollesi ja sen kuivuusastelele. Kuiva ja erittäin kuiva iho tarvitsee syväkosteutusta, rasvainen ja sekaiho tarvitsee normalisointia ja talin erittäimisen hillintää. Kaikkein helpoin hoidettava ihotyyppi on kuiva iho sekä normaali iho.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *